Connect with us

Prahova

Geantă cu bani, găsită lângă tomberoanele de gunoi!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: observator.tv)

O femeie de 81 de ani, din Păuleşti, judeţul Prahova, a găsit o importantă sumă de bani într-o geantă aruncată lângă tomberoanele pentru colectare selectivă. Bătrâna a anunţat imediat la Poliţia.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că geanta nu conţinea şi documente care să poată duce la identificarea proprietarului. Prin urmare, păgubitul este aşteptat să se adreseze poliţiştilor din Păuleşti, fie la sediul din Calea Unirii nr. 266, fie la numerele de telefon 0244.224.305 sau 0732.434.029.

De asemenea, persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea proprietarului sunt rugate să informeze poliția, utilizând datele de contact sus menţionate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Și amendat, și fără cetină! Avea acte doar pentru o parte din marfă

Publicat

pe

Un dâmbovițean de 27 de ani a fost prins de polițiștii din Sinaia transportând într-o autoutilitară cantitatea de 1.208 kilograme de cetină.

Când au verificat documentele de însoțire a mărfii, oamenii legii au remarcat rapid că era trecură doar o cantitate de 700 kg.

Polițiștii au confiscat 508 kg de cetină găsită, iar celelalte 700 de kg au fost predate în custodia Ocolului Silvic Sinaia, valoarea acesteia fiind de 1.200 de lei.

Bărbatul din Dâmbovița a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

Așa ceva! A fost bătut fiindcă a cerut bon fiscal!

Publicat

pe

Un tânăr de 20 de ani, din Ploiești, județul Prahova, a fost agresat de patronul unei firme din localitate fiindcă a solicitat bon fiscal.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de marți – 15 noiembrie, când victima a mers la magazin pentru a-i cere lămuriri patronului, pentru faptul că nu i s-a eliberat bon fiscal pentru cumpărăturile efectuate cu o zi înainte – scrie Ziarul Incomod.

De aici, s-a pornit scandalul, care s-a finalizat cu intervenția polițiștilor. De asemenea, tânărul a solicitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats