Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Biserică din Prahova, transformată în sală de şedinţe ca la partid!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Oana Despa

Avem noi, românii, capacitatea de a băga uneori în derizoriu acţiunile importante, care ar trebui tratate cu seriozitate şi atenţie la orice detaliu.

Spre exemplu, politicienii din Prahova au organizat, cam pe negândite, o întâlnire pe tema referendumului pentru redefinirea familiei. Nu şi-au găsit alt loc mai bun de a ţine o şedinţă cu această temă decât într-o sfântă biserică.

Foto: Facebook / Oana Despa

Preoţii din Protoieria Câmpina şi primarii din aceeaşi zonă, plus o garnitură solidă de politicieni de la mai toate partidele, au transformat sfântul lăcaş de închinăciune în sală de dezbatere. Parcă şi-a băgat dracul coada!

Au fost instalate mese ca la partid, cu tot tacâmul folosit în astfel de împrejurări, iar şefii, că aşa sunt învăţaţi, s-au aşezat pe scaune, cu spatele la Sfântul Altar!

Iniţiativa ar fi aparţinut primarului comunei Băneşti, Gheorghe Stoica, iar la incredibila şedinţă a participat şi vicepremierul Graţiela Gavrilescu.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  septembrie 27, 2018 at 6:43 am

  Doamne, cît cinism!
  tocmai ce șefii partidelor au declarat că nu fac campanie pentru referendum
  ce ar fi, tată, să faceți circumscripții electorale în biserici?
  că tot duceți lipsă de observatori, ipocriților. 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT