Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Nu-ţi vine să crezi de ce-a tăiat un primar toate gardurile de la morminte!

Publicat

pe

FOTO: Adevărul

Unii primari sunt de-a dreptul „geniali” când vine vorba de sfidat cetățenii și de pupat mâini de prelați bisericești. În comuna Runcu din județul Gorj, edilul localității a luat stupida decizie de a tăia toate gardurile care înconjurau mormintele din cimitirul din satul Suseni.

Când au ajuns la locurile de veci ale rudelor pentru a aprinde o lumânare, unor credincioşi mai să le stea inima din bătaie. Evident, oamenii s-au dus la autorități să ceară lămuriri. Primarul le-a răspuns că nu a avut încotro.

Urma să se țină slujba de resfinţire a bisericii, iar drumul către lăcașul de cult trecea prin cimitir și nu era loc suficient, mai ales că s-a anunțat că participă la acest eveniment creștin însuși Mitropolitul Olteniei. Ce să mai zici!

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT