Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

JUDECĂTOR: Dacian Cioloş a transformat SRI în organ de cercetare penală!

Publicat

pe

Judecătoarea Florica Roman

Dacian Cioloș, fostul premier al tehnocraţilor, are probleme de imagine, chiar dacă dorește să pozeze într-un lider politic ultra-democratic. Judecătoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, îl acuză pe Cioloș că, prin adoptarea Ordonanței 6/2016, a transformat Serviciul Român de Informații în „organ de urmărire penală specială” fără acordul Consiliului Superior al Magistraturii.

Spune magistratul că, după 1989, serviciilor secrete nu li s-a mai permis să aibă atribuții de urmărire penală, tocmai pentru a evita eventualele abuzuri și pentru a elimina orice asemănare cu securitatea comunistă. Decizia tehnocratului Cioloș a fost justificată de amenințările iminente la adresa securității statului…

Cioloş a declarat, pentru Q Magazine, că nu a făcut SRI organ de cercetare penală, ci doar a dat posibilitatea „ca procurorii, cu avizul judecătorilor, să poată folosi tehnica de ascultare la care aveau dreptul și care era în custodia SRI, după decizia CCR că SRI nu o mai poate folosi”.

ACTUALITATE

Liderul ALDE Dâmbovița a fost ales vicepreşedinte al Crucii Roşii Ilfov

Publicat

pe

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmbovița, a fost ales vicepreședinte al Filialei de Cruce Roșie Ilfov. Reprezentanții Crucii Roșii din Ilfov au decis să-l propună pentru acest post datorită calităților sale umane şi implicării de care a dat dovadă în problemele sociale cu care se confruntă mulți semeni de-ai noștri.

De menționat că președintele Filialei de Cruce Roșie Ilfov a fost ales cunoscutul politician și om de afaceri Viorel Cataramă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

IPJ Argeş a inaugurat „Galeria inspectorilor şefi”

Publicat

pe

Foto: IPJ Argeş

Eveniment de suflet, astăzi, la sediul IPJ Argeş! Inaugurarea „Galeriei inspectorilor şefi”, realizată de Diana Nicolae, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, i-a reunit pe mulţi dintre cei care au condus instituţia după anul 1989.

Au răspuns invitației domnul Grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul Grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul Grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu, domnul Grl.brg.(r) Ion Mirescu, comisarul de poliţie bogdan Berechet, actuala echipă managerială a IPJ Argeş şi prefectul judeţului.

„Toți inspectorii șefi au primit originalele lucrărilor realizate, iar Diana a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

La finalul vizitei, invitații au putut să admire o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!