Connect with us

SOCIAL

25 de migranţi au încercat să intre în România ascunşi printre produse electronice!

Publicat

pe

Poliţiştii de frontieră au descoperit, într-un microbuz care s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei de la Calafat, încărcat cu produse electronice pentru Cehia, 24 de cetăţeni irakieni şi un turc (13 bărbaţi, 7 femei şi 5 copii), cu vârste între 9 şi 39 de ani.

Şoferul a declarat în timpul cercetărilor că nu ştie cum s-au ascuns persoanele respective în microbuz. La rândul lor, cetăţenii irakieni au spus că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Conform protocolului romano-bulgar, migranţii şi șoferul sârb au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

UPDATE: 6 bărbați au ajuns la spital după prăbușirea unei grinzi a podului de la Orbeasca

Publicat

pe

de

Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, au fost transportați la spital, cu multiple traumatisme, dar conștienți, ca urmare a evenimentului de la Orbeasca, județul Teleorman.

Reamintim că, în această dimineață, s-a anunțat faptul că podul peste râul Vedea s-a prăbușit. Se pare că, de fapt, este vorba despre desprinderea unei grinzi de la podul nou care se construiește în zonă, nu despre cel dat în folosință la 1905 – cum s-a crezut inițial, astfel că se pune problema unui accident de muncă.

Cazul a ramas în atenția autorităților competente pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Citește în continuare

Argeș

Patru anexe gospodărești au ars azi-noapte în județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au acționat, azi-noapte, timp de aproximativ 3 ore, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească din Topoloveni. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul. Potrivit ISU Argeș, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Cu câteva ore înainte, pompierii argeșeni au mai avut o misiune la fel de grea în comuna Bradu, unde au ars trei anexe gospodărești. Și în acest caz, focul a pornit de la un scurtcircuit electric, provocat se pare de un trăsnet. Din fericire, nu s-au înregistrat decât pagube materiale, nu și victime omenești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT