Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte a modernizat încă un loc de joacă, cel de-al 23-lea

Publicat

pe

Primăria Târgovişte a finalizat lucrările de reabilitare şi modernizare a locului de joacă aferent străzii Diaconu Coresi din Micro IV. Proiectul vizează şi reamenajarea unei parcări şi a fost demarat la solicitarea locuitorilor din zonă – spune primarul Daniel Cristian Stan. Locul de joacă are o suprafață de circa 500 metri pătrați, iar lucrările au costat 200.000 lei.

„Au fost recondiţionate aparatele şi echipamentele de joacă. De asemenea, s-a montat suprafaţă sintetică antitraumă, s-a refăcut îngrădirea. Locul de joacă va fi păzit, astfel încât să putem să ne bucurăm cât mai mult timp de aceste facilităţi care sunt oferite, în prezent, în foarte-foarte multe locuri din municipiul Târgovişte.

Avem 23 de locuri de joacă reabilitate şi modernizate de administraţia locală în ultimii doi ani şi jumătate. Este cel mai mare program de reabilitare a locurilor de joacă implementat la nivelul municipiului Târgovişte, cu menţiun ea că aveam două obţiuni. ori intram şi le reabilitam – ceea ce am făcut, ori le desfiinţam – pentru că nu puteam să rămânem în continuare cu acele echipamente vechi, care reprezentau un pericol pentru cetăţeni.

Pe zona de reabilitare a parcărilor şi de desfiinţare a garajelor, menţionez că, deşi pe programul iniţial, Micro III ar fi trebuit să intre în primăvara anului 2019, am demarat activitatea şi acolo, în spatele blocurilor C.

Am transmis deja notificările pentru deszafectarea şi desfiinţarea garajelor şi sperăm să putem reabilita anul acesta măcar zona respectivă şi după aceea, încet-încet, până la finalul anului viitor, tot microraionul III să intre într-un amplu program de reabilitare şi modernizare”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT