Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Şoferul care a avariat două maşini parcate în Târgovişte era drogat!

Publicat

pe

Poliţiştii de la Serviciul Rutier se confruntă, în ultimul timp, cu un nou tip de situaţii. La volan, sunt depistate din ce în ce mai multe persoane care conduc sub influenţa substanţelor psihotrope, adică, şofează drogaţi.

Al treilea accident provocat de persoane care s-au urcat drogate la volan petrecut în municipiul Târgovişte s-a consumat în acest week-end, în apropierea Spitalului judeţean de Urgenţă. Din fericire, nu au fost înregistrate decât pagube materiale. După ce a avariat două maşini staţionate, şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins ulterior de oamenii legii. Acesta are 22 de ani şi este din Fieni.

Probele biologie luate după ce a fost depistat au scos la iveală faptul că tânărul consumase substanţe psihotrope. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi, a fost prezentat procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT