Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Omule, fii bun! Ajută această familie lovită crunt de soartă!

Publicat

pe

Stela şi Daniel Burcea, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, au învăţat să trăiască fericiţi, dincolo de greutăţile vieţii. Şi nu au fost deloc puţine, mai ales că singurul lor copil, Gabriel, suferă de autism!

Din păcate, luna trecută, un incendiu devastator a distrus în proporţie de 60% casa acestei familii cu care soarta nu a fost deloc blândă, iar iarna i-a prins într-o situaţie dramatică, întrucât veniturile nu au permis refacerea locuinţei.

Şi pentru că efectiv nu ştiu cum să depăşească acest moment dificil, soţii Burcea fac apel la solidaritatea semenilor. Un ajutor, indiferent cât de mic, poate însemna colacul lor de salvare!

Persoanele care pot şi vor să-i sprijine au la dispoziţie două conturi pentru donaţii:
– RO78RZBR0000060014808367, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Burcea Cătălina Stela. Cod SWIFT RZBRROBU
– RO15RNCB0788152934020001, deschis la BCR pe numele Burcea Gabriel Cosmin Cătălin. Cod SWIFT RNCBROBU

Pentru detalii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon 0799.421.402.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Şi-a recuperat rucsacul pierdut, fiindcă l-a găsit un jandarm!

Publicat

pe

Foto: IJJ Giurgiu

O femeie din Giurgiu se poate considera norocoasă, după ce rucsacul pe care l-a pierdut pe o stradă din municipiu a fost găsit de un jandarm care se întorcea de la muncă.

Întrucât în zonă nu se afla nicio persoană la acea oră a serii, militarul a deschis rucsacul pentru a putea afla informaţii despre proprietar. În interior, a găsit două telefoane mobile, un portofel cu documente personale, carduri bancare și suma de 60 de lei.

Jandarmul s-a întors la serviciu, de unde a luat legătura cu proprietara genții. Aceasta s-a prezentat la sediul Jandarmeriei și le-a povestit jandarmilor că, având mai multe bagaje, a pus rucsacul pe mașină și a plecat uitându-l acolo.

Citește în continuare

Giurgiu

Cetăţeni turci, prinşi cu sute de produse contrafăcute la frontiera Giurgiu-Ruse!

Publicat

pe

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au confiscat, în ultimele 48 de ore, 823 de textile, încălțăminte și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute. Proprietarii acestor bunuri erau trei cetăţeni turci, cu vârste între 30 şi 46 de ani, care au declarat că nu deţin documente de provenienţă, nu ştiau că sunt posibile falsuri şi că intenţionau să le comercializeze în România. dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, acestea ar fi valorat 105.300 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!