Connect with us

Dâmboviţa

Adolescent din Văleni Dâmboviţa s-a spânzurat în livada din spatele casei!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: rtr.md)

Un tânăr de 17 ani, din comuna Văleni-Dâmboviţa, şi-a pus capăt zilelor. Corpul neînsufleţit al băiatului a fost găsit atârnând de o sfoară legată de un pom din livada din spatele casei chiar de părinţii săi. Deocamdată, nu a fost găsit un bilet de adio, vreun element care să motiveze gestul sinucigaş.

Andrei nu mai are fraţi şi provine dintr-o familie de oameni înstăriţi, fără probleme materiale. Toţi îl ştiau a fi un băiat cuminte, liniştit, respectos şi care nu a arătat vreodată că ar avea probleme de comportament. Poliţia a declanşat cercetările pentru a stabili circumstanţele care au condus la o asemenea tragedie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Târgoviște: Șoferi prinși în trafic fără permis sau sub influența unor substanțe interzise

Publicat

pe

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au organizat, în noaptea de 1 spre 2 iulie 2022, o acțiune ce a vizat prevenirea producerii accidentelor de circulație grave și depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care se deplasează sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Au fost luați în vizor de oamenii legii și conducătorii de motociclete și mopede.

Polițiștii au realuzat testări specifice pentru depistarea persoanelor care circulă sub influența alcoolului sau a drogurilor. Două persoane s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Politiștii au depistat în trafic, pe teritoriul municipiului Târgoviște, un tânăr de 22 de ani aflat la volanul unui autoturism, deși avea suspendat dreptul de a conduce. Un alt bărbat, de 44 de ani, a fost surprins conducând sub influența unor substanțe psihoactive. Ambele persoane au fost conduse la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În aceiași noapte, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea amenzilor se ridică la 10.645 de lei. Ca măsură complementară, oamenii legii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere. De asemenea, au retras 5 certificate de înmatriculare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Mircea Lazăr este noul președinte al Rotary Club Târgoviște

Publicat

pe

Democrația și alternanța la conducere fac parte din normalitate în Rotary Club Târgoviște. Fiecare membru al acestei asociații dedicate comunității are posibilitatea să o reprezinte, să își transpună în practică ideile și inovațiile în materie de solidaritate, de umanism și spirit civic.

Aseară, la Sala de conferințe a Universității Valahia din Târgoviște, renumitul corp K cum este cunoscut de toată lumea, a avut loc ceremonia de schimbare de mandat la Rotary Club Târgoviște.

Marin Ghionoiu, care a coordonat asociația în perioada 2021-2022, a predat ștafeta colegului său Mircea Lazăr. La eveniment au fost prezenți toți membrii Rotary Club Târgoviște. Cu acest prilej s-a conturat și o parte a viitoarelor acțiuni pe care le vor întreprinde reprezentanții asociației.

A mai participat la această manifestare, din partea Districtului România și Republica Moldova, asistentul guvernator Raluca Anghelache.

De precizat că în anul rotarian 2021-2022 scurs sub mandatul președintelui Marin Ghionoiu au fost duse la capăt, cu succes deplin, o serie de acțiuni în folosul comunității, al unor entități sociale. Numim aici competiția de natație „Contratimp” desfășurată la Bazinul Olimpic din Târgoviște, proiectul „Punți peste ape” realizat împreună cu Salvamont Dâmbovița în perimetrul Cheile Zanoagei, donarea de aparatură medicală și mobilier pentru Secția Chirurgie a Spitalului Județean din Târgoviște, dotarea cabinetului de muzică al Colegiului Național Ienachiță Văcărescu, oferirea de ajutor umanitar pentru refugiații ucraineni, sponsorizări ale clubului de robotică, marșul pentru sănătate, derulat sub egida „Promenada Inimilor” etc.

Pentru meritele sale deosebite, Marin Ghionoiu a primit diploma Paul Harris. Înalta distincție poartă semnătura celor care conduc Rotary la nivel internațional.

Copleșit de emoții, noul președinte al Club Rotary Târgoviște a spus că, în scurtul său mandat, își propune în primul rând să acționeze pentru consolidarea echipei și întărirea coeziunii membrilor, pe implicarea cât mai multor persoane din afara clubului în activitățile și proiectele ce vor fi derulate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT