Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Bilă neagră pentru Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa!

Publicat

pe

Am remarcat astăzi forfotă în inima Târgoviştei, în Piaţa Tricolorului. Se montează standuri pentru comercianţi, grătare, umbreluţe… Sigur, se pune de o sărbătoare. Dar cine o organizează? Cu ce scop, tocmai acum când, în Dâmboviţa, este şi aşa mare fierbere în zona politică. Dar, zic şi eu, viaţa trebuie să meargă înainte, cu bune, cu rele, iar evenimentul cu pricina, trecut la manifestări anomime şi surprinzătoare, trebuie să se înscrie în aceşti parametri.

Am stat mai mult prin zonă, să ne edificăm, să aflăm cine este mentorul şi sub ce egidă se va consuma târgul din piaţă. Şi, uite aşa, punând cap la cap câte o frântură de informaţie, am scos din lăptucul de date un pic de unt cu valoare de informaţie.

Pe Platoul Prefecturii va începe „Festivalul Toamnei”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, cărora li s-au alăturat Primăria Târgovişte şi Direcţia pentru Agricultură.

Suntem siguri că o să vină puzderie de lume. Şi asta fiindcă cei îndrituiţi să promoveze festivalul cu muzică şi multe roade au uitat să trimită către canalele media un amărât de comunicat de presă, care să cuprindă date despre ce se întâmplă acolo şi când!

Se pare că responsabilii de la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa au trimis totuşi informaţia pe un flux amical şi intim, încălcând prevederile cu privire la dreptul la informare al cetăţeanului, dar şi un principiu al moralităţii instituţionale…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT