Conectați-vă cu noi

Prahova

Cioban, atacat de urs la o stână din Prahova!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://img.digitalag.ro)

Un cioban din localitatea Brebu, judeţul Prahova, a văzut moartea cu ochii. Omul a ajuns la spital cu răni grave, provocate de un urs care a dat iama în turma sa.

Bărbatul se afla la stână, când, înainte de mijitul zorilor, câinii au început să latre insistent. Baciul a ieşit afară, să vadă ce se întâmplă. A rămas înmărmurit când a văzut ursul printre mioarele sale.

Curajos, a dat să alunge fiara, folosindu-se de un ciomg. Ursul a tăbărât asupra sa şi l-a rănit în zona membrelor inferioare, apoi a fugit în pădure. Ciobanul a mai avut putere să sune la 112 şi să ceară sprijin. Acum se află la spital. Medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova are un nou purtător de cuvânt

Publicat

pe

Căpitanul Daniel Chirvase este noul purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, odată cu promovarea concursului pentru trecere în corpul ofițerilor.

Daniel Chirvase este absolvent al Universității Spiru Haret București – specializarea Drept. De asemenea, a urmat mai multe cursuri de pregătire în domeniul relațiilor publice. În perioada iunie 2007 – februarie 2021, și-a desfășurat activitatea în cadrul IJJ Vaslui.

Citește în continuare

Prahova

Și-a dat foc la casă fiindcă l-a părăsit nevasta!

Publicat

pe

Sursa foto: Știrile PRO TV

Un bărbat din Ploiești, din cauza faptului că l-a părăsit soția pe fondul unor neînțelegeri, a fost cuprins de o criză nervoasă care a culminat cu incendierea propriei locuințe.

Focul a fost stins rapid de pompierii de la ISU Prahova. Individul este cercetat acum de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!