Connect with us

ANUNŢURI

Minipiscina, oaza de relaxare în miniatură!

Publicat

pe

Confortul casei poate fi sporit prin realizarea unei configurații structurale în care să se regăsească acele obiecte care îți pot oferi maximul de beneficii. Bunăoară, creșterea gradului de confort este oferită de amplasarea unei minipiscine (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/minipiscine/ găsești modele de top, așa cum sunt sistemele tip jacuzzi sau cu hidromasaj) care să te ajute să obții nivelul de relaxare dorit după o zi stresantă la serviciu. În plus, dotarea locuinței tale cu obiecte care sunt încadrate în categoria “de lux” va conduce la ridicarea prețului proprietății. Iată cum poți obține bifarea “dintr-o singură lovitură” a două aspecte importante din viața ta: creșterea posibilităților de relaxare personală și a valorii locuinței.

Optează pentru o minipiscină care să se plieze pe stilul locuinței tale!

Este foarte important să identifici în mod corespunzător tipul de minipiscină care să se potrivească locuinței tale. De foarte multe ori nu ne gândim la o integrare în mod corect a unei astfel de piese într-un design gândit pentru un tip de locuință. De exemplu, pentru o locuință rustică se potrivește o minipiscină care poate fi îmbrăcată în lemn și căreia să i se integreze diverse sisteme de încălzire și de hidromasaj. O astfel de piscină poate fi amplasată în exterior (dacă va dispune de încălzire) și poate fi folosită la fel de inspirat și-n interior.

De asemenea, minipiscinele pot fi integrate ca soluții de relaxare și pentru o pensiune sau locuință de la munte. Acestea vor folosi pentru obținerea unui nivel de confort atât la nivel personal, cât și individual, iar cele mai bune sisteme în acest sens sunt cele de top Skimmer și Overflow. Totodată, în cazul în care nu vei opta pentru o piscină de tip prefabricat, optează pentru un constructor de calitate, așa cum este compania Piscine Pacific, pentru că vei avea posibilitatea de a construi o minipiscină așa cum îți dorești.

În acest sens, o minipiscină care va fi construită de la zero va beneficia de mult mai multe avantaje decât una gata confecționată. Îi vei putea alege forma, dimensiunea, dispunerea diverselor accesorii, într-un cuvânt vei dispune de posibilitatea de a o realiza în conformitate cu propriile așteptări și dorințe. Mai mult decât atât, vei scuti și costurile legate de eventualele modificări asupra spațiului de amplasare, așa că, o minipiscină construită la comandă este cea mai bună soluție pentru nevoile tale. Oferă-ți plăcerea de a te bucura de una dintre cele mai atractive modalități de relaxare disponibile pentru confortul tău și al propriei locuințe! (P)

Sursa: Selmark Advertising

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

GAL Dealurile Sultanului: Apel de selecție M1/6A, varianta simplificată

Publicat

pe

de

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M1/6A -1/23-03.02.2023
Data publicării: 03.02.2023

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M1/6A – ” Susținerea investițiilor în infrastructura de turism și încurajarea activităților turistice”, fonduri FEADR.

I. Data lansării apelului de selecție: 03.02.2023
II. Data limită de depunere a proiectelor: 13.02.2023
III. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09,00 – 16,00.
IV. Beneficiari eligibili:
– Micro‐întreprinderi şi întreprinderi neagricole mici existente sau nou‐înfiinţate (start‐ups) din teritoriul GAL Dealurile Sultanului;
– Fermieri sau membrii unor gospodării agricole (autorizaţi cu statut minim pe PFA) care îşi diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activităţi neagricole agroturistice în teritoriul GAL Dealurile Sultanului în cadrul întreprinderii deja existente, încadrabile în micro‐întreprinderi şi întreprinderi mici, cu excepţia persoanelor fizice neautorizate.
V. Fondul disponibil – alocat pentru această sesiune:
– Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 100.000 euro, FEADR
– Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 100.000 euro
– Pentru proiectele care se supun ajutorului de minimis, contractarea se va efectua până la data de 31.12.2023.
– Termenul de finalizare a proiectelor ( inclusiv efectuarea ultimei plăți) – 31.12.2025
VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 8,30-16,30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro
VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro
VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M1/6A.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații pentru cursuri, seminarii etc.

Publicat

pe

de

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații celor interesați să susțină cursuri, seminarii, training-uri, workshop-uri, ateliere de lucru, conferințe, mese rotunde, întâlniri într-o locație centrală, spații ce pot fi amenajate conform solicitărilor dumneavoastră.

Spațiul are în dotare wi-fi, laptop, videopriector, whiteboard și accesorii, flipchart, aer condiționat, facilități de găzduire echipamente auxiliare (roll-up, desk). De asemenea, amintim că există un spațiu special destinat pentru coffee-break, spațiu separat de sala de desfășurare a cursului.

Pentru închirierea sălii, prețul este de 200 lei/h (coffee-break inclus).

Date de contact pentru închiriere și informații suplimentare:
– Telefon: 0751.153.708
– E-mail: info@cciadb.ro
– Sediul: str. Calea Câmpulung, Nr. 6A, Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats