Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Curse de autobuz anulate, călători uitaţi prin staţii…

Publicat

pe

Problemele generate de Grup Atyc călătorilor din judeţul Dâmboviţa continuă, iar autorităţile competente în a controla cum îşi desfăşoară operatorii de transport persoane activitatea nu pare să-şi facă nici ele treaba. Se merge la compromis.

Ne-au spus dâmboviţenii care călătoresc frecvent pe ruta Sălcioara-Nucet-Târgovişte că, de mai bine de-o lună, cursa care pleacă la ora 08:00 de la capăt de linie, din Sălcioara, a fost anulată. Nu mai vine şi basta!

Oamenii nu ştiu dacă era normal să se întâmple treaba asta, dar ne-au spus că le este lehamite să mai reclame, fiindcă nu se întâmplă nimic.

Sunt dese cazurile în care cetăţenii vin în staţii pentru autobuzul sau microbuzul cu pricina şi stau mai bine de oră până vine cursa de 09:00, întrucât nu aveau habar de modificare.

Astăzi, la Nucet, chiar în faţa Primăriei, mai mulţi cetăţeni au aşteptat zadarnic să vină autobuzul de 08:00. Nervi, tensiune, dezamăgire, pentru că în România nimic nu pare să intre în normalitate. Rămânem undeva mai în urmă la cam toate capitolele.

Când a venit maşina, era deja supraaglomerată. Şoferul le-a explicat călătorilor care au reuşit să îşi facă loc, dar în picioare, că nu are el nicio vină, conducerea a decis să scoată cursa de ora 08:00 şi, dacă sunt nemulţumiţi, să meargă cu toţi la sediul societăţii pentru a cere lămuriri.

Cert este că, la ora respectivă, prin staţii au rămas mulţi călători. Conducătorul auto al microbuzului nu a mai oprit să-i îmbarce, fiindcă era deja încărcat la refuz şi nu a mai vrut omul să rişte o amendă de 9.000 de lei pentru nerespectarea legii.

Rămâne să vedem ce vor spune despre treaba asta mai marii Consiliul Judeţean. Cum li se pare că bieţii cetăţeni, ale căror interese le reprezintă, sunt batjocoriţi.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT