Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Târgovişte: Nu cunosc o persoană cu un ataşament mai mare faţă de PSD ca Adrian Ţuţuianu!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan – secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi preşedinte al PSD Târgovişte, semnatar al declaraţiei comune de susţinere a liderului Adrian Ţuţuianu, exclus din partid printr-o decizie CEX din data de 5 noiembrie, a prezentat astăzi şi un punct de vedere personal vizavi de situaţia creată.

„A fost o mare nedreptate care i s-a făcut domnului Ţuţuianu şi organizaţiei, în general, în contextul în care eu nu cunosc o persoană cu o capacitate de muncă mai mare, cu o determinare mai mare şi cu un ataşament mai mare faţă de organizaţia PSD. Din acest punct de vedere, a fost o nedreptate majoră.

Mai departe, cum s-au derulat lucrurile în Comitetul Executiv Naţional, nu ştiu, n-am fost prezent, dar mi se pare de bun simţ să ţi se fi asigurat şi un minim drept la apărare. Adică, dacă tot chemi pe cineva, oriunde, în orice instanţă, indiferent că este o comisie de disciplină sau orice altceva, trebuie să te înştiinţeze înainte cu privire la ceea ce ţi se impută. Nu să afli din presă, nu să bănuieşti.

Vom vedea cum va evolua situaţia. În momentul de faţă, organizaţia este solidară cu domnul Adrian Ţuţuianu, care a fost omul care ne-a dat tuturor încredere şi care a obţinut şi cele mai bune rezultate din istoria acestei organizaţii. Bineînţeles, nu singur, ci într-o echipă din care facem parte cu toţii, dar a ştiut să ne capaciteze pe toţi, a ştiut să valorifice potenţialul pe care fiecare l-a avut. A fost un lider adevărat.

Adrian Ţuţuianu a performat şi în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, şi în funcţia de ministru, şi ca parlamentar. Ar fi normal să se ţină cont de declaraţia noastră comună, adoptată aseară. Nu pot să anticipez ceea ce se va întâmpla, dar, în orice caz, conducerea naţională a partidului trebuie să se gândească.

Sper ca această situaţie să nu dureze. Sper să nu ne apuce alegerile europarlamentare în această situaţie. Sper să nu fim la prezidenţiale în situaţia de a ne reorganiza total şi a le face adversarilor politici un cadou la care nici nu visau”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT