Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Cursuri gratuite organizate de Direcţia pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa

Publicat

pe

Claudiu Mănescu - director DJST Dâmboviţa

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa va organiza la Sinaia, în perioada 21-23 septembrie 2018, un curs de formare voluntari antidrog şi unul de instruire instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile, cel din urmă în parteneriat cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa.

Beneficiarii vor fi selectaţi în baza a două criterii:
– Eligibilitate: să fie elev/student cu vârsta între 14-20 ani, cu domiciliul în județului Dâmbovița (pentru voluntari antidrog), respectiv să fie elev cu vârsta între 14-19 ani, cu domiciliul în mediul rural al județului Dâmbovița (pentru cursul de educaţie pentru sănătate şi protecţie civilă);
– Motivaţie.

Tinerii eligibili se pot înscrie până la data de 19 septembrie 2018, prin transmiterea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE, completat și semnat, la adresa de mail djst.dambovita@mts.ro. Vor fi selectaţi 20, respectiv 25 de beneficiari.

Formular de înscriere curs de formare voluntari antidrog
Formular de înscriere curs educaţie pentru sănătate şi protecţie civilă

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT