Connect with us

ACTUALITATE

Groupe Renault pune pe piaţă trei concepte de vehicule robot

Publicat

pe

Carlos Ghosn, președinte-director general al Groupe Renault

Groupe Renault prezintă la Salonul Auto de la Paris trei concepte de vehicule robot:
– EZ-ULTIMO, vehiculul-robot pentru o experiență de mobilitate premium
– EZ-PRO, vehiculul-robot destinat persoanelor juridice pentru o exploatare la maxim a autonomiei
– EZ-GO, vehiculul-robot destinat mobilității urbane de tip car-sharing din viața de zi cu zi.

Acestea deschid calea pentru o nouă eră a experiențelor încorporate care oferă o altă perspectivă asupra timpului petrecut în călătorie. AEX sau „Augmented Editorial Experience”, prezentată la standul Groupe Renault, oferă o experiență realistă imersivă, care combină conținutul editorial, interfața multimedia și mobilitatea.

În timpul conferinței de presă, Carlos Ghosn, președinte-director general al Groupe Renault, a vorbit despre maniera în care noua mobilitate modifică în profunzime experiența la bord. Într-un vehicul conectat și autonom, fără a mai fi atenți la drum, utilizatorii vor trăi într-adevăr o experiență mai sofisticată și mai bogată, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Prin intermediul unei capsule mari și a patru scenarii proiectate panoramic la 222°, vizitatorul Salonului Auto de la Paris va putea descoperi cum timpul de traseu i se poate schimba și intensifica prin forme noi de conținut premium, interactiv și personalizat.

De asemenea, este prezentat în exclusivitate şi noul Renault Kadjar, cu un design exterior regândit şi progrese sub toate aspectele. Noul model este echipat cu motoare pe benzină şi diesel mai eficiente şi mai performante.

Noul Renault Kadjar

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT