Conectați-vă cu noi

Prahova

Inginer din Ploieşti a dispărut fără urmă în Istanbul!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevarul

O familie din Ploiești trece printr-o situație pe care o întâlnești numai în filme trece. Necazul are ca punct de plecare excursia pe care au efectuat-o în Turcia, la Istanbul. Salvatore Popescu, 51 ani, inginer la o firmă de gaze din Ploiești, a ajuns în metropola turcă de pe Bosfor împreună cu soția, fiica și alte două rude. Voiau să viziteze palatul Topkapi, fosta reședință a sultanilor. Era aglomerație, aşa cum se întâmplă de obicei în fața marilor obiective turistice.

Salvatore Popescu s-ar fi așezat la o coadă imensă pentru a cumpăra bilete de acces. A fost ultimul loc în care a fost văzut de soția sa. Apoi, a dispărut fără urmă. L-au așteptat ore în șir să apară, după care, împreună cu reprezentanți agentiei de turism, l-au căutat în toată zona, pe toate străduțele. Parcă a intrat în pământ. În cele din urmă, au fost anunțate poliția turcă şi consulatul român. Nici urmă de românul din Ploiești.

Nu a putut fi localizat după semnalul GPS, întrucât avea la el un telefon vechi și nici nu avea activată opțiunea de roaming. Soția este disperată și crede că inginerul a fost răpit. Când s-a întors în țară, răvășită de durere, soția a mers la Ministerul de Externe pentru a solicita sprijin în vederea găsirii bărbatului dispărut.

Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Județean de Politie Prahova.

Prahova

Sportiv, dat dispărut într-o zonă frecventată de urși din Azuga

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un sportiv în vârstă de 39 de ani, care a plecat duminică, după-amiază, să se antreneze pe poteca spre vârful Clabucetul Azugii, a fost dat dispărut după ce tatăl său a anunțat autoritățile, în această dimineață, că nu s-a întors acasă. Zona aleasă de Alexandru Crivăț este una frecventată de urși – scrie DC News.

Bărbatul are 1 metru 70 înălțime, circa 70 de kilograme, chelie și ochi căprui. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și purta o căciulă de culoare deschisă. Este necăsătorit și încheiase recent o relație. Totuși, rudele susțin că nu a lăsat de înțeles că ar putea recurge la un gest sinucigaș din acest motiv.

Alexandru este un bun cunoscător al traseelor montane și mergea frecvent să alerge pe munte. Apropiații se tem că a fost atacat de un animal sălbatic.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit. Indiciile arată că Alexandru a fost atacat de un animal sălbatic, probabil un urs. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

„O carte pentru viitor”, campanie umanitară organizată în Ploiești

Publicat

pe

Foto arhivă

Clubul privat de airsoft Carpathian Brothers Squad şi publicația Info Ploieşti City derulează, în perioada martie-decembrie 2021, în colaborare cu Asociaţia „Ai carte” Ploieşti, campania umanitară „O carte pentru viitor”. Proiectul vine în sprijinul bibliotecilor din satele și comunele din judeţul Prahova, centrelor de primire bătrâni și copii, familiilor nevoiaşe.

Se pot dona cărți de orice fel și manuale, în stare bună, dar și rechizite și produse de papetărie. Detalii la numărul de whatsapp:0729.250.940 sau la e-mail: infoploiesticity@yahoo.com.

Reamintim faptul că Carpathian Brothers Squad și Info Ploiești City au realizat, în luna decembrie 2020 o campanie umanitară în cadrul căreia au fost adunate peste 3 tone de alimente, haine, dulciuri şi jucării. De asemenea, în ianuarie 2021, au organizat campania „Donează sânge şi plasma pentru viaţa”, în care s-au implicat peste 400 de persoane.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT