Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Târgul anual de toamnă de la Titu este în plină desfăşurare

Publicat

pe

În aceste zile, se desfăşoară la Titu tradiţionalul târg de toamnă, cel mai mare din judeţul Dâmboviţa. Organizat de Primărie, târgul a fost deschis ieri, 13 septembrie, şi se va închide duminică, 16 septembrie.

Potrivit autorităţilor locale, sunt prezenţi peste 200 de producători agricoli şi comercianţi, care etalează, între altele, mărfuri de referinţă pentru potenţialul agricol al judeţului Dâmboviţa.

Ieri, din dorinţa de a sta de vorbă cu truditorii pământului şi a afla problemele cu care se confruntă, conducerea judeţului a întreprins o vizită în târgul anual de toamnă de la Titu, împreună cu parlamentarii Claudia Gilia, Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, precum şi cu şefii unor instituţii publice deconcentrate.

ACTUALITATE

Titu, prima campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu şi fără stăpân!

Publicat

pe

Foto: Gazeta de Titu

Săptămâna trecută, a fost organizată în oraşul Titu prima campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu şi fără stăpân. S-a acţionat în cartierul Fusea-Codreanu.

Având în vedere că localnicii au dat dovadă de receptivitate, echipa AULIM (Asociaţia „Ute Langenkamp: Iubiţi Maidanezii”, din judeţul Argeş) a promis că va reveni în Titu, iar locaţia va fi cel mai probabil Parcul Orăşenesc.

În data de 9 noiembrie, au fost sterilizate 26 de animale, câini şi pisici cu şi fără stăpân.

Foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ACTUALITATE

România, ajutoare de stat de aproximativ 60 de milioane de euro acordate ilegal!

Publicat

pe

Comisia Europeană a constatat că producătorul de energie Societatea „Complexul Energetic Hunedoara” a primit un ajutor de stat incompatibil, în valoare de aproximativ 60 de milioane euro, prin patru împrumuturi finanțate din fonduri publice. În prezent, România trebuie să recupereze ajutorul ilegal și dobânzile aferente – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

„Un guvern poate sprijini o societate care are dificultăţi din punct de vedere financiar dacă societatea are un plan de restructurare solid, contribuie la costurile restructurării sale şi dacă denaturarea concurenţei este limitată.

În cazul CE Hunedoara, aceste condiţii nu au fost îndeplinite – am constatat că împrumuturile din surse publice acordate de România societăţii CE Hunedoara au conferit acesteia un avantaj economic necuvenit. Aceasta înseamnă că ajutorul de stat a fost ilegal.

Acum, România trebuie să recupereze ajutorul ilegal acordat societăţii”, a declarat Margrethe Vestager – comisarul responsabil cu politica în domeniul concurenţei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!