Conectați-vă cu noi

ÎNVĂŢĂMÂNT

Cuantumul bursei sociale „bani de liceu” a fost majorat la 250 lei

Publicat

pe

Sursa foto: www.ceccarbusinessmagazine.ro

Bursa socială „bani de liceu” a fost majorată de la 180 de lei la 250 de lei, începând cu anul şcolar 2018/2019 – potrivit unei Hotărâri de Guvern adoptată în şedinţa din 5 septembrie.

De asemenea, întrucât salariul minim pe economie este 1.900 de lei începând cu 1 ianuarie 2018, Guvernul a crescut şi plafonul maxim de acordare a burselor „bani de liceu”, de la 150 lei/membru de familie la 500 lei.

Cererile, însoţite de documente doveditoae privind venitul, s-au depus în anii anteriori până la data de 1 octombrie, la unitatea de învăţământ. Primăria de dmiciliu va efectua apoi o anchetă socială.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

25 de grădinițe din Dâmbovița funcționează și în perioada vacanței de primăvară. Lista aici

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, există mai multe unități de învățământ preșcolar care au solicitat și au primit avizul DSP pentru funcționare în perioada vacanței de primăvară. Pe lângă cele din lista de mai jos, urmează să solicite aviz și grădinițele din orașul Titu – ne informează Inspectoratul Școlar Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

55 note de 10 la simularea bacalaureatului în județul Dâmbovița

Publicat

pe

Elevii din județul Dâmbovița care au participat la simularea examenului de bacalaureat au obținut cel mai mare procent de promovare, raportat la ultimii 7 ani, respectiv 39,47%.

Potrivit Inspectoratului Școlar, s-au înregistrat 4 note de 10 la Limba și literatura română, 3 la matematică, 10 la istorie, 13 la geografie, 13 la biologie, 4 la chimie, 7 la informatică și 1 la psihologie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT