Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Tânărul care a omorât o căţeluşă pentru distracţie, condamnat definitiv!

Publicat

pe

Foto: https://romanialibera.ro

Tânărul care a ucis cu bestialitate, în urmă cu trei ani, o căţeluşă care îşi găsise adăpost pe strada sa, în Topolovăţul Mare, a fost condamnat definitiv. Curtea de Apel Timişoara a respins apelul declarat de Doru Ioan B., în vârstă de 29 de ani, şi a păstrat sentinţa dată de prima instanţă, respectiv şapte luni de închisoare cu suspendare.

Termenul de supraveghere este de 2 ani. Judecătoria Lugoş a stabilit ca, în această perioadă, inculpatul să execute următoarele obligaţii:
– să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 50 de zile în cadrul Primăriei Topolovăţu Mare sau a Spitalului Municipal ‘Dr. Teodor Andrei’ din Lugoj;
– Să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Timiş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Elevii târgovişteni au participat cu entuziasm la concursul dedicat Marii Uniri

Publicat

pe

Arhiepiscopia Târgoviştei i-a premiat, vineri – 16 noiembrie 2018, pe elevii care au participat la concursul eparhial „Contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la înfăptuirea Marii Uniri de la 1918”, organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar şi Asociaţia profesorilor de Religie – Filiala Dâmboviţa.

Competiţia s-a adresat elevilor din şcolile şi liceele din Târgovişte, de la clasa a VII-a până la clasa a XII-a. Au fost acordate diplome şi premii în bani, cărţi şi obiecte religioase celor care s-au clasat pe locurile I, II şi III la fiecare din cele trei niveluri de evaluare, dar şi celorlalţi 215 participanţi.

În 2016, Arhiepiscopia Târgoviştei a organizat concursul şcolar „Ieromonahul Macarie şi excelenţa tipografică de la Târgovişte în secolele XVI-XVIII”, pentru ca în 2017 să fie aleasă tema „Diaconul Coresi, voievod al limbii române şi promotor al unităţii naţionale”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Curtea Domnească” din Târgovişte a dus ia românească la Târgul de Carte Gaudeamus

Publicat

pe

Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgovişte participă la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură, cu expoziţia etonografică „Ia românească – unitate şi continuitate”.

Vizitatorii au ocazia să admire ii din toate regiunile ţării, un interior tradițional din zona Munteniei și costume populare muntenești. Copiii au participat la ateliere educaționale, în cadrul cărora au confecționat semne de carte cu motive tradiționale și păpuși tradiționale din lână.

Totodată, echipa Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte a promovat obiectivele turistice din judeţ, oferind pliante de promovare tuturor celor care au trecut pragul Târgului Internaţional Gaudeamus.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!