Connect with us

ACTUALITATE

Încep „Serbările Băilor Pucioasa”! În prima seară, concert Hologaf!

Publicat

pe

Vineri – 31 august 2018, încep „Serbările Băilor Pucioasa”. Tema de anul acesta: „Velocipedul – echilibru, siguranţă, încredere, mişcare”. Vor fi trei zile cu activităţi culturale şi educaţionale diverse, concursuri şi concerte de excepţie. În prima seară, vor urca pe scena din Parcul Central, de la ora 21:00, Alexandra Uşurelu şi trupele Zavera şi Holograf.

„Serbările Băilor Pucioasa” se desfăşoară în cadrul proiectului „Strada schimbă oraşul”, parte a conceptului cultural „Pucioasa Mon Amour”, prin care autorităţile locale speră să crească interesul locuitorilor oraşului pentru valorile zonale.

PROGRAM VINERI, 31 august 2018
Ora 10:00 – Zona ANL și Stadion
GRAFFITI/URBAN-ART – concurs de Graffiti – ediția I; tema: Sport, mișcare, sănătate; participă elevi ai Liceului de artă “BĂLAȘA DOAMNA” – Târgoviște

Ora 14:00 – Sala de consiliu a Primăriei Orașului Pucioasa
Ședință festivă – participă – Consiliul Local, invitați ai Consiliului Județean Dâmbovița, invitați din orașele balneare din România, invitați din orașele și țările înfrățite.

Ora 16:00 – Foaierul Primăriei – Galeria PRIM
BĂILE PUCIOASA – CASE DE VILEGIATURĂ ȘI POVEȘTILE LOR
Expoziție cu machete, relevee, desene, fotografii ale fostelor Case de vilegiatură din Pucioasa
Muzică interbelică

Ora 16:45 – Strada Umbrelelor – Esplanada Pieței
Expoziția “PUCIOASA 9”
Proiectele și planurile de modernizare a orașului Pucioasa

Ora 17:00 – ZONA MOTEL
Deschiderea festivalului „GREEN CASTEL – VALAH MOTORS FESTIVAL”, Ediția I, PUCIOASA 2018 (festival aniversar – 15 ani de la înființarea Asociaţiei VALAH-MOTORS)
Concerte folk, rock, jocuri, concursuri specifice

Ora 17:30 – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Pucioasa
Vernisajul expoziției de artă populară tradițională Dâmbovițeană, “TRADIȚIA LA EA ACASĂ”

Ora 18:00 – Parcul Central
Slujbă, cuvântul de deschidere al primarului, alocuțiuni ale invitaților români și străini
Târgul comercianților – expoziții cu vânzare

Ora 19:00 – Foaierul Centrului Cultural European Pucioasa
• Vernisajul expoziției de fotografie “Case și Familii reprezentative din Orașul Pucioasa”
• Vernisajul expoziției – eveniment a designerului de ceasuri Augustin Matei
• Expoziție de fotografie – CUTREIERÂND PRIN ROMÂNIA, fotograf: Radu CHIRIȚĂ
Ora 20:00 – Parcul Central – ZONA IT – TINERII ȘI GADGETURILE LOR – copacul VTREE – concert DJ Valentino/DJ Marusha – N from Japan

Ora 21:00 – Parcul Central
Concert: Zavera, Alexandra Ușurelu, Holograf

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Managerul Spitalului Județean din Târgoviște cere două schimbări legislative foarte importante

Publicat

pe

Nu mai este un secret nici măcar pentru românii care au foarte rar nevoie de servicii medicale, că spitalele din România, mai cu seamă cele din provincie, se confruntă cu o acută lipsă de doctori. Cu toate acestea, legislația actuală dă liber migrației către centrele urbane mari, în detrimentul localităților mici.

Aceasta este una dintre problemele despre care a vorbit managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște în cadrul dezbaterii pe teme de sănătate pe care a organizat-o CJ Dâmboviţa, în data de 22 septembrie 2021. Dr. Claudiu Dumitrescu a profitat de prezența mai multor parlamentari, inclusiv președintele Comisiei de Sănătate din Senatul României – prof. Adrian Streinu Cercel, și le-a cerut să inițieze modificarea legislației, în sensul introducerii obligativității ca medicul să rămână la spitalul unde își efectuează rezidențiatul cel puțin un număr de ani egal cu cel de pregătire.

„În momentul de față, legislația îi permite să plece a doua zi după terminarea specialității, lucru care se întâmplă foarte frecvent”, a punctat managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Doctorul Dumitrescu a mai supus atenției parlamentarilor și o discrepanță legislativă ce ar trebui corectată. Managerul de spital și șefii de secție au obligația să asigure continuitate în linia de gardă, în timp ce, prin lege, medicul este obligat să efectueze o singură gardă pe lună!

„Noi ar trebui, la fiecare secție, să avem cel puțin 31 de medici, ca să fim siguri că avem gardă continuă. Trebui clar să fie modificată legislația”, a spus managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște – dr. Claudiu Dumitrescu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează electrician și tâmplar

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, două posturi vacante de execuție, în cadrul sectorului economico-administrativ, după cum urmează:
– 1 post agent de poliție penitenciară (electrician)
– 1 post agent de poliție penitenciară (tâmplar)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul: http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-doua-posturi-vacante-de-agent-din-cadrul-sectorului-economico-administrativ/

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 12.10.2021, inclusiv, ora 16:00.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254 int. 110 și 105.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT