Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Tânărul care a omorât o căţeluşă pentru distracţie, condamnat definitiv!

Publicat

pe

Foto: https://romanialibera.ro

Tânărul care a ucis cu bestialitate, în urmă cu trei ani, o căţeluşă care îşi găsise adăpost pe strada sa, în Topolovăţul Mare, a fost condamnat definitiv. Curtea de Apel Timişoara a respins apelul declarat de Doru Ioan B., în vârstă de 29 de ani, şi a păstrat sentinţa dată de prima instanţă, respectiv şapte luni de închisoare cu suspendare.

Termenul de supraveghere este de 2 ani. Judecătoria Lugoş a stabilit ca, în această perioadă, inculpatul să execute următoarele obligaţii:
– să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 50 de zile în cadrul Primăriei Topolovăţu Mare sau a Spitalului Municipal ‘Dr. Teodor Andrei’ din Lugoj;
– Să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Timiş.

ACTUALITATE

Eveniment dedicat Micii Uniri, organizat la Muzeul de Istorie din Târgovişte!

Publicat

pe

de

Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Radu cel Mare” Târgovişte organizează miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 10:00, la Muzeul de Istorie, evenimentul „160 de ani de la Unirea Principatelor Române”, ce va cuprinde o expoziţie temporară şi un moment artistic susţinut de elevii claselor a IV-a şi a V-a, ale şcolii „Radu cel Mare”.

Expoziţia ilustrează diverse aspecte istorice, pornind de la mărturiile păstrate în arhiva Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte: fotografii, cărţi şi documente. Printre exponate se evidenţiază medaliile, costumele de surugiu, arnăut, dar şi elemente de vestimentaţie feminină.

Expoziţia va putea fi vizitată până la data de 23 februarie 2019, intrarea fiind liberă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„24 ianuarie 1859 în conştiinţa românilor”, concurs pentru liceenii din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte organizează, miercuri – 23 ianuarie 2019, concursul judeţean anual dedicat elevilor de liceu „24 ianuarie 1859 în conştiinţa românilor”.

Competiţia se va desfăşura la sediul Bibliotecii Judeţene „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, începând cu ora 13:00.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!