Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Costi Ana, primar Pucioasa: Presiunea pe care o suport este imensă! VIDEO

Publicat

pe

Primarul oaşului Pucioasa, Constantin Ana, le-a explicat, astăzi – 31 iulie 2018, consilierilor locali, înainde de şedinţa ordinară de lucru, care au fost raţiunile pentru care a semnat iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”, gest pentru care unii îl hulesc, în special colegi de partid, iar alţii îl felicită.

„Nicio secundă nu am vrut să devină un afront la adresa partidului din care fac parte. Nicio secundă nu am vrut să-mi jicnesc colegii de partid. Din contră! Cred că gestul pe care eu l-am făcut ar trebui să fie un gest de normalitate, în sensul în care cineva trebuie să facă un pas pentru a opri această ruptură care a apărut în societate, între membrii PSD şi ceilalţi. (…)

Am încercat să umanizez într-un fel acest partid şi, în primul rând, m-am gândit la organizaţia din care eu fac parte. Nu suntem nici maimuţe, nici hoţi, nici gunoaie, nici nimic. Suntem nişte oameni simpli, interesaţi de viitorul acestui oraş şi de viitorul acestei ţări.

Ceea ce am făcut eu mi-am dorit să vină ca un liant între PSD şi restul societăţii, pentru că, în PSD, sunt mulţi oameni buni, mulţi oameni care îşi dau sufletul pentru comunităţile din care fac parte şi, aş putea spune fără lipsă de modestie, mă aflu printre ei, şi eu şi colegii mei. Interesul nostru este unul singur. De a lăsa ceva în urma noastră şi de asigura copiilor noştri un viitor mai frumos într-un oraş curat, din toate punctele de vedere.

Că acest gest a fost interpretat ca un afront, că am fost caracterizat ca un om care a bulversat electoratul PSD… Refuz să cred că este aşa. Sunt sigur că am făcut mult mai mult bine partidului decât am făcut rău.

Nu vreau să mă gândesc însă mai departe, la un moment în care ar putea apărea repercusiuni, nu asupra mea, ci asupra acestui oraş. Atunci, deja lucrurile ar fi triste, ar deveni chiar tragice. Acela va fi momentul în care voi lua cu adevărat atitudine, dacă se va întâmpla ceva de genul acesta. (…)

Ceea ce am făcut eu este un lucru pe care-l gândesc mulţi, dar poate nu au avut curajul să-l facă. Nu regret că eu am fost cel care a deschis calea, deşi presiunea pe care eu o suport astăzi este imensă, din toate punctele de vedere. De la colegii care mă blamează până la televiziuni care îmi trunchează mesajul”, a spus Constantin Ana.

VIDEO: Explicaţia integrală

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    august 2, 2018 at 10:54 am

    domnule ana.eu am scris ca va fi ultimul mandat psd.dar mergeti inainte.eu zic ca aveti principii sanatoase.va fi greu.ajutor de la judet nu mai vedeti.dar tot raul e spre bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT