Connect with us

ACTUALITATE

Cum alegi corect geanta potrivită stilului tău?

Publicat

pe

Moda se schimbă în fiecare sezon, așadar mereu ne dorim să facem noi cumpărături în materie de haine și de accesorii. Majoritatea femeilor au acasă un dulap plin cu haine – sau chiar mai multe – dar, în ciuda acestui fapt, se confruntă zilnic cu dificultatea alegerii pieselor vestimentare pe care le vor purta în ziua respectivă.

Și, fără doar și poate, din categoria celor mai îndrăgite accesorii fac parte gențile de piele, ce pot fi asortate, în funcție de ținutele alese, la orice stil și pentru orice ocazie. Tocmai de aceea, femeile tind să își cumpere mereu câte o geantă nouă, chiar dacă au o sumedenie de modele acasă.

De multe ori, alegerea unei poșete, însă, nu este tocmai una ușoară și nici nu-i de mirare având în vedere diversitatea de modele existente pe piață la ora actuală.

Iată câteva sfaturi care îți pot fi utile atunci când te afli în plin proces de achiziționare a unei noi genți:
1. Alege în funcție de stilul și de preferințele tale!
Chiar dacă pare stupid sau banal la prima vedere, acest prim sfat este unul destul de important luând în considerare faptul că este esențial să alegi ceea ce îți place și să nu să te lași influențată de părerea celor din jur. În cele din urmă, nu uita că tu vei fi cea care va purta geanta respectivă!
Decât să cumperi o poșetă care nu îți place doar pentru că e la modă sau doar pentru că prietenei tale îi place, mai bine te orientezi către o geantă care să îți aducă bucurie ori de câte ori o vei purta și să fie compartimentată în funcție de nevoile tale!

2. Ține cont de dimensiunile și de forma genții!
În primul rând, ar trebui să ai în vedere ce dimensiune îți dorești să aibă geanta pe care o vei achiziționa. Îți dorești una mai mică în care să așezi câteva obiecte necesare atunci când ieși din casă, sau una mai mare în care pot încăpea o mulțime de lucruri?

De asemenea, specialiștii recomandă persoanelor mici de statură să opteze pentru genți de dimensiuni reduse, în timp ce femeilor înalte și slăbuțe li se potrivesc, mai degrabă, gențile mari sau medii.

În general, gențile mari de damă se asortează cu ținutele casual, spre deosebire de modelele mai micuțe care sunt recomandate pieselor vestimentare elegante.

Un alt aspect care are nevoie de atenție maximă se referă la forma pe care o are geanta, ce ar trebui să fie total opusă constituției tale fizice. De pildă, dacă ești înaltă și slabă ai putea să optezi pentru o geantă care are o formă rotundă. Există, însă, și anumite modele de genți care se pot potrivi oricărei siluete și pot fi asortate cu mai multe ținute!

3. Optează pentru un material rezistent!
Calitatea genții nu se rezumă doar la brand și preț, ci există și alți factori ce ar trebui luați în considerare în procesul de selecție. De exemplu, materialul din care a fost confecționată geanta achiziționată ar trebui să fie unul rezistent și să îi confere genții un design funcțional și estetic în același timp.

Pielea, de exemplu, este cea mai bună alegere în acest sens, așadar ar fi bine să iei în calcul achiziționarea unei genți de piele.

Alege culoarea, modelul și forma preferată, și asortează geanta din piele la ținutele tale în conformitate cu stilul și cu personalitatea ta.

Zevo, magazinul tău de genți
Dacă ai nevoie de o nouă achiziție în materie de poșete din piele naturală, îți recomandăm site-ul zevo.ro, unde găsești o gamă variată de genți cu diferite modele și culori din care poți alege produsul dorit.

Ai la dispoziție peste 150 de modele de genți din piele din care poți alege articolele care te interesează. Atât materialele de calitate din care sunt confecționate, cât și măiestria cu care sunt lucrate manual, fac din fiecare geantă de piele un produs finit excelent.

Combinând designul funcțional cu cel estetic, gențile Zevo devin accesoriul ideal pentru orice ținută!

ACTUALITATE

„Declarația de la București”, un semnal că trebuie să ne trezim cu adevărat!

Publicat

pe

O dovadă clară că democrația și statul de drept așa cum ar trebui el să existe și funcționeze mai are o șansă o reprezintă și „Declarația de București”, document semnat de un grup de jurnaliști de marcă, deciși să se implice total în această bătălie pentru salvarea valorilor democratice din România. Acest gest a fost făcut de membrii Grupului pentru Apărarea Democrației, odată cu lansarea volumului ” Trecerea la Prostocrație”, carte care adună o colecție de articole publicate în Cotidianul și în cotidianul.ro într-o perioadă largă de timp. Articolele, adevărate analize profunde ale societății românești, vizează tocmai problematica cu care se confruntă în momentul de față țara, din cauza unei clase politice îndoielnice și a jocurilor care se fac sfidând Constituția și pe Măria sa poporul.

De precizat că la lansarea volumului care s-a consumat la „Crowne Plaza”, în București, alături de directorul „Cotidianul”, Cornel Nistorescu, s-au aflat jurnaliști, politicieni celebri, oameni din societatea civilă, afaceriști. Cu toții au fost încântați de acest demers de a face ceva militant, vizibil, pentru țară, tocmai în această perioadă când democrația pare anihilată, trecută pe linie moartă.

„Grupul pentru Apărarea Democrației (GAD)
Declarația de la București

Pentru că nu putem asista pasiv la politica dezastrului moral, economic și democratic spre care este împinsă țara de către actualul regim,

pentru că tăcerea în aceste vremuri înseamnă complicitate și resemnare față de degradarea continuă a democrației,

pentru că asistăm la confiscarea deciziilor care influențează țara de către o putere a incompetenților și impostorilor,

pentru că nu putem accepta să vedem cum țara, ajunsă, prin eșec electoral și manipulări grosolane, pe mâna unei prostocrații agresive, alunecă într-o fractură istorică și se depărtează de preceptele fondatoare ale civilizației europene,

pentru că în societate s-a produs o răsturnare a valorilor, astfel încât deciziile majore în stat aparțin unor oameni cu calificări precare, ajunși la putere prin abolirea criteriilor și prin acțiunea tot mai expansivă a serviciilor secrete,

pentru că schimbările de care are nevoie țara nu pot veni din senin, ci numai atunci când sunt deșteptate conștiințele cetățenești ale României,

pentru că suntem liberi, neconstrânși de înțelegeri cu vreun reprezentant al serviciilor secrete, al oligarhiei ori cleptocrației care susțin actualul regim,

Noi, subsemnații semnatari ai prezentei profesiuni de credință,

spunând să nu conteze nimeni, niciodată, pe lașitatea noastră!,

reuniți în Grupul pentru Apărarea Democrației,

afirmăm că

1. În Romania este necesară abolirea imediată a secretomaniei instalate în toate prestațiile președintelui, premierului și șefilor serviciilor secrete, inclusiv ale comisiilor care le supraveghează. Regimul Iohannis a încetat să mai comunice informații către presă și populație, luând decizii în treburile publice cu mentalitate de proprietar privat și angajând țara ca pe o feudă personală în operațiuni pe care este nevoit să le suporte întregul popor.

2. Reclădirea normalității în România presupune cel puțin trei componente esențiale:

– revenirea de la “guvernul meu” la “guvernul țării”,

– revenirea la Constituție, prin reabilitareea prevederilor textuale privind „statul de drept democratic” (nu doar a „statului de drept”), tripartiția puterilor în stat și pluralismul politic;

– revenirea la dezbaterea deschisă, obligatorie, nemăsluită într-o societate democratică, inițierea prezentului grup fiind o contribuție la aceasta.

3. Vom fi în apărarea valorilor tradiționale ale țării și familiei și vom pleda pentru preluarea în modernitate a ceea ce a fost valoros în tradiție.

4. Vom fi susținătorii unor criterii clare și transparente de promovare în funcții publice, în care nivelul studiilor și competența dovedită practic să fie primordiale, obligatorii și bine definite. Prostocrația trebuie abolită. Avizul serviciilor secrete pentru ocuparea diferitelor funcții să fie subsidiar, consultativ și drastic restrâns la un număr limitat de funcții, stabilite strict prin lege.

5. În toate demersurile noastre, vom da credit și prioritate oamenilor de valoare, vom reabilita noțiunea de patriotism și vom înțelege și apăra valorile europene în sensul originar al tratatelor fondatoare la care România este parte.

6. Vom pleda prin comunicate și declarații publice, în toate situațiile în care considerăm că deciziile autorităților, comportamentul, legile și declarațiile prostocrației contravin intereselor naționale și aspirațiilor cetățenilor.

7. Vom pune în slujba interesului public, pe temeiuri de conștiință și de bună credință, sistemul de valori, principiile și criteriile de conduită care ne caracterizează întreaga activitate profesională, civică și publicistică.

8. Vom milita pentru „demilitarizarea” prin lege a societății civile, a conducerilor partidelor politice și a instituțiilor de presă – pentru ca din activitatea acestora să fie eliminată dubla comandă iar acțiunile lor să beneficieze de o identitate clară în fața cetățenilor.

9. Ne vom poziționa tranșant împotriva oricărei decizii de restrîngere a libertăților cetățenești și a drepturilor de exprimare.

Grupul pentru Apărarea Democrației este o asociere ad hoc a unor persoane publice care împărtășesc aceleași valori, au aceleași opinii despre situația actuală din țară și gândesc consonant cu privire la sensurile de evoluție a societății românești.

Semnează:

Andrei Marga

Ion Cristoiu

Cornel Nistorescu

Octavian Știreanu

prof. dr. Gheorghe Piperea

Mircea Dinescu

Doru Bușcu

Patrick André de Hillerin

Ioan Buduca

Valer Marian

Ion Spânu

Dată la București, astăzi, 15 septembrie 2021, cu prilejul lansării volumului de publicistică „Trecerea la prostocrație”, editată de redacția ziarului Cotidianul”

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 clase din 5 școli din Dâmbovița au trecut la ore online

Publicat

pe

Cinci elevi și un cadru didactic din județul Dâmbovița au fost confirmați cu COVID-19, ne informează Inspectoratul Școlar.

Ca urmare a acestui fapt, activitatea față în față a fost suspendată și s-a trecut la ore online în cinci clase de la următoarele cinci unități de învățământ:
– Școala nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa
– Școala „Vasile Cârlova” Târgoviște
– Școala „Radu cel Mare” Găești
– Liceul „Constantin Brâncoveanu” Târgoviște
– Lucrul „Udrea Băleanu” Băleni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT