Connect with us

ACTUALITATE

Biserică din Prahova, transformată în sală de şedinţe ca la partid!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Oana Despa

Avem noi, românii, capacitatea de a băga uneori în derizoriu acţiunile importante, care ar trebui tratate cu seriozitate şi atenţie la orice detaliu.

Spre exemplu, politicienii din Prahova au organizat, cam pe negândite, o întâlnire pe tema referendumului pentru redefinirea familiei. Nu şi-au găsit alt loc mai bun de a ţine o şedinţă cu această temă decât într-o sfântă biserică.

Foto: Facebook / Oana Despa

Preoţii din Protoieria Câmpina şi primarii din aceeaşi zonă, plus o garnitură solidă de politicieni de la mai toate partidele, au transformat sfântul lăcaş de închinăciune în sală de dezbatere. Parcă şi-a băgat dracul coada!

Au fost instalate mese ca la partid, cu tot tacâmul folosit în astfel de împrejurări, iar şefii, că aşa sunt învăţaţi, s-au aşezat pe scaune, cu spatele la Sfântul Altar!

Iniţiativa ar fi aparţinut primarului comunei Băneşti, Gheorghe Stoica, iar la incredibila şedinţă a participat şi vicepremierul Graţiela Gavrilescu.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  septembrie 27, 2018 at 6:43 am

  Doamne, cît cinism!
  tocmai ce șefii partidelor au declarat că nu fac campanie pentru referendum
  ce ar fi, tată, să faceți circumscripții electorale în biserici?
  că tot duceți lipsă de observatori, ipocriților. 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT