Connect with us

ACTUALITATE

Garnizoana Târgovişte, programul manifestărilor prilejuite de Ziua Armatei Române

Publicat

pe

Garnozoana Târgovişte organizează, vineri – 19 octombrie şi luni – 22 octombrie, de la ora 10:00, „Ziua Armatei Române în şcoli”. Evenimentul de promovare a carierei militare se va desfăşura la Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte şi la Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” Titu şi cuprinde prezentări privind importanţa Zilei Armatei României, tipurile de misiuni executate în teatrele de operaţii, oferta educaţională a instituţiilor de învăţământ militar, precum şi un stand cu armament şi aparatură militară.

Miercuri, 24 octombrie 2018, ora 13:00, Garnizoana Târgovişte şi Asociaţia Cultul Eroilor „Regina Maria”, organizează la Cercul Militar un simpozion dedicat Zilei Armatei României.

Joi, 25 octombrie 2018, ora 09:00, ceremonie publică de depunere de coroane şi jerbe de flori la Cimitirul de onoare românesc (Teiş – UM 01402).

Joi, 25 o ctombrie 2018, ora 12:00, expoziţie de tehnică şi armament la Curtea Domnească (Turnul Chindiei).

Ziua Armatei Române se sărbătoreşte la data de 25 octombrie, ziua când, în 1944, militarii români au eliberat Transilvania de Nord de sub ocupaţie horthystă, în urma bătăliei de la Carei.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite