Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Cunoaşte-ţi drepturile! Respectă-ţi obligaţiile!

Publicat

pe

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane implementează până în luna decembrie 2018 campania naţională de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării prin muncă “Cunoaşte-ţi drepturile! Respectă-ţi obligaţiile!”.

Grupul ţintă este format din minori cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, persoane adulte aflate în căutarea unui loc de muncă în ţară sau în străinătate, precum şi persoane fizice şi juridice susceptibile să utilizeze serviciile unei victime a traficului de persoane exploatate prin muncă (angajatori, agenţii de recrutare a forţei de muncă etc.).

Activităţile campaniei presupun întâlniri directe cu reprezentanţii grupului ţintă, organizarea unor mese rotunde, la care vor participa instituţii guvernamentale, ONG-uri, autorităţi locale şi presă, precum şi diseminarea materialelor de campanie în cadrul activităţilor de prevenire desfăşurate de specialiştii Centrelor Regionale ale ANITP.

Dâmboviţa

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Clubul Studenţilor din Târgovişte

Publicat

pe

Foto: http://www.observatorbn.ro

Vineri – 19 octombrie 2018, AJOFM Dâmboviţa organizează, la Clubul Studenţilor din Târgovişte, începând cu ora 10:00, o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Agenţii economici care au joburi disponibile pot depune ofertele, până joi – 18 octombrie, la ora 18:00, atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte, str T. Vladimirescu nr. 1A, cât și on-line, pe adresa de e-mail: ajofm@db.anofm.ro.

Citește în continuare

Prahova

Cioban, atacat de urs la o stână din Prahova!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://img.digitalag.ro)

Un cioban din localitatea Brebu, judeţul Prahova, a văzut moartea cu ochii. Omul a ajuns la spital cu răni grave, provocate de un urs care a dat iama în turma sa.

Bărbatul se afla la stână, când, înainte de mijitul zorilor, câinii au început să latre insistent. Baciul a ieşit afară, să vadă ce se întâmplă. A rămas înmărmurit când a văzut ursul printre mioarele sale.

Curajos, a dat să alunge fiara, folosindu-se de un ciomg. Ursul a tăbărât asupra sa şi l-a rănit în zona membrelor inferioare, apoi a fugit în pădure. Ciobanul a mai avut putere să sune la 112 şi să ceară sprijin. Acum se află la spital. Medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!