Connect with us

ACTUALITATE

Simte-te bine în pantofii tăi și calcă întotdeauna cu mândrie!

Publicat

pe

Accesoriul care completează orice ținută vestimentară și care îi conferă acel plus de valoare îl reprezintă pantofii. De foarte multe ori, aceștia reușesc să contribuie la crearea imaginii unei persoane, de aceea, atunci când îți alegi pantofii este foarte important ca aceștia să respecte mai multe caracteristici.

În materie de pantofi bărbați (pe https://antoniogatti.ro/incaltaminte-barbati vei găsi o gamă variată de modele cu șiret sau cu cataramă) este esențial ca aceștia să ofere un nivel ridicat de confort, calitate și impact vizual.

Acestor elemente trebuie să li se adauge rezistența și durabilitatea modelului conceput în timp, pentru că este foarte important ca o pereche să își păstreze atractivitatea pentru o perioadă cât mai îndelungată. Nu trebuie uitat nici aspectul legat de preț, dar, atât timp cât perechea de pantofi aleasă îndeplinește condițiile mai sus specificate, cu siguranță că prețul va reflecta întocmai raportul dintre aceste elemente. Antonio Gatti a creat o colecție de pantofi dedicați bărbaților, având drept obiectiv întrunirea tuturor acestor caracteristici.

Indiferent că alegi o pereche de pantofi pentru activitățile mai puțin formale (în acest caz poți opta pentru pantofii casual în culoarea bleumarin și care sunt confecționați din piele întoarsă) sau că optezi pentru pantofi eleganți (cu o notă ridicată de rafinament, care se datorează pielii naturale), aceștia îți vor oferi confort, distincție și stil.

În plus, o astfel de pereche de pantofi poate fi foarte ușor asortată cu pantalonii eleganți, în timp ce pantofii casual completează perfect o ținută formată din vestă și blugi. Având un aspect modern sau doar o notă retro, pantofii creați de cei de la Antonio Gatti sunt orientați către client și spre obținerea celui mai înalt grad de satisfacție.

Talpa ortopedică este un element care face diferența în favoarea celor care au nevoie să se bucure de un mers în siguranță și cu un nivel ridicat de protecție pentru talpa piciorului. Sistemele de închidere sunt bazate pe clasicele șireturi sau pe sistemele cu cataramă (simplă sau dublă), ceea ce echivalează cu garantarea confortului în timpul mersului.

Per ansamblu, o pereche de pantofi de calitate va contribui la oferirea unui nivel de confort maxim celor care îi poartă, dar și la crearea unui grad sporit de bun gust pentru întreaga ținută. Bucură-te de pantofi bărbătești concepuți pentru a rezista în timp, pentru a-ti oferi relaxare în timpul deplasărilor și pentru a reprezenta punctul central de atracție al ținutelor tale de fiecare dată când îi încalți! (P)

Sursa: Selmark Advertising

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Finalizezi BAC-ul cu 10, primești abonament la UNTOLD!

Publicat

pe

Absolvenții care vor finaliza examenul de bacalaureat cu media 10 vor fi recompensați cu abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD – anunță creatorii festivalului muzicalce se organizează la Cluj.

Brățara de acces va putea fi ridicată în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de „Acreditări”, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului UNTOLD.

Campania “Bac de 10” a ajuns la cea de-a 10-a ediție și este organizată cu sprijinul Kaufland România. În ultimii 9 ani, organizatorii UNTOLD au oferit acces gratuit și experiențe unice unui număr de peste 1.500 de absolvenți de 10.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Dascăl din Târgoviște, în finala competiției naționale „Liga Profesorilor Excepționali”. Dă-i votul tău!

Publicat

pe

Elena Amalia Tatomir, profesoară de psihopedagogie specială la Școala Gimnazială Specială din Târgoviște, este unul dintre cei 20 de dascăli ajunși în finala campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În această etapă, publicul este invitat să-și voteze favoritul online, până în data de 15 iulie 2024, pe platforma vot.fundatiadanvoiculescu.ro. Toți profesorii calificați în finală vor fi premiați în funcție de numărul de voturi obținut cu tabere educaționale în vara anului 2024, materiale educaționale, tablete Samsung, reader Kindle sau enciclopedii. Pentru primele trei locuri se vor acorda burse de merit în valoare de: 30.000 lei, 20.000 lei și 10.000 lei, pe parcursul următorului an educațional.

Dă-i votul tău profesoarei Elena Amalia Tatomir de la Școala Specială din Târgoviște!

Elena Amalia Tatomir este un exemplu de dedicare și inovație în domeniul psihopedagogiei speciale. Ea a transformat educația elevilor cu deficiențe severe într-o poveste de succes. Rezultatele le-a obținut punând accent pe metode moderne de predare, cum ar fi constructivismul, și se asigură că fiecare elev beneficiază de o educație adaptată nevoilor sale. Elena Amalia este cunoscută pentru abilitățile sale de comunicare, empatie și adaptabilitate, reușind să creeze un mediu educațional optim pentru elevii cu tulburare cu spectru autism, deficiențe mintale, sindromul Down, ADHD și alte. De-a lungul carierei, a implementat diverse proiecte educaționale și a implicat elevii în activități extrașcolare, cum ar fi ateliere de literație, voluntariat SNAC și parteneriate cu alte instituții.

Motto: „Dovada de predare excelentă este actul de iubire, empatia față de elevi și relația de încredere pe care o creezi cu aceștia”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite