Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Bilă neagră pentru Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa!

Publicat

pe

Am remarcat astăzi forfotă în inima Târgoviştei, în Piaţa Tricolorului. Se montează standuri pentru comercianţi, grătare, umbreluţe… Sigur, se pune de o sărbătoare. Dar cine o organizează? Cu ce scop, tocmai acum când, în Dâmboviţa, este şi aşa mare fierbere în zona politică. Dar, zic şi eu, viaţa trebuie să meargă înainte, cu bune, cu rele, iar evenimentul cu pricina, trecut la manifestări anomime şi surprinzătoare, trebuie să se înscrie în aceşti parametri.

Am stat mai mult prin zonă, să ne edificăm, să aflăm cine este mentorul şi sub ce egidă se va consuma târgul din piaţă. Şi, uite aşa, punând cap la cap câte o frântură de informaţie, am scos din lăptucul de date un pic de unt cu valoare de informaţie.

Pe Platoul Prefecturii va începe „Festivalul Toamnei”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, cărora li s-au alăturat Primăria Târgovişte şi Direcţia pentru Agricultură.

Suntem siguri că o să vină puzderie de lume. Şi asta fiindcă cei îndrituiţi să promoveze festivalul cu muzică şi multe roade au uitat să trimită către canalele media un amărât de comunicat de presă, care să cuprindă date despre ce se întâmplă acolo şi când!

Se pare că responsabilii de la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa au trimis totuşi informaţia pe un flux amical şi intim, încălcând prevederile cu privire la dreptul la informare al cetăţeanului, dar şi un principiu al moralităţii instituţionale…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ecaterina Andronescu, din nou ministru la Educaţie!

Publicat

pe

Sursa foto: realitatea.net

Necunoscute sunt căile Domnului în PSD! În epoca Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu revine la cârma Ministerului Educaţiei. Acest lucru l-a surprins şi pe preşedintele Klaus Iohannis, încât a întârziat câteva zile semnarea decretului de numire, pentru a se edifica se întâmplă, având în vedere că, în luna august, senatoarea PSD a cerut membrilor PSD ca Liviu Dragnea să se retragă de la conducerea partidului.

Spunea atunci Ecaterina Andronescu, în scrisoarea deschisă trimisă liderilor PSD, că, în caz contrar, social-democraţii pot pierde guvernarea. Pentru a nu se ajunge într-o asemenea situaţie, susţinea în luna august noua ministră a Educaţiei că trebuie schimbat Guvernul Dăncilă, considerându-l neperformant.

Iată că, după câteva luni, Ecaterina Andronescu, spre uimirea multora, îşi încalcă principiile enunţate public şi devine membră a Cabinetului Viorica Dăncilă. Ba mai mult, se aude că Ecaterina Andronescu va deveni preşedintă a organizaţiei PSD Bucureşti, în locul interimarei Gabriela Firea.

Citește în continuare

ACTUALITATE

IJJ Călăraşi, omagiu adus jandarmeriţei omorâtă pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași va întrerupe activitatea pentru un minut, astăzi – 16 noiembrie 2018, la ora 14:22, și va ține un moment de reculegere pentru omagierea maiorului Airinei Irina, din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, decedată în condiții tragice.

„De asemenea, pe toate autovehiculele aflate în misiune va fi afișată poza colegei noastre iar personalul îmbarcat pe autovehicule, aflat în misiune, va staționa la aceeași oră, pentru 30 de secunde, și va porni semnalele acustice și luminoase. Dumnezeu să o odihnească în pace! Rămas bun, Irina!”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Călăraşi.

Irina Airinei a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Suceava de un şofer în vârstă de 26 de ani, aflat la volanul unui bolid A8. Femeia era împreună cu fetiţa sa, de numai un an şi jumătate, care a ajuns în comă la spital. Starea copilei este în continuare foarte gravă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!