Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Târgovişte: Nu cunosc o persoană cu un ataşament mai mare faţă de PSD ca Adrian Ţuţuianu!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan – secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi preşedinte al PSD Târgovişte, semnatar al declaraţiei comune de susţinere a liderului Adrian Ţuţuianu, exclus din partid printr-o decizie CEX din data de 5 noiembrie, a prezentat astăzi şi un punct de vedere personal vizavi de situaţia creată.

„A fost o mare nedreptate care i s-a făcut domnului Ţuţuianu şi organizaţiei, în general, în contextul în care eu nu cunosc o persoană cu o capacitate de muncă mai mare, cu o determinare mai mare şi cu un ataşament mai mare faţă de organizaţia PSD. Din acest punct de vedere, a fost o nedreptate majoră.

Mai departe, cum s-au derulat lucrurile în Comitetul Executiv Naţional, nu ştiu, n-am fost prezent, dar mi se pare de bun simţ să ţi se fi asigurat şi un minim drept la apărare. Adică, dacă tot chemi pe cineva, oriunde, în orice instanţă, indiferent că este o comisie de disciplină sau orice altceva, trebuie să te înştiinţeze înainte cu privire la ceea ce ţi se impută. Nu să afli din presă, nu să bănuieşti.

Vom vedea cum va evolua situaţia. În momentul de faţă, organizaţia este solidară cu domnul Adrian Ţuţuianu, care a fost omul care ne-a dat tuturor încredere şi care a obţinut şi cele mai bune rezultate din istoria acestei organizaţii. Bineînţeles, nu singur, ci într-o echipă din care facem parte cu toţii, dar a ştiut să ne capaciteze pe toţi, a ştiut să valorifice potenţialul pe care fiecare l-a avut. A fost un lider adevărat.

Adrian Ţuţuianu a performat şi în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, şi în funcţia de ministru, şi ca parlamentar. Ar fi normal să se ţină cont de declaraţia noastră comună, adoptată aseară. Nu pot să anticipez ceea ce se va întâmpla, dar, în orice caz, conducerea naţională a partidului trebuie să se gândească.

Sper ca această situaţie să nu dureze. Sper să nu ne apuce alegerile europarlamentare în această situaţie. Sper să nu fim la prezidenţiale în situaţia de a ne reorganiza total şi a le face adversarilor politici un cadou la care nici nu visau”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Casă în flăcări la Valea Lungă. O persoană a fost găsită decedată

Publicat

pe

O locuință din satul Gheboasa, comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița, a fost cuprinsă de flăcări în această noapte.

Din primele informații, o persoană a fost găsită decedată în casă. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani. La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul din Moreni cu mai echipaje de stingere. VOM REVENI.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Accident de circulație mortal la Bilciurești

Publicat

pe

Foto arhivă

O femeie de aproximativ 55 de ani a murit, în această seară, în urma unui accident de circulație petrecut în comuna Bilciurești, județul Dâmbovița.

Victima, rămasă încă neidentificată, se angajase în traversarea străzii, neregulamentar, fără să se asigure, în momentul în care a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din aceiași localitate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!