Connect with us

ACTUALITATE

SEMNAL: Activitatea Finanţelor Publice, la un pas de blocaj din lipsă de fonduri!

Publicat

pe

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa nu asigură contribuabililor servicii la standarde europene, întrucât se confruntă cu lipsuri la capitolul consumabile, piese de schimb pentru imprimante şi echipamente informatice! Este semnalul pe care l-a tras deputatul PNL Cezar Preda, spre ştiinţa ministrului Finanţelor – Eugen Orlando Teodorovici.

„Nemulțumirile cetățenilor sunt mai mult decât justificate, având în vedere că această instituție se confruntă inclusiv cu lipsa hârtiei de xerox. Dacă ar fi numai acest aspect, am putea spune că e vorba doar de o întâmplare, dar vorbim și despre lipsa consumabilelor și a pieselor de schimb pentru imprimante, despre sisteme informatice depășite și echipamente informatice uzate moral. Este o realitate care afectează direct persoanele fizice plătitoare de taxe și contribuabili la bugetul local”, a punctat parlamentarul.

Având în vedere această situaţie, deputatul Cezar Preda îi cere ministrului Teodorovici să explice din ce cauză bugetul alocat pentru Direcția Regională a Finanțelor Publice Ploiești a fost deja consumat sau este insuficient pentru asigurarea bunurilor și serviciilor pentru întreținere și funcționare. De asemenea, şefului de la Finanţe i se solicită să prezinte şi soluţia pe care a gândit-o pentru ca „instituțiile și autoritățile publice să beneficieze de fonduri și investiții necesare pentru ca angajații să poată fi în slujba cetățeanului prompt și eficient”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite