Connect with us

SPORT

ACS Marin Marius Mihai Marţial Arts, cantonament în Munţii Bucegi!

Publicat

pe

Asociaţia Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Marţial Arts Târgovişte a organizat în zona Padina din Munţii Bucegi, în perioada 7-9 septembrie 2018, un stagiu de pregătire pentru campionatele naţionale şi pentru competiţiile internaţionale.

„Pentru mine, a fost primul cantonament de această anvergură. Pe viitor, îmi doresc să pot să le ofer sportivilor meritorii astfel de cantonamente în timpul tuturor vacanţelor de vară sau de iarnă”, ne-a mărturisit antrenorul Marin Marius Mihai.

Au fost prezenţi la Padina capioni naționali Freestyle Kickboxing, vicecampioni naționali Freestyle Kickboxing, multipli campioni naționali Wushu Kung Fu, campioni europeni Wushu Kung Fu, campioni mondiali K1 light şi K1 full cat, dar şi sportivi care nu fac parte din lotul pentru campionatele naționale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Sportivă din Dâmbovița, în lotul național al României pentru Campionatul European de Karate EKF

Publicat

pe

Dâmbovițeanca Isabella Constanzo, sportivă legitimată la ACS Koryo Dragomirești, face parte din lotul național al României care a plecat, ieri – 20 martie 2023, la Campionatul European de Karate EKF pentru seniori, care are loc în Guadalajara, Spania. Este vorba despre cea mai înaltă competiție de karate la nivel european.

Isabella este de fel din comuna Malul cu Flori, are 19 ani, a început să se antreneze de la vârsta de 10 ani și are acum centura neagră 2 Dan. De asemenea, este multiplă medaliată în țară și în străinătate. Săptămâna aceasta, în Spania, va concura la proba Kata, ne-a informat Viorel Marinoiu – președinte și antrenor ACS Koryo.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Acuzații grave ale sindicaliștilor din Sport. Urmează un protest la Minister

Publicat

pe

Joi – 23 martie 2023, de la ora 12:00, Sindicatul Național Sport și Tineret organizează în fața Ministerului Sportului un miting împotriva „inechităților, a furturilor din bugetul Sportului și a politicilor anti-sport-național promovate de actualul ministru al Sportului, Eduard Novak”, după cum se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Sindicaliștii solicită măsuri imediate din partea Guvernului României pentru soluționarea problemelor identificate. De asemenea, îi cer premierului Nicolae Ciucă să intervină pentru deblocarea reorganizării Ministerului Sportului, proces suspendat de peste un an, dar și pentru înlăturarea celor care, prin ilegalitățile semnalate public în ultima perioadă, aduc prejudicii bugetului destinat Sportului.

„S-au acumulat prea multe nemulțumiri, inechități și încălcări ale drepturilor celor care muncesc și își desfășoară activitatea în Sport, tot mai mulți sportivi, antrenori, salariați și chiar părinți ai sportivilor sunt sfidați, jigniți, ignorati și furați de actualul ministru, tot mai multe voci din Parlamentul României, Federațiile Sportive Naționale, COSR, unitățile și bazele sportive, dar și din presă, spun că în Ministerul Sportului domnește incompetența, dezinteresul și hoția, iar această stare de lucruri nu mai poate continua! Ieșim în stradă să cerem soluții Guvernului, protestăm pentru a ne lua Sportul înapoi”!

Revendicări / inechități / ilegalități / situații reclamate:
– suspendarea dialogului social și a consultărilor,
– lipsa de transparență privind descentralizarea și reorganizarea,
– blocarea activităților și programelor specifice,
– incertitudinea și nesiguranța locurilor de muncă,
– inexistența criteriilor de acordare a bugetelor către unitățile subordonate,
– tăieri și sistări abuzive ale finanțării federațiilor sportive naționale,
– blocarea proiectului Strategia Națională pentru Sport,
– inechitățile privind premierile pentru rezultatele sportive deosebite,
– ilegalitățile făcute de conducerea ministerului în gestionarea bugetului Sportului.

Sindicatul Național Sport și Tineret este afiliat Federației PUBLISIND / Blocul Național Sindical și reprezintă salariați din: Cluburi Sportive, Direcții Judeţene pentru Sport și Tineret, Complexuri Sportive Naționale, Centrul Naţional de Formare și Perfecţionare a Antrenorilor, Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, Ministerul Sportului și Federaţiile Sportive Naţionale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats