Connect with us

ANUNŢURI

Minipiscina, oaza de relaxare în miniatură!

Publicat

pe

Confortul casei poate fi sporit prin realizarea unei configurații structurale în care să se regăsească acele obiecte care îți pot oferi maximul de beneficii. Bunăoară, creșterea gradului de confort este oferită de amplasarea unei minipiscine (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/minipiscine/ găsești modele de top, așa cum sunt sistemele tip jacuzzi sau cu hidromasaj) care să te ajute să obții nivelul de relaxare dorit după o zi stresantă la serviciu. În plus, dotarea locuinței tale cu obiecte care sunt încadrate în categoria “de lux” va conduce la ridicarea prețului proprietății. Iată cum poți obține bifarea “dintr-o singură lovitură” a două aspecte importante din viața ta: creșterea posibilităților de relaxare personală și a valorii locuinței.

Optează pentru o minipiscină care să se plieze pe stilul locuinței tale!

Este foarte important să identifici în mod corespunzător tipul de minipiscină care să se potrivească locuinței tale. De foarte multe ori nu ne gândim la o integrare în mod corect a unei astfel de piese într-un design gândit pentru un tip de locuință. De exemplu, pentru o locuință rustică se potrivește o minipiscină care poate fi îmbrăcată în lemn și căreia să i se integreze diverse sisteme de încălzire și de hidromasaj. O astfel de piscină poate fi amplasată în exterior (dacă va dispune de încălzire) și poate fi folosită la fel de inspirat și-n interior.

De asemenea, minipiscinele pot fi integrate ca soluții de relaxare și pentru o pensiune sau locuință de la munte. Acestea vor folosi pentru obținerea unui nivel de confort atât la nivel personal, cât și individual, iar cele mai bune sisteme în acest sens sunt cele de top Skimmer și Overflow. Totodată, în cazul în care nu vei opta pentru o piscină de tip prefabricat, optează pentru un constructor de calitate, așa cum este compania Piscine Pacific, pentru că vei avea posibilitatea de a construi o minipiscină așa cum îți dorești.

În acest sens, o minipiscină care va fi construită de la zero va beneficia de mult mai multe avantaje decât una gata confecționată. Îi vei putea alege forma, dimensiunea, dispunerea diverselor accesorii, într-un cuvânt vei dispune de posibilitatea de a o realiza în conformitate cu propriile așteptări și dorințe. Mai mult decât atât, vei scuti și costurile legate de eventualele modificări asupra spațiului de amplasare, așa că, o minipiscină construită la comandă este cea mai bună soluție pentru nevoile tale. Oferă-ți plăcerea de a te bucura de una dintre cele mai atractive modalități de relaxare disponibile pentru confortul tău și al propriei locuințe! (P)

Sursa: Selmark Advertising

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Licitație pentru executarea lucrărilor de pictură de la Biserica parohială Crevedia II

Publicat

pe

De

Parohia Crevedia II, categoria I, Protoieria Titu, Arhiepiscopia Târgoviștei, organizează licitație în vederea adjudecării lucrărilor de pictură murală din nou, în tehnica fresco, la biserica parohială cu hramurile „Sf. Împărați Constantin și Elena” și „Sf. Ier. Nifon”, pentru o suprafață de aproximativ 800 mp.

Licitația va avea loc în data de 18 martie 2024, ora 10:00, la sediul parohiei Crevedia I, din comuna Crevedia, Șoseaua București-Târgoviște, nr. 131, județul Dâmbovița.

Informații privind devizul lucrărilor de pictură și caietul de sarcini, pot fi obținute de la Pc. Preot paroh Feraru Eduard Ionuț, telefon 0760.697.431, e-mail eduionut777@yahoo.com.

Pictorii bisericești vor prezenta oferte de execuție până la data de 17 martie 2024.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

Primăria Gura Șuții: Anunţ depunere solicitare emitere acord de mediu

Publicat

pe

De

COMUNA GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Asfaltare străzi în satele Gura Șuții și Speriețeni, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna GURA ȘUȚII, satele GURA ȘUȚII si SPERIEȚENI, județul DÂMBOVIȚA.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr. 1, județul Dâmbovița și la sediul / domiciliul COMUNA GURA ȘUȚII, cu sediul în comuna Gura Șuții, sat Gura Șuții, strada Principală, număr FN, județ Dâmbovița, în zilele de luni – vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr. 1, județul Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite