Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Încep „Serbările Băilor Pucioasa”! În prima seară, concert Hologaf!

Publicat

pe

Vineri – 31 august 2018, încep „Serbările Băilor Pucioasa”. Tema de anul acesta: „Velocipedul – echilibru, siguranţă, încredere, mişcare”. Vor fi trei zile cu activităţi culturale şi educaţionale diverse, concursuri şi concerte de excepţie. În prima seară, vor urca pe scena din Parcul Central, de la ora 21:00, Alexandra Uşurelu şi trupele Zavera şi Holograf.

„Serbările Băilor Pucioasa” se desfăşoară în cadrul proiectului „Strada schimbă oraşul”, parte a conceptului cultural „Pucioasa Mon Amour”, prin care autorităţile locale speră să crească interesul locuitorilor oraşului pentru valorile zonale.

PROGRAM VINERI, 31 august 2018
Ora 10:00 – Zona ANL și Stadion
GRAFFITI/URBAN-ART – concurs de Graffiti – ediția I; tema: Sport, mișcare, sănătate; participă elevi ai Liceului de artă “BĂLAȘA DOAMNA” – Târgoviște

Ora 14:00 – Sala de consiliu a Primăriei Orașului Pucioasa
Ședință festivă – participă – Consiliul Local, invitați ai Consiliului Județean Dâmbovița, invitați din orașele balneare din România, invitați din orașele și țările înfrățite.

Ora 16:00 – Foaierul Primăriei – Galeria PRIM
BĂILE PUCIOASA – CASE DE VILEGIATURĂ ȘI POVEȘTILE LOR
Expoziție cu machete, relevee, desene, fotografii ale fostelor Case de vilegiatură din Pucioasa
Muzică interbelică

Ora 16:45 – Strada Umbrelelor – Esplanada Pieței
Expoziția “PUCIOASA 9”
Proiectele și planurile de modernizare a orașului Pucioasa

Ora 17:00 – ZONA MOTEL
Deschiderea festivalului „GREEN CASTEL – VALAH MOTORS FESTIVAL”, Ediția I, PUCIOASA 2018 (festival aniversar – 15 ani de la înființarea Asociaţiei VALAH-MOTORS)
Concerte folk, rock, jocuri, concursuri specifice

Ora 17:30 – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Pucioasa
Vernisajul expoziției de artă populară tradițională Dâmbovițeană, “TRADIȚIA LA EA ACASĂ”

Ora 18:00 – Parcul Central
Slujbă, cuvântul de deschidere al primarului, alocuțiuni ale invitaților români și străini
Târgul comercianților – expoziții cu vânzare

Ora 19:00 – Foaierul Centrului Cultural European Pucioasa
• Vernisajul expoziției de fotografie “Case și Familii reprezentative din Orașul Pucioasa”
• Vernisajul expoziției – eveniment a designerului de ceasuri Augustin Matei
• Expoziție de fotografie – CUTREIERÂND PRIN ROMÂNIA, fotograf: Radu CHIRIȚĂ
Ora 20:00 – Parcul Central – ZONA IT – TINERII ȘI GADGETURILE LOR – copacul VTREE – concert DJ Valentino/DJ Marusha – N from Japan

Ora 21:00 – Parcul Central
Concert: Zavera, Alexandra Ușurelu, Holograf

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

62 de pacienți COVID-19 pot cere externarea din Spitalul Pucioasa, conform deciziei CCR

Publicat

pe

La Pucioasa, sunt internate 62 de pacienți cu COVID-19, care, în conformitate cu decizia Curții Constituționale a României, pot solicita externarea și tratamentul la domiciliu. Consideră primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, că spitalul ar trebui să fie scos din sistemul de unități medicale tip suport COVID-19.

Spune edilul că sunt sute de bolnavi din zona de nord a județului Dambovita care suferă de diferite afecțiuni și care au nevoie de tratament și supraveghere medicală. Mai mult, nu mai există în acest spital, neajutat până acum de reprezentanții Ministerul Sănătății, materiale de protecție anti coronavirus.

Citește în continuare

ACTUALITATE

TelVerde pentru sesizarea situațiilor de încălcare a normelor de protecție sanitară

Publicat

pe

Ministerul Afacerilor și Internelor a înființat o linie telefonică TelVerde – 0800.800.165, la care cetățenii să poată sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19. În numai două zile, s-au primit deja zeci de apeluri, fiind semnalate în special nereguli privind purtarea măștii de protecție în București și în 13 județe din țară.

„În următoarele două săptămâni, se vor desfășura activități de verificare punctuale atunci când se vor primi sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de limitare a îmbolnăvirilor cu COVID-19, dar și acțiuni cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, precum și la ștranduri, terase și cluburi în aer liber. O atenție deosebită va fi acordată stațiunilor de la mare și de la munte, precum și traseelor de deplasare către acestea. Totodată, printre prioritățile echipelor de verificare va fi și transportul intern și internațional de persoane atât rutier, cât și feroviar. Conducerea MAI a cerut structurilor responsabile să ia măsuri suplimentare mai ales la sfârșit de săptămână”, se precizează într-un comunicat remis de Instituția Prefectului Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!