Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Şefii judeţului Dâmboviţa pleacă iar în China!

Publicat

pe

Mai marii judeţului Dâmboviţa, în binecunoscuta tradiţie, adică mergem, vedem, admirăm, ne întoarcem acasă şi nu se întâmplă nimic, pregătesc o altă vizită oficială în îndepărtata Chină.

Din delegaţie fac parte senatorul Adrian Ţuţuianu, ca preşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China, Daniel Comănescu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florina Ramona Mureşan – subprefectul judeţului Dâmboviţa, Oana Ivanov şi Mihaela Vişan – din cadrul Biroului Comunicare şi Relaţii Externe.

Dâmboviţenii vor avea ce vedea înte 22 şi 29 octombrie, întrucât vor participa la Guillin, la Festivalul Internaţional al Culturii şi Turismului şi la Festivalul UNWTO / PATA privind tendinţele şi perspectivele turismului. Să fie într-un ceas bun!

De precizat că, din 1992 încoace, autorităţile încearcă să îi atragă pe chinezi în activităţi investiţionale în Dâmboviţa, dar până acum nu s-a materializat nimic. Avem în Târgovişte două-trei magazine chinezeşti. Atât. Mai sperăm şi îi mai vizităm…

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Proiecte de 43 de milioane de lei pentru modernizarea străzilor din Târgoviște, prin programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a depus, pe noul program de finanțare „Anghel Saligny”, proiecte în valoare de aproximativ 43 de milioane de lei, care vizează reabilitarea și modernizarea mai multor străzi din municipiu. În total, aproape 40 de căi rutiere pe care nu s-a mai intervenit până acum – spune edilul Daniel Cristian Stan.

„Este vorba despre străzi asfaltate și despre străzi care nu au fost niciodată asfaltate. Ca și artere principale, amintesc Bulevardul Independenței, Calea Domnească, Bulevardul Libertății, străzile din Micro IX, IV, III. Este un complex de proiecte foarte ambițios. Sperăm să reușim să semnăm contractul de finanțare prin Anghel Saligny cât mai curând”.

A mai precizat primarul Daniel Cristian Stan că anul 2022 promite a fi cel puțin la fel de bun ca 2021 din punctul de vedere al investițiilor.

„Mă gândesc, spre exemplu, la finalizarea celui mai mare proiect din istoria municipiului Târgoviște – proiectul de modernizare a transportului public în comun. În afara celor 40 de autobuze pe care le avem acum în Târgoviște, construim noua autogară, construim trei stații de capăt la intrările în oraș, modernizăm mai multe străzi importante – Bulevardele Regele Carol și Independenței, strada Lt. Stancu Ion, finalizăm lucrările pe strada Gării și cele de la pasajul de lângă Pavcom, înlocuim stațiile de călători de traseu și implementam sistemul de management al traficului și cel de e-ticketing.

În afara acestui proiect, mai discutăm de finalizarea parcului de lângă Complexul Turistic de Natație, parc pe 5 hectare. De asemenea, discutăm de o nouă bază sportivă lângă Complexul Turistic de Natație, care va fi finanțată prin CNI, discutăm și de proiecte importante pe ceea ce înseamnă infrastructura educațională.

De asemenea, nu vreau să omit stadionul Eugen Popescu. Este o investiție așteptată de foarte mulți dâmbovițeni. Lucrările sunt și acolo pe drumul cel bun și sper să reușim să prindem un meci, două din actualul sezon pe Eugen Popescu”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT