Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Teatrul forum, metodă de combatere a hărţuirii în şcoală!

Publicat

pe

Miercuri – 7 noiembrie 2018, de la ora 12.00, trupa de teatru forum a Asociației Tineri pentru Europa de Mâine va susține, la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa, reprezentaţia „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”, în cadrul unui proiect Erasmus+ de combatere a hărţuirii în instituţiile de învăţământ.

Actorii-voluntari vor prezenta un scenariu inspirat din realitatea societății noastre și vor solicita sprijinul publicului pentru a rezolva problema expusă. Membrii trupei fac parte din grupul țintă al proiectului menționat, iar unii dintre ei au fost victime ale hărțuirii în școală. Ei au dorit ca, prin intermediul teatrului social, să aducă povestea lor în fața colegilor, a profesorilor și a celor care pot lua măsuri pentru stoparea acestui fenomen.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT