Connect with us

Dâmboviţa

Costi Ana, primar Pucioasa: Presiunea pe care o suport este imensă! VIDEO

Publicat

pe

Primarul oaşului Pucioasa, Constantin Ana, le-a explicat, astăzi – 31 iulie 2018, consilierilor locali, înainde de şedinţa ordinară de lucru, care au fost raţiunile pentru care a semnat iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”, gest pentru care unii îl hulesc, în special colegi de partid, iar alţii îl felicită.

„Nicio secundă nu am vrut să devină un afront la adresa partidului din care fac parte. Nicio secundă nu am vrut să-mi jicnesc colegii de partid. Din contră! Cred că gestul pe care eu l-am făcut ar trebui să fie un gest de normalitate, în sensul în care cineva trebuie să facă un pas pentru a opri această ruptură care a apărut în societate, între membrii PSD şi ceilalţi. (…)

Am încercat să umanizez într-un fel acest partid şi, în primul rând, m-am gândit la organizaţia din care eu fac parte. Nu suntem nici maimuţe, nici hoţi, nici gunoaie, nici nimic. Suntem nişte oameni simpli, interesaţi de viitorul acestui oraş şi de viitorul acestei ţări.

Ceea ce am făcut eu mi-am dorit să vină ca un liant între PSD şi restul societăţii, pentru că, în PSD, sunt mulţi oameni buni, mulţi oameni care îşi dau sufletul pentru comunităţile din care fac parte şi, aş putea spune fără lipsă de modestie, mă aflu printre ei, şi eu şi colegii mei. Interesul nostru este unul singur. De a lăsa ceva în urma noastră şi de asigura copiilor noştri un viitor mai frumos într-un oraş curat, din toate punctele de vedere.

Că acest gest a fost interpretat ca un afront, că am fost caracterizat ca un om care a bulversat electoratul PSD… Refuz să cred că este aşa. Sunt sigur că am făcut mult mai mult bine partidului decât am făcut rău.

Nu vreau să mă gândesc însă mai departe, la un moment în care ar putea apărea repercusiuni, nu asupra mea, ci asupra acestui oraş. Atunci, deja lucrurile ar fi triste, ar deveni chiar tragice. Acela va fi momentul în care voi lua cu adevărat atitudine, dacă se va întâmpla ceva de genul acesta. (…)

Ceea ce am făcut eu este un lucru pe care-l gândesc mulţi, dar poate nu au avut curajul să-l facă. Nu regret că eu am fost cel care a deschis calea, deşi presiunea pe care eu o suport astăzi este imensă, din toate punctele de vedere. De la colegii care mă blamează până la televiziuni care îmi trunchează mesajul”, a spus Constantin Ana.

VIDEO: Explicaţia integrală

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    august 2, 2018 at 10:54 am

    domnule ana.eu am scris ca va fi ultimul mandat psd.dar mergeti inainte.eu zic ca aveti principii sanatoase.va fi greu.ajutor de la judet nu mai vedeti.dar tot raul e spre bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Dâmbovița: Încă 15 contracte de finanțare semnate prin PJDL, instrument de finanțare unic în țară

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi – 29 iulie 2021, alte 15 contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală pe care l-a inițiat cu scopul de a veni în sprijinul primăriilor care vor să implementeze investiții în mai multe domenii de interes pentru cetățeni. De altfel, vorbim despre un instrument de plată unic în România, care, iată, este apreciat de administrațiile publice locale.

Reamintim faptul că primele 30 de contracte de finanțare prin PJDL au fost semnate la sfârșitul lunii iunie. Astăzi, au urmat alte 15, beneficiare de fonduri fiind comunele Corbii Mari, Crângurile, Dobra, Gura Foii, Gura Șuții, Malu cu Flori, Mătăsaru, Poiana, Produlești, Pucheni, Șelaru, Văleni Dâmboviţa, Vlădeni și Vulcana Pandele.

„Îi mulțumesc domnului președinte pentru ajutorul acordat comunei Poiana pentru a se realiza acest proiect (Nota redacției: reabilitare, modernizare și dotare dispensar medical). Nu știu dacă am fi putut să-l realizăm cu fonduri proprii. Având în vedere faptul că am ajuns să aruncăm produsele agricole în șanț, taxele și impozitele locale se plătesc mai greu”, a spus primarul de la Poiana – Marian Șerban.

Potrivit președintelui Corneliu Ștefan, până la acest moment, au fost transmise spre evaluare 61 de solicitări, din care au fost deja aprobate 28 pentru drumuri, 5 pentru unități sanitare, 3 pentru apă și canalizare, 2 pentru centre civice, 3 pentru poduri și podețe, 4 pentru baze sportive, 2 pentru sisteme de colectare ape pluviale și 1 pentru obiective culturale.

Pentru anul 2021, Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat un buget de aproximativ 46 de milioane de lei.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Dispensarul din Poiana intră în reabilitare și modernizare

Publicat

pe

Primăria Poiana a obținut aprobarea aleșilor județeni și urmează să semneze un contract de parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița în vederea modernizării și dotării dispensarului medical.

Este vorba despre o clădire cu o suprafață de 82 mp, care va fi reabilitată și dotată. Valoarea ivestiției a fost estimată la aproximativ 293.000 de lei (2,93 miliarde de lei vechi).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT