Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Cunoaşte-ţi drepturile! Respectă-ţi obligaţiile!

Publicat

pe

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane implementează până în luna decembrie 2018 campania naţională de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării prin muncă “Cunoaşte-ţi drepturile! Respectă-ţi obligaţiile!”.

Grupul ţintă este format din minori cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, persoane adulte aflate în căutarea unui loc de muncă în ţară sau în străinătate, precum şi persoane fizice şi juridice susceptibile să utilizeze serviciile unei victime a traficului de persoane exploatate prin muncă (angajatori, agenţii de recrutare a forţei de muncă etc.).

Activităţile campaniei presupun întâlniri directe cu reprezentanţii grupului ţintă, organizarea unor mese rotunde, la care vor participa instituţii guvernamentale, ONG-uri, autorităţi locale şi presă, precum şi diseminarea materialelor de campanie în cadrul activităţilor de prevenire desfăşurate de specialiştii Centrelor Regionale ale ANITP.

SOCIAL

300 de ambulanţe marca Renault intră în dotarea IGSU

Publicat

pe

Compania Renault a început, în această săptămâna, livrarea primelor 300 de ambulanţe către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, achiziţionate prin Programul POIM 2014 – 2020 – „Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”. Acest lot este alcătuit din vehicule tip B 4×2, Renault Master L2H2 170 CP TT.

GRAFIC LIVRĂRI
• 11 decembrie, Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu) – 43 de ambulante
• 12 decembrie, Regiunea Vest (Arad, Caraș- Severin, Hunedoara, Timiș) – 32 de ambulanțe
• 13 decembrie, Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu-Mare) – 41 de ambulanțe
• Graficul de livrare către celelalte șase regiuni eligibile ale țării este următorul:
• 14 decembrie, Regiunea Nord-Est (Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Iași) – 56 de ambulanțe
• 15 decembrie, Regiunea Sud (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman) – 48 de ambulanțe
• 16 decembrie, Regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea) – 46 de ambulanțe
• 17 decembrie, Regiunea Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea) – 34 de ambulanțe.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Coroniţe din cetină, confiscate la Fieni!

Publicat

pe

Poliţiştii din Fieni au confiscat 300 de coroniţe din cetină, în valoare de 1.500 de lei, pentru care transportatorul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Maşina a fost oprită în trafic, în cadrul unei acţiuni ce a fost organizată cu scopul de a depista şi sancţiona ilegalităţile din domeniul silvic. În total, oamenii legii au controlat 41 de vehicule şi au legitimat 43 de persoane.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!