Connect with us

ACTUALITATE

Poliţistul Manuel Ungureanu a fost condus pe ultimul drum

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / MDI TV

Astăzi, 22 iulie 2018, a fost condus pe ultimul drum polițistul Manuel Ungureanu. Omul legii, lucrător la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Politie Dâmbovița, a murit fulgerător în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 71, Bâldana – Târgoviște, în apropierea intersecției cu Racoviță și Cazaci.

Polițistul se deplasa pe motocicletă către locul de muncă şi a fost lovit de un autoturism Matiz condus de un bărbat din satul Racoviță, comuna Bucsani. Impactul fost unul deosebit de violent, motocicleta fiind pur și simplu spulberată. Echipajul medical sosit de urgentă la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Manuel. Avea numai 40 de ani. Doi copii au rămas orfani de tată.

Sute de persoane au fost prezente la ceremonialul de înmormântare desfășurat în satul Mircea-Vodă, comuna Salcioara. La tristul eveniment au participat și colegii din cadrul IPJ Dâmbovița. La funeraliile polițistului plecat în ultima sa misiune i s-a asigurat gardă de onoare și s-au tras salve de armă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Sursa foto: Facebook

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol extraordinar, de Ziua Națională, la Turnul Chindiei

Publicat

pe

Dâmbovițenii sunt invitați să sărbătorească „Ziua Naţională a României” la Turnul Chindiei din Târgoviște. Consiliul Județean organizează aici, prin Centrul de Cultură, joi – 1 Decembrie 2022, de la ora 17:00, un spectacol extraordinar susținut de Diana Matei & Taraful Cleante, Zavera și Trupa Distinto.

De reținut și faptul că, pe parcursul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgoviște se exista un patinoar și căsuțe cu dulciuri și decorațiuni de Crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde. Totodată, locația va fi ornată cu mii de beculețe, iar colindătorii din județ îi vor încânta pe vizitatori – spune președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Muzeele din județul Dâmbovița sunt deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

pe

de

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei şi a Zilei Naționale a României, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște anunță un program special de vizitare pentru toate muzeele din Târgoviște, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi şi Peştera Ialomiţei.

Astfel, programul de vizitare al muzeelor deschise în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, este următorul:
– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei” și Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi vor fi deschise în intervalul orar 9:00 – 17:00;
– Peștera Ialomiței va putea fi vizitată între orele 9:00 și 16:00.

Vă aşteptăm cu drag!

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats