Conectați-vă cu noi

Prahova

Percheziţii la hoţii de lemne din comuna Ceraşu, judeţul Prahova

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, au efectuat în această dimineaţă 10 percheziţii în comuna Ceraşu, la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos. Prejudiciul a fost estimat la 30.000 de lei (300 de milioane de lei vechi). Opt persoane au fost aduse la audieri.

Din cercetări, a rezultat că, începând cu luna septembrie, cei în cauză au sustras material lemnos din fondul forestier privat din zona comunei Cerașu, pe care l-au vândut ca lemn de foc către persoane din localitate și din comunele învecinate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Depozit de mase plastice din Prahova arde de trei zile!

Publicat

pe

Foto: ISU Prahova

Pompierii din Prahova acţionează, de duminică – 11 noiembrie 2018, pentru lichidarea incendiului izbucnit la depozitul de mase plastice din Mimiu. Echipajele de stingere au adoptat o intervenţie defensivă, întrucât nu pot pătrunde în hală din cauza riscului iminent de prăbuşire a elementelor de construcţie, structura de rezistenta fiind grav afectată și ar pune în pericol viața echipajelor în ipoteza acționării din interior.

„Intervenția se execută numai din exterior și este de durată, deoarece în interiorul halei sunt depozitate cantități impresionante de materiale combustibile”, se arată într-un comunicat remis de ISU Prahova.

Astăzi – 14 noiembrie, după o nouă acţiune de recunoaştere, comandantul intervenţiei a hotărât inundarea în totalitate a halei. S-a impus trecerea la această etapă a stingerii incendiului, având în vedere că vizibilitatea focarelor a fost mult mai mare.

Foto: ISU Prahova

Citește în continuare

ACTUALITATE

Elevii şi studenţii muzicieni, în concurs la Ploieşti!

Publicat

pe

Foto: ph-online.ro

Vineri – 16 noiembrie 2018, la ora 10:30, debutează la Ploieşti cea de-a 24-a ediţie a Concursului Național de Interpretare și Creație Muzicală „Paul Constantinescu”, deschis celor mai talentaţi elevi şi studenţi de la școlile, liceele, colegiile și facultătile de muzică din România și Republica Moldova.

Prestigiosul eveniment, organizat de Muzeul Memorial „Paul Constantinescu”, este structurat pe cinci secţiuni: vioara, violoncel, pian, canto clasic şi compoziţie muzicală.

Gala laureaţilor va avea loc duminică – 18 noiembrie, de la ora 13:30, la Filarmonica „Paul Constantinescu” – Ploiești. Vor urma, marţi – 20 noiembrie, sâmbătă – 24 noiembrie şi duminică – 25 noiembrie, alte secţiuni ale concursului, organizate în Bucureşti şi Ploieşti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!