Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Târgovişte: Nu cunosc o persoană cu un ataşament mai mare faţă de PSD ca Adrian Ţuţuianu!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan – secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi preşedinte al PSD Târgovişte, semnatar al declaraţiei comune de susţinere a liderului Adrian Ţuţuianu, exclus din partid printr-o decizie CEX din data de 5 noiembrie, a prezentat astăzi şi un punct de vedere personal vizavi de situaţia creată.

„A fost o mare nedreptate care i s-a făcut domnului Ţuţuianu şi organizaţiei, în general, în contextul în care eu nu cunosc o persoană cu o capacitate de muncă mai mare, cu o determinare mai mare şi cu un ataşament mai mare faţă de organizaţia PSD. Din acest punct de vedere, a fost o nedreptate majoră.

Mai departe, cum s-au derulat lucrurile în Comitetul Executiv Naţional, nu ştiu, n-am fost prezent, dar mi se pare de bun simţ să ţi se fi asigurat şi un minim drept la apărare. Adică, dacă tot chemi pe cineva, oriunde, în orice instanţă, indiferent că este o comisie de disciplină sau orice altceva, trebuie să te înştiinţeze înainte cu privire la ceea ce ţi se impută. Nu să afli din presă, nu să bănuieşti.

Vom vedea cum va evolua situaţia. În momentul de faţă, organizaţia este solidară cu domnul Adrian Ţuţuianu, care a fost omul care ne-a dat tuturor încredere şi care a obţinut şi cele mai bune rezultate din istoria acestei organizaţii. Bineînţeles, nu singur, ci într-o echipă din care facem parte cu toţii, dar a ştiut să ne capaciteze pe toţi, a ştiut să valorifice potenţialul pe care fiecare l-a avut. A fost un lider adevărat.

Adrian Ţuţuianu a performat şi în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, şi în funcţia de ministru, şi ca parlamentar. Ar fi normal să se ţină cont de declaraţia noastră comună, adoptată aseară. Nu pot să anticipez ceea ce se va întâmpla, dar, în orice caz, conducerea naţională a partidului trebuie să se gândească.

Sper ca această situaţie să nu dureze. Sper să nu ne apuce alegerile europarlamentare în această situaţie. Sper să nu fim la prezidenţiale în situaţia de a ne reorganiza total şi a le face adversarilor politici un cadou la care nici nu visau”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Rovana Plumb vrea unitate şi continuarea proiectelor din judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa nu a fost una furtunoasă, aşa cum se aşteptau mulţi. Rovana Plumb care este, aşa cum am mai spus, un politician abil, a dezamorsat încă de la început orice urmă de tensiune sau de posibil conflic.

Preşedinta interimară a PSD Dâmboviţa i-a asigurat pe toţi membrii BPJ că vrea linişte în organizaţie şi multă colaborare în ceea ce priveşte problemele de partid şi respectarea programului de guvernare. A promis că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a sprijini proiectele aflate în derulare în judeţul Dâmboviţa şi pe cele care urmează a fi implementate.

Rovana Plumb le-a spus celor prezenţi că nu se va produce, aşa cum s-a auzit, nicio schimbare la nivel de subprefect, preşedinte de Consiliu Judeţean sau vicepreşedinţi. Vrea organizaţia unită şi pregătită pentru noile confruntări electorale.

Ministra Plumb le-a comunicat că nu va rămâne la conducerea PSD Dâmboviţa decât pentru câteva luni. Nu a vrut să comenteze în nici un fel acuzele pe care i le-a adus Adrian Ţuţuianu. Ba mai mult, a apreciat activitatea pe care acesta a depus-o în fruntea organizaţiei. Au existat în BPJ trei voci care l-au înfierat dur pe Adrian Ţuţuianu, un primar, un lider de organizaţie şi un şef de la deconcentrate.

Liderii judeţeni au aflat la această întâlnire că nu înregistrările au cântărit în decizia de excludere a lui Adrian Ţuţuianu, ci scrisoarea puciştilor împotriva lui Liviu Dragnea, care a aprins spiritele în PSD şi a înfierbântat la maximum opinia publică.

Cert este că, după prima întâlnire cu preşedinta interimară a PSD Dâmboviţa, membrii BPJ au plecat oarecum mulţumiţi că situaţia rămâne sub control, iar stările de nervozitate şi tensiune acumulate în ultimile săptămâni nu au dat pe dinafară.

„Tratăm cu mult respect problemele judeţului Dâmboviţa. Tratăm cu mult respect şi responsabilitate tot ceea ce am promis dâmboviţenilor. De aceea, astăzi, în cadrul Biroului Politic judeţean, primul după CEX-ul care a avut loc la Bucureşti, mesajul unanim al tuturor colegelor şi colegilor parlamentari, consilieri judeţeni şi primari, care fac parte din BPJ, este acela de unitate. Organizaţia PSD Dâmboviţa merge înainte la fel de puternică şi unită. Cel de-al doilea mesaj este cel de muncă, prin care să punem în aplicare măsurile cu care am venit în faţa românilor, atât aici, în judeţ, cât şi la nivel naţional. Comunităţile locale, prin colegele şi colegii noştri primari, vor răspunde nevoilor cetăţenilor, vor veni cu soluţii şi cu măsurile pe care le-au promis şi pe care le vor respecta.

Guvernul condus de doamna prim-ministru Viorica Dăncilă sprijină toate comunităţile locale, şi de aici, din Dâmboviţa, pentru a răspunde nevoilor şi problemelor cetăţenilor. Mă bucur enorm de mult că astăzi acest sentiment de unitate, de demnitate şi de lucru în echipă este în continuare temelia forţei organizaţiei PSD Dâmboviţa şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru modul în care au răspuns convocării Biroului Politic Judeţean, convocare pe care am făcut-o în calitatea mea de preşedinte interimar al organizaţiei PSD Dâmboviţa.

Ca preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa, voi răspunde la orice solicitare şi chemare a colegelor şi colegilor noştri parlamentari, consilieri judeţeni, consilieri locali, primari, începând de la Târgovişte, pentru a veni cu soluţii şi cu sprijin.

Le mulţumesc pentru faptul că, şi de această dată, deşi organizaţia a trecut prin momente dificile, au dat dovadă, ca întotdeauna, şi aveam încredere în acest lucru, de maturitate politică, însemnând responsabilitate faţă de cetăţenii care ne-au votat.

Cetăţenii care ne-au votat, aici în Dâmboviţa, nu vor dispute, nu vor scandaluri, au nevoie de şcoli, de unităţi sanitare, de drumuri, de asistenţă socială, de locuri de muncă şi asta ne-am angajat să facem în continuare, să dezvoltăm comunităţile locale şi să facem un trai mai bun pentru fiecare dintre dâmboviţeni”, a declarat Rovana Plumb la finalul şedinţei BPJ.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Adolescenţi din Argeş au distrus 11 maşini în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Trei adolescenţi din judeţul Argeş, cu vârste între 16-17 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Găeşti pentru comiterea infracţiunilor de furt şi distrugere.

Tinerii sunt bănuiţi că, în noaptea de 15/16 noiembrie, ar fi sustras mai multe bunuri şi ar fi provocat distrugeri la nu mai puţin de 11 autovehicule parcate în localităţile Crângurile şi Valea Mare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!