Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Târgovişte: Nu cunosc o persoană cu un ataşament mai mare faţă de PSD ca Adrian Ţuţuianu!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan – secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi preşedinte al PSD Târgovişte, semnatar al declaraţiei comune de susţinere a liderului Adrian Ţuţuianu, exclus din partid printr-o decizie CEX din data de 5 noiembrie, a prezentat astăzi şi un punct de vedere personal vizavi de situaţia creată.

„A fost o mare nedreptate care i s-a făcut domnului Ţuţuianu şi organizaţiei, în general, în contextul în care eu nu cunosc o persoană cu o capacitate de muncă mai mare, cu o determinare mai mare şi cu un ataşament mai mare faţă de organizaţia PSD. Din acest punct de vedere, a fost o nedreptate majoră.

Mai departe, cum s-au derulat lucrurile în Comitetul Executiv Naţional, nu ştiu, n-am fost prezent, dar mi se pare de bun simţ să ţi se fi asigurat şi un minim drept la apărare. Adică, dacă tot chemi pe cineva, oriunde, în orice instanţă, indiferent că este o comisie de disciplină sau orice altceva, trebuie să te înştiinţeze înainte cu privire la ceea ce ţi se impută. Nu să afli din presă, nu să bănuieşti.

Vom vedea cum va evolua situaţia. În momentul de faţă, organizaţia este solidară cu domnul Adrian Ţuţuianu, care a fost omul care ne-a dat tuturor încredere şi care a obţinut şi cele mai bune rezultate din istoria acestei organizaţii. Bineînţeles, nu singur, ci într-o echipă din care facem parte cu toţii, dar a ştiut să ne capaciteze pe toţi, a ştiut să valorifice potenţialul pe care fiecare l-a avut. A fost un lider adevărat.

Adrian Ţuţuianu a performat şi în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, şi în funcţia de ministru, şi ca parlamentar. Ar fi normal să se ţină cont de declaraţia noastră comună, adoptată aseară. Nu pot să anticipez ceea ce se va întâmpla, dar, în orice caz, conducerea naţională a partidului trebuie să se gândească.

Sper ca această situaţie să nu dureze. Sper să nu ne apuce alegerile europarlamentare în această situaţie. Sper să nu fim la prezidenţiale în situaţia de a ne reorganiza total şi a le face adversarilor politici un cadou la care nici nu visau”, a declarat Daniel Cristian Stan.

ACTUALITATE

Legumicultorii din Băleni reclamă deficienţe la Direcţia Agricolă Dâmboviţa. VIDEO

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Tarancuta Urbana)

La solicitarea mai multor legumicultori din comuna Băleni, senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, i-a transmis prefectului Antonel Jîjîie o informare cu privire la problemele apărute în derularea programului guvernamental de sprijinire a cultivării roşiilor în solarii în judeţul Dâmboviţa.

„Oamenii mi-au spus că, atâta timp cât la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Agricultură a fost doamna Sânziana Bănică, lucrurile au mers foarte bine, că numărul de beneficiari ai programului de tomate s-a dublat şi că, la momentul acesta, se confruntă cu un refuz total de sprijin din partea Direcţiei Agricole Judeţene şi a altor instituţii care sunt angrenate în acest proces”, a declarat Adrian Ţuţuianu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Senatorul PRO România a dat apoi citire documentului ce i-a fost înmânat de agricultori. La final, a precizat că îi va contacta pe ministrul Petre Daea şi pe secretarul de stat Daniel Botănoiu, pentru a le aduce la cunoştinţă toate nemulţumirile ce au fost puse pe hârtie de legumicultorii din Băleni.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Realitatea spulberă demagogia lui Iohannis!

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat şi preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, a luat poziţie împotriva celor care, acum, în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, în chinurile facerii unui nou guvern, critică dur politica socială şi economică pe care a dus-o PSD. Parlamentara social-democrată le răspunde celor care atacă PSD că cifrele, statisticile oficiale şi realitatea spun cu totul altceva. Viaţa românilor s-a îmbunătăţit considerabil sub guvernarea PSD, pornind de la majorările semnificative de pensii şi salarii până la crearea a mii de noi locuri de muncă.

”Românii o duc mai bine în guvernarea PSD. Câştigă mai mult, cumpără mai mult, standardul lor de viaţă a crescut. Este o realitate evidentă care spulberă demagogia lui Iohannis, minciunile acestuia despre guvernarea PSD, prin care se chinuie să mascheze că n-a făcut nimic bun pentru România în cei cinci ani de mandat.

Cifrele oficiale de la Ministerul Muncii sunt extrem de edificatoare în acest sens. Astfel, de la 1 octombrie 2019, numărul salariaţilor activi este cu 72.000 mai mare faţă 1 ianuarie 2019, şi cu 91.000 mai mare faţă de 1 ianuarie 2018. De asemenea, de la 1 octombrie 2019, numărul angajatorilor activi este cu 20.000 mai mare faţă 1 ianuarie 2019, şi cu 38.000 mai mare faţă de 1 ianuarie 2018.

Sunt nenumărate exemplele care certifică faptul că PSD a guvernat cu adevărat pentru români. Salariul mediu net a crescut cu 44%, de la 2.172 de lei în noiembrie 2016, la 3.142 lei în septembrie 2019. Puterea de cumpărare a salariului mediu este cu 40% mai mare acum, faţă de 2016. Pensia medie a crescut cu 54,5%, de la 885 de lei în 2016, la 1.368 de lei acum, după mărirea cu 15% din septembrie a punctului de pensie. Puterea de cumpărare a pensiei medii este cu 40,8% mai mare acum, faţă de 2016.

Creşterea evidentă a puterii de cumpărare arată clar propaganda mincinoasă a Opoziţiei, care a afirmat în mod tendenţios şi eronat că majorările de salarii şi pensii ar fi fost făcute degeaba, deoarece ar fi fost anulate de rata inflaţiei.

Nimic nu este mai important şi mai relevant pentru o guvernare decât bunăstarea oamenilor! În România, acum, oamenii trăiesc mai bine decât atunci când PSD a preluat guvernarea. Este o realitate pe care nicio minciună nu o poate desfiinţa, nicio dezinformare, niciun atac, indiferent de unde ar veni, cu atât mai mult de la Klaus Iohannis”, precizează Carmen Holban – deputat PSD de Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web