Connect with us

Giurgiu

Omule, fii bun! Ajută această familie lovită crunt de soartă!

Publicat

pe

Stela şi Daniel Burcea, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, au învăţat să trăiască fericiţi, dincolo de greutăţile vieţii. Şi nu au fost deloc puţine, mai ales că singurul lor copil, Gabriel, suferă de autism!

Din păcate, luna trecută, un incendiu devastator a distrus în proporţie de 60% casa acestei familii cu care soarta nu a fost deloc blândă, iar iarna i-a prins într-o situaţie dramatică, întrucât veniturile nu au permis refacerea locuinţei.

Şi pentru că efectiv nu ştiu cum să depăşească acest moment dificil, soţii Burcea fac apel la solidaritatea semenilor. Un ajutor, indiferent cât de mic, poate însemna colacul lor de salvare!

Persoanele care pot şi vor să-i sprijine au la dispoziţie două conturi pentru donaţii:
– RO78RZBR0000060014808367, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Burcea Cătălina Stela. Cod SWIFT RZBRROBU
– RO15RNCB0788152934020001, deschis la BCR pe numele Burcea Gabriel Cosmin Cătălin. Cod SWIFT RNCBROBU

Pentru detalii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon 0799.421.402.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ministrul de Interne l-a demis pe șeful Poliției Rutiere Giurgiu după scandalul „porcul de Crăciun”

Publicat

pe

Lucian Bode - ministrul de Interne (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Șeful Poliției Rutiere Giurgiu a fost demis din funcție, iar un ofițer și cinci subofițeri din subordinea acestuia vor fi cercetați disciplinar după scandalul „porcul de Crăciun”, iscat ca urmare a unei glume pe care un polițist a luat-o de bună și a înaintat raport către comandant, să i se repartizeze un porc de Crăciun.

Decizia a fost luat de ministrul de Interne, Lucian Bode, care a declarat că „este nedrept pentru zecile de mii de polițiști care sunt zi de zi la datorie să fie subiect de glume pe seama unor nefericiți de la Serviciul Rutier Giurgiu”.

„Până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție. Am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând cu data de 26 noiembrie, și am decis declanșarea cercetării prealabile în conformitate cu statutul polițistului față de un ofițer și 5 agenți de poliție pentru a stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare”, a mai spus ministrul de Interne.

Citește în continuare

Giurgiu

Polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor porc de Crăciun, luând de bună o glumă a unui coleg!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un polițist de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Giurgiu a înaintat un raport către șefii săi, în care le-a cerut să-i repartizez un porc de Crăciun, în greutate de 160 kg, având în vedere că lucrează în instituție de 4 ani.

Totul a plecat de la gluma unui coleg. Acesta a spus la serviciu că există un act normativ prin care s-a stabilit că polițiștii vor primi câte un porc de Crăciun, greutatea acestuia urmând să fie stabilită în funcție de vechimea în Poliție!

Comandantul IPJ a dispus o anchetă internă pentru a-i descoperi pe glumeți. De asemenea, a precizat public faptul că nu există niciun act normativ care să stipuleze că polițiștilor li se va da câte un porc de Crăciun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT