Connect with us

Dâmboviţa

Rovana Plumb şi Adrian Ţuţuianu, întâlnire surpriză la Aninoasa!

Publicat

pe

Astă-seară, s-a desfăşurat în judeţul Dâmboviţa evenimentul intitulat „Zilele Culturii la Aninoasa”. La manifestare, pe lângă cetăţenii comunei, au venit şi mulţime de politicieni, în special de la PSD.

Minunea este că s-au întâlnit în aceeaşi încăpere şi chiar s-au suportat toţi membrii de vază ai PSD Dâmboviţa, inclusiv Adrian Ţuţuianu – preşedintele exclus din partid şi Rovana Plumb – preşedinta interimară.

Foto: Dâmboviţa News

Nu au lipsit de la spectacol nici fostul deputat PSD Radu Popa, care se aude că va face parte din echipa Rovanei Plumb, şi ex-preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea.

Pentru mulţi dintre cei prezenţi, întâlnirea a reprezentat o surpriză. Chiar şi pentru Adrian Ţuţuianu, care a descins în sală ceva mai târziu. Nu au existat tensiuni vizibile. Toată lumea a decis să să comporte politicos şi să arate că este vorba totuşi despre o organizaţie politică unită.

Foto: Dâmboviţa News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 28 septembrie 2022

Publicat

pe

de

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, miercuri – 28 septembrie 2022, de la ora 09:00, în ședință ordinară de lucru, cu următoarea ordine de zi:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT