Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Rolul femeilor în ştiinţă”, lectură publică la Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa organizează, în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Dâmboviţa şi Librăria „Fragilistic”, o lectură publică cu tema „rolul femeilor în ştiinţă”.

Evenimentul va avea loc joi – 11 o ctombrie 2018, de la ora 14:00. Invitate de onoare – Ana Barton (scriitoare) şi Alexandra Florescu (traducătoare), care vor lectura din cartea „Femei de ştiinţă. 50 de femei temerare care au schimbat lumea”, de Rachel Ignotovsky.

Urmează, de la ora 17:00, o nouă întâlnire „Seara de carte la Târgovişte”. Cartea propusă spre dezbatere este „De veghe în lanul de secară”, autor J. D. Salinger. Prezintă: Claudia Badea. „Seara de carte la Târgovişte” este o întâlnire cu caracter amical, la care oricine este bine venit.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Preot și dascăl din Râncaciov, confirmați cu COVID-19

Publicat

pe

Foto arhivă

Situație alarmantă la Râncaciov, comuna Dragomirești, județul Dâmbovița! Am aflat, pe surse, că preotul paroh ar fi fost infectat cu coronavirus, iar de duminică se află internat în spital. Se pare că și dascălul bisericii a fost contaminat.

Rămâne acum ca autoritățile abilitate să stabilească câte persoane ar mai putea fi contaminate ținându-se cont de faptul că mulți localnici au mers la slujbele religioase desfășurate la biserică.

Reamintim faptul că județul Dâmbovița ocupă primul loc la nivel național după numărul de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Funcționarii Primăriei Nucet distribuiau măști la ora 06:00 dimineața

Publicat

pe

La ora 06:00, în această dimineață, funcționarii Primăriei Nucet împărțeau măști de protecție. Acțiunea ar trebui multiplicată la nivelul întregului județ și bine ar fi să fie însoțită de sfaturi și recomandări, pe care, evident, oamenii să le și pună în aplicare. Reprezentanții Primăriei Nucet au pornit la pas prin comună, de la primele ore ale zilei, echipați în combinezoane albe.

Cetățenii din localitate sunt acum oarecum speriați, având în vedere că o femeie de 57 de ani, confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19, a murit în spitalul din Sibiu unde a fost transferată, iar fiul acesteia, de 37 de ani, se află în stare gravă, tot la Sibiu, fiind intubat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!