Connect with us

ACTUALITATE

Curse de autobuz anulate, călători uitaţi prin staţii…

Publicat

pe

Problemele generate de Grup Atyc călătorilor din judeţul Dâmboviţa continuă, iar autorităţile competente în a controla cum îşi desfăşoară operatorii de transport persoane activitatea nu pare să-şi facă nici ele treaba. Se merge la compromis.

Ne-au spus dâmboviţenii care călătoresc frecvent pe ruta Sălcioara-Nucet-Târgovişte că, de mai bine de-o lună, cursa care pleacă la ora 08:00 de la capăt de linie, din Sălcioara, a fost anulată. Nu mai vine şi basta!

Oamenii nu ştiu dacă era normal să se întâmple treaba asta, dar ne-au spus că le este lehamite să mai reclame, fiindcă nu se întâmplă nimic.

Sunt dese cazurile în care cetăţenii vin în staţii pentru autobuzul sau microbuzul cu pricina şi stau mai bine de oră până vine cursa de 09:00, întrucât nu aveau habar de modificare.

Astăzi, la Nucet, chiar în faţa Primăriei, mai mulţi cetăţeni au aşteptat zadarnic să vină autobuzul de 08:00. Nervi, tensiune, dezamăgire, pentru că în România nimic nu pare să intre în normalitate. Rămânem undeva mai în urmă la cam toate capitolele.

Când a venit maşina, era deja supraaglomerată. Şoferul le-a explicat călătorilor care au reuşit să îşi facă loc, dar în picioare, că nu are el nicio vină, conducerea a decis să scoată cursa de ora 08:00 şi, dacă sunt nemulţumiţi, să meargă cu toţi la sediul societăţii pentru a cere lămuriri.

Cert este că, la ora respectivă, prin staţii au rămas mulţi călători. Conducătorul auto al microbuzului nu a mai oprit să-i îmbarce, fiindcă era deja încărcat la refuz şi nu a mai vrut omul să rişte o amendă de 9.000 de lei pentru nerespectarea legii.

Rămâne să vedem ce vor spune despre treaba asta mai marii Consiliul Judeţean. Cum li se pare că bieţii cetăţeni, ale căror interese le reprezintă, sunt batjocoriţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol extraordinar, de Ziua Națională, la Turnul Chindiei

Publicat

pe

Dâmbovițenii sunt invitați să sărbătorească „Ziua Naţională a României” la Turnul Chindiei din Târgoviște. Consiliul Județean organizează aici, prin Centrul de Cultură, joi – 1 Decembrie 2022, de la ora 17:00, un spectacol extraordinar susținut de Diana Matei & Taraful Cleante, Zavera și Trupa Distinto.

De reținut și faptul că, pe parcursul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgoviște se exista un patinoar și căsuțe cu dulciuri și decorațiuni de Crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde. Totodată, locația va fi ornată cu mii de beculețe, iar colindătorii din județ îi vor încânta pe vizitatori – spune președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Muzeele din județul Dâmbovița sunt deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

pe

de

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei şi a Zilei Naționale a României, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște anunță un program special de vizitare pentru toate muzeele din Târgoviște, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi şi Peştera Ialomiţei.

Astfel, programul de vizitare al muzeelor deschise în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, este următorul:
– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei” și Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi vor fi deschise în intervalul orar 9:00 – 17:00;
– Peștera Ialomiței va putea fi vizitată între orele 9:00 și 16:00.

Vă aşteptăm cu drag!

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats