Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Târgul anual de toamnă de la Titu este în plină desfăşurare

Publicat

pe

În aceste zile, se desfăşoară la Titu tradiţionalul târg de toamnă, cel mai mare din judeţul Dâmboviţa. Organizat de Primărie, târgul a fost deschis ieri, 13 septembrie, şi se va închide duminică, 16 septembrie.

Potrivit autorităţilor locale, sunt prezenţi peste 200 de producători agricoli şi comercianţi, care etalează, între altele, mărfuri de referinţă pentru potenţialul agricol al judeţului Dâmboviţa.

Ieri, din dorinţa de a sta de vorbă cu truditorii pământului şi a afla problemele cu care se confruntă, conducerea judeţului a întreprins o vizită în târgul anual de toamnă de la Titu, împreună cu parlamentarii Claudia Gilia, Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, precum şi cu şefii unor instituţii publice deconcentrate.

ACTUALITATE

Eveniment dedicat Micii Uniri, organizat la Muzeul de Istorie din Târgovişte!

Publicat

pe

de

Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Radu cel Mare” Târgovişte organizează miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 10:00, la Muzeul de Istorie, evenimentul „160 de ani de la Unirea Principatelor Române”, ce va cuprinde o expoziţie temporară şi un moment artistic susţinut de elevii claselor a IV-a şi a V-a, ale şcolii „Radu cel Mare”.

Expoziţia ilustrează diverse aspecte istorice, pornind de la mărturiile păstrate în arhiva Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte: fotografii, cărţi şi documente. Printre exponate se evidenţiază medaliile, costumele de surugiu, arnăut, dar şi elemente de vestimentaţie feminină.

Expoziţia va putea fi vizitată până la data de 23 februarie 2019, intrarea fiind liberă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„24 ianuarie 1859 în conştiinţa românilor”, concurs pentru liceenii din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte organizează, miercuri – 23 ianuarie 2019, concursul judeţean anual dedicat elevilor de liceu „24 ianuarie 1859 în conştiinţa românilor”.

Competiţia se va desfăşura la sediul Bibliotecii Judeţene „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, începând cu ora 13:00.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!