Connect with us

SOCIAL

Şi-a dat viaţa ca să trăiască fiul său!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: b1.ro)

Un bărbat de 46 de ani din Turnu Măgurele a murit înecat în Dunăre, la capătul unei acţiuni eroice de a-şi salva fiul care fusese înghiţit de apele fluviului.

Omul venise împreună cu mai multe persoane la pescuit în zona unde Oltul se varsă în Dunăre. Băiatul său, care sărise în apă, era pe cale să fie luat de curenţii puternici.

Tatăl nu a mai stat nici un moment pe gânduri şi s-a aruncat în undele învolburate pentru a-şi salva fiul. A reuşit, dar a plătit tribut propria-i viaţă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Bărbat găsit mort într-o pădure din județul Argeș

Publicat

pe

Un argeșean în vârstă de 60 de ani a fost găsit, astăzi – 3 octombrie 2023, decedat într-o pădure din zona comunei Mihăești.

Inițial, pompierii au fost anunțați despre faptul că peste bărbat a căzut creanga unui arbore. La fața locului însă, echipajele de intervenție ISU și SAJ au constatat că omul nu era prins sub nicio ramură de copac.

Cazul a rămas în atenția organelor abilitate să ancheteze împrejurările în care a survenit decesul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

A decedat în incendiul care i-a cuprins casa

Publicat

pe

Un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața astăzi în localitatea Comana, județul Giurgiu, într-un incendiu care i-a mistuit casa.

Pompierii au fost alertați de fratele victimei. La fața locului s-au deplasat rapid militarii din cadrul Stației Colibași și de la Punctul de Lucru Călugăreni, precum și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din păcate, proprietarul locuinței cuprinse de foc a fost găsit fără viață în interiorul casei, prins sub bucățile de tavan care s-au prăbușit. Cel mai probabil, tragedia s-a produs din cauza jarului căzut pe materialele combustibile din apropierea sobei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite