Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Plimbarea cu ATV-ul i-a fost fatală unui tânăr din satul Gorgota

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://10tv.md)

Un tânăr de 24 de ani, din Gorgota, judeţul Dâmboviţa, a decedat în urma unui accident produs cu un ATV, în timp ce se deplasa pe un drum forestier dintr-o pădure din zona satului. Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, tragedia s-a petrecut din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

ATV-ul s-a răsturnat într-un pârâu, iar bărbatul care îl conducea a fost proiectat pe unul dintre malurile firului de apă. Impactul i-a fost fatal. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut să-l salveze.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Pietroșița a pierdut un simbol: prof. dr. Radu Negoescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

O veste tristă, pe care am primit-o astăzi, m-a străfulgerat. Mi-a amintit încă o dată că pe aici doar simplitatea, fericirea pură, sufletească și faptele bune contează, restul e amăgire.Totul se consumă adevărat dincolo, în Veșnicie, unde mergem cu un singur bagaj, sufletul nostru. Așa a plecat, subit, lasându-ne muți de durere, prof. dr. Radu Negoescu – fondatorul Fundației Renașterea Pietroșiței Ruralia, un organism viu creat întru propășirea valorile și tradițiilor locale. A fost printre primele astfel de asociații constituite în România. Atunci, am avut onoarea să-l cunoaștem pe doctorul Radu Negoescu. A fost acum 21 ani…

Radu Negoescu a strâns lângă domnia sa o echipă de oameni de suflet, de spirit, șlefuitori ai cuvântului și imaginii, ai lucrurilor bine făcute. Acum, când Radu Negoescu, cel care ne sfătuia pe toți, prietenește, să trăim curat, sănătos, departe de ură, de conflicte, să iubim mișcarea și natura, a trecut la cele veșnice, ne dăm seama și mai mult cât de plăpânzi suntem. A fost răpus de un infarct, ieri, în jurul orei 14:00. Corpul neînsuflețit a fost adus la Pietroșița. Mâine – 26 octombrie, la biserica din Joseni, comuna Pietroșița, se va desfășura slujba de înmormântare.

Să vorbesc despre doctorul Radu Negoescu, acum, în împrejurările date, parcă nu îmi vine. Este un nod al durerii care nu îmi dă voie să spun prea multe. Dar totuși… Optimismul său, exuberanța sa, sfaturile sale, stilul unic, curat, deschis de a comunica, de a ne împărtăși din experiența sa de viață și profesională o să ne lipsească. Odată cu Radu Negoescu a urcat la ceruri un crez, un simbol. Radu Negoescu a scris istorie la Pietroșița. S-a dus lângă prieteni săi dragi, scriitorii Mircea Horia Simionescu și Ion Enescu Pietroșița. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Târgovişte: S-a aruncat de la etajul 2 al blocului

Publicat

pe

Un tânăr de 24 de ani din Târgoviște, pe fondul unei depresii, s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia aflat în microraionul 3.

Bărbatul a scăpat cu viață, fiind transportat la spital cu multiple leziuni.

Polițiștii urmează să stabilească toate împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment nefericit.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!