Connect with us

ACTUALITATE

Porci mistreţi, vânduţi la liber pe internet, când România este bântuită de pestă!

Publicat

pe

Pesta porcină africană se răspândeşte cu repeziciune. Zeci de mii de porci au fost sacrificaţi în localităţile afectate de temutul virus şi coşmarul nu s-a încheiat.

Cu toatea acestea, spaima nu a intrat în oameni, iar măsurile de prevenţie impuse de autorităţi sunt privite de mulţi cu scepticism. De pildă, pe un portal cunoscut de comerţ online, unde se oferă şi se cumpără cam orice tip de produse, există anunţuri, urcate de curând, de genul „vând porci mistreţi”.

Groşteii negricioşi, la o greutate de 45/50 kg, sunt comercializaţi la 600 de lei bucata.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite