Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte a modernizat încă un loc de joacă, cel de-al 23-lea

Publicat

pe

Primăria Târgovişte a finalizat lucrările de reabilitare şi modernizare a locului de joacă aferent străzii Diaconu Coresi din Micro IV. Proiectul vizează şi reamenajarea unei parcări şi a fost demarat la solicitarea locuitorilor din zonă – spune primarul Daniel Cristian Stan. Locul de joacă are o suprafață de circa 500 metri pătrați, iar lucrările au costat 200.000 lei.

„Au fost recondiţionate aparatele şi echipamentele de joacă. De asemenea, s-a montat suprafaţă sintetică antitraumă, s-a refăcut îngrădirea. Locul de joacă va fi păzit, astfel încât să putem să ne bucurăm cât mai mult timp de aceste facilităţi care sunt oferite, în prezent, în foarte-foarte multe locuri din municipiul Târgovişte.

Avem 23 de locuri de joacă reabilitate şi modernizate de administraţia locală în ultimii doi ani şi jumătate. Este cel mai mare program de reabilitare a locurilor de joacă implementat la nivelul municipiului Târgovişte, cu menţiun ea că aveam două obţiuni. ori intram şi le reabilitam – ceea ce am făcut, ori le desfiinţam – pentru că nu puteam să rămânem în continuare cu acele echipamente vechi, care reprezentau un pericol pentru cetăţeni.

Pe zona de reabilitare a parcărilor şi de desfiinţare a garajelor, menţionez că, deşi pe programul iniţial, Micro III ar fi trebuit să intre în primăvara anului 2019, am demarat activitatea şi acolo, în spatele blocurilor C.

Am transmis deja notificările pentru deszafectarea şi desfiinţarea garajelor şi sperăm să putem reabilita anul acesta măcar zona respectivă şi după aceea, încet-încet, până la finalul anului viitor, tot microraionul III să intre într-un amplu program de reabilitare şi modernizare”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Centrul Cultural Flacăra Moreni

Publicat

pe

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Clubului Flacăra din municipiul Moreni, județul Dâmbovița, se derulează conform graficului aprobat – spune primarul Constantin Dinu, care este, de asemenea, mulțumit de calitatea lucrărilor. Investiția este implementată cu fonduri europene nerambursabile.

„Construcţia, cu destinaţie administrativă şi social-culturală, se va transforma în . Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, explică primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT