Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Asistentă medicală, filmată în timp ce brusca un nou-născut părăsit în spital!

Publicat

pe

Imagini înfiorătoare, cu o asistentă de la Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte care bruschează un nou-născut părăsit în spital în timp ce-l hrăneştre, au apărut pe reţelele de socializare.

Manageul unităţii, dr. Claudiu Dumitrescu, a fost oripilat după ce a vizionat clipul şi a afirmat că respectivul cadru medical nu mai are ce căuta în sistemul sanitar.  În momentul de faţă, la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, s-a întrunit comisia de disciplină, care are în lucru tocmai acest caz deosebit de grav.

„Nu tolerez un asemenea comportament. Rolul cadrelor medicale este acela de a proteja şi salva vieţile pacienţilor”, ne-a declarat dr. Claudiu Dumitrescu.

Asistenta incriminată, S. N., de fel din Târgovişte, se pare că nu a vrut să se prezinte în faţa celor care judecă profesional fapta, dispărând fără urmă. Managerul Spitalului a promis că va remite presei un comunicat de presă şi va organiza şi o conferinţă, având ca temă acest caz deosebit de grav.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

UPDATE: Bănuita va fi adusă, în această seară, la sediul IPJ Dâmboviţa pentru audieri.

VIDEO

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!