Connect with us

ACTUALITATE

Simte-te bine în pantofii tăi și calcă întotdeauna cu mândrie!

Publicat

pe

Accesoriul care completează orice ținută vestimentară și care îi conferă acel plus de valoare îl reprezintă pantofii. De foarte multe ori, aceștia reușesc să contribuie la crearea imaginii unei persoane, de aceea, atunci când îți alegi pantofii este foarte important ca aceștia să respecte mai multe caracteristici.

În materie de pantofi bărbați (pe https://antoniogatti.ro/incaltaminte-barbati vei găsi o gamă variată de modele cu șiret sau cu cataramă) este esențial ca aceștia să ofere un nivel ridicat de confort, calitate și impact vizual.

Acestor elemente trebuie să li se adauge rezistența și durabilitatea modelului conceput în timp, pentru că este foarte important ca o pereche să își păstreze atractivitatea pentru o perioadă cât mai îndelungată. Nu trebuie uitat nici aspectul legat de preț, dar, atât timp cât perechea de pantofi aleasă îndeplinește condițiile mai sus specificate, cu siguranță că prețul va reflecta întocmai raportul dintre aceste elemente. Antonio Gatti a creat o colecție de pantofi dedicați bărbaților, având drept obiectiv întrunirea tuturor acestor caracteristici.

Indiferent că alegi o pereche de pantofi pentru activitățile mai puțin formale (în acest caz poți opta pentru pantofii casual în culoarea bleumarin și care sunt confecționați din piele întoarsă) sau că optezi pentru pantofi eleganți (cu o notă ridicată de rafinament, care se datorează pielii naturale), aceștia îți vor oferi confort, distincție și stil.

În plus, o astfel de pereche de pantofi poate fi foarte ușor asortată cu pantalonii eleganți, în timp ce pantofii casual completează perfect o ținută formată din vestă și blugi. Având un aspect modern sau doar o notă retro, pantofii creați de cei de la Antonio Gatti sunt orientați către client și spre obținerea celui mai înalt grad de satisfacție.

Talpa ortopedică este un element care face diferența în favoarea celor care au nevoie să se bucure de un mers în siguranță și cu un nivel ridicat de protecție pentru talpa piciorului. Sistemele de închidere sunt bazate pe clasicele șireturi sau pe sistemele cu cataramă (simplă sau dublă), ceea ce echivalează cu garantarea confortului în timpul mersului.

Per ansamblu, o pereche de pantofi de calitate va contribui la oferirea unui nivel de confort maxim celor care îi poartă, dar și la crearea unui grad sporit de bun gust pentru întreaga ținută. Bucură-te de pantofi bărbătești concepuți pentru a rezista în timp, pentru a-ti oferi relaxare în timpul deplasărilor și pentru a reprezenta punctul central de atracție al ținutelor tale de fiecare dată când îi încalți! (P)

Sursa: Selmark Advertising

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

GAL Dealurile Sultanului: Apel de selecție M1/6A, varianta simplificată

Publicat

pe

de

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M1/6A -1/23-03.02.2023
Data publicării: 03.02.2023

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M1/6A – ” Susținerea investițiilor în infrastructura de turism și încurajarea activităților turistice”, fonduri FEADR.

I. Data lansării apelului de selecție: 03.02.2023
II. Data limită de depunere a proiectelor: 13.02.2023
III. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09,00 – 16,00.
IV. Beneficiari eligibili:
– Micro‐întreprinderi şi întreprinderi neagricole mici existente sau nou‐înfiinţate (start‐ups) din teritoriul GAL Dealurile Sultanului;
– Fermieri sau membrii unor gospodării agricole (autorizaţi cu statut minim pe PFA) care îşi diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activităţi neagricole agroturistice în teritoriul GAL Dealurile Sultanului în cadrul întreprinderii deja existente, încadrabile în micro‐întreprinderi şi întreprinderi mici, cu excepţia persoanelor fizice neautorizate.
V. Fondul disponibil – alocat pentru această sesiune:
– Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 100.000 euro, FEADR
– Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 100.000 euro
– Pentru proiectele care se supun ajutorului de minimis, contractarea se va efectua până la data de 31.12.2023.
– Termenul de finalizare a proiectelor ( inclusiv efectuarea ultimei plăți) – 31.12.2025
VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 8,30-16,30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro
VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro
VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M1/6A.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats