Connect with us

ANUNŢURI

Minipiscina, oaza de relaxare în miniatură!

Publicat

pe

Confortul casei poate fi sporit prin realizarea unei configurații structurale în care să se regăsească acele obiecte care îți pot oferi maximul de beneficii. Bunăoară, creșterea gradului de confort este oferită de amplasarea unei minipiscine (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/minipiscine/ găsești modele de top, așa cum sunt sistemele tip jacuzzi sau cu hidromasaj) care să te ajute să obții nivelul de relaxare dorit după o zi stresantă la serviciu. În plus, dotarea locuinței tale cu obiecte care sunt încadrate în categoria “de lux” va conduce la ridicarea prețului proprietății. Iată cum poți obține bifarea “dintr-o singură lovitură” a două aspecte importante din viața ta: creșterea posibilităților de relaxare personală și a valorii locuinței.

Optează pentru o minipiscină care să se plieze pe stilul locuinței tale!

Este foarte important să identifici în mod corespunzător tipul de minipiscină care să se potrivească locuinței tale. De foarte multe ori nu ne gândim la o integrare în mod corect a unei astfel de piese într-un design gândit pentru un tip de locuință. De exemplu, pentru o locuință rustică se potrivește o minipiscină care poate fi îmbrăcată în lemn și căreia să i se integreze diverse sisteme de încălzire și de hidromasaj. O astfel de piscină poate fi amplasată în exterior (dacă va dispune de încălzire) și poate fi folosită la fel de inspirat și-n interior.

De asemenea, minipiscinele pot fi integrate ca soluții de relaxare și pentru o pensiune sau locuință de la munte. Acestea vor folosi pentru obținerea unui nivel de confort atât la nivel personal, cât și individual, iar cele mai bune sisteme în acest sens sunt cele de top Skimmer și Overflow. Totodată, în cazul în care nu vei opta pentru o piscină de tip prefabricat, optează pentru un constructor de calitate, așa cum este compania Piscine Pacific, pentru că vei avea posibilitatea de a construi o minipiscină așa cum îți dorești.

În acest sens, o minipiscină care va fi construită de la zero va beneficia de mult mai multe avantaje decât una gata confecționată. Îi vei putea alege forma, dimensiunea, dispunerea diverselor accesorii, într-un cuvânt vei dispune de posibilitatea de a o realiza în conformitate cu propriile așteptări și dorințe. Mai mult decât atât, vei scuti și costurile legate de eventualele modificări asupra spațiului de amplasare, așa că, o minipiscină construită la comandă este cea mai bună soluție pentru nevoile tale. Oferă-ți plăcerea de a te bucura de una dintre cele mai atractive modalități de relaxare disponibile pentru confortul tău și al propriei locuințe! (P)

Sursa: Selmark Advertising

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează 10 servanți. Detalii aici!

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Luni – 22 noiembrie 2021, au început înscrierile pentru ocuparea unuia dintre cele 10 posturi vacante de soldat profesionist (servant) în cadrul ISU Giurgiu. Candidații trebuie să aibă carsta între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida și persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele interesate trebuie să transmită toate documentele necesare, exclusiv în format electronic la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, astfel:
– cererea de înscriere, completată olograf și lizibil, până la data de 27.11.2021, ora 16:00;
– celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, în volum complet, până la data de 04.12.2021, ora 16:00.
– atașamentele nu trebuie să depășească 40 Mb.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței unor fobii incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:
– “urcarea pe scară” – pentru verificarea acrofobiei (frică extremă de înălțime);
– “deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei (frica de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic / teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase).

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând https://fb.watch/9sgkAKg2Le/.

Toate probele de concurs vor fi susținute la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealu Spirii” București-Ilfov, din Calea 13 Septembrie nr.135, sector 5, București, conform unui grafic ce va fi afișat, în timp util, la avizierul inspectoratului și pe pagina de internet (www.isugiurgiu.ro).

Pentru informații referitoare la condițiile de ocupare a acestor posturi, accesați pagina www.isugiurgiu.ro, secțiunea “Carieră”.

Detalii:
http://www.isugiurgiu.ro/doc/Anunturi/ANUNT-%20organizare%20concurs%20pentru%20recrutarea%20in%20vederea%20angajarii%20in%20corpul%20soldatilor%20si%20gradatilor%20profesionisti..pdf

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunț 2 solicitare aviz de mediu pentru sală de sport, bazin de înot și parc recreativ

Publicat

pe

de

Beneficiarul UAT COMUNA GURA ȘUȚII, având sediul social în comuna Gura Șuții, sat Gura Șuții, str. Principală, cod poștal 137245, Jud. Dâmbovița,CIF: 4402701, titular al programului (Plan Urbanistic Zonal): „ÎNTOCMIRE PUZ PENTRU REALIZARE OBIECTIVE DE INTERES LOCAL: SALĂ SPORT, BAZIN ÎNOT ȘI PARC RECREATIV ÎN COMUNA GURA ȘUȚII, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA” pe terenul situat în comuna Gura Șuții, sat Gura Șuții, str. Oborului, cod poștal 137245, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul / programul menționat si declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului / programului poate fi consultată la sediul APM Dâmbovița, str. Calea Ialomiței, nr. 1, de luni până joi, între orele 09:00 – 11:00.

Observații / comentarii și sugestii se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT