Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Omule, fii bun! Ajută această familie lovită crunt de soartă!

Publicat

pe

Stela şi Daniel Burcea, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, au învăţat să trăiască fericiţi, dincolo de greutăţile vieţii. Şi nu au fost deloc puţine, mai ales că singurul lor copil, Gabriel, suferă de autism!

Din păcate, luna trecută, un incendiu devastator a distrus în proporţie de 60% casa acestei familii cu care soarta nu a fost deloc blândă, iar iarna i-a prins într-o situaţie dramatică, întrucât veniturile nu au permis refacerea locuinţei.

Şi pentru că efectiv nu ştiu cum să depăşească acest moment dificil, soţii Burcea fac apel la solidaritatea semenilor. Un ajutor, indiferent cât de mic, poate însemna colacul lor de salvare!

Persoanele care pot şi vor să-i sprijine au la dispoziţie două conturi pentru donaţii:
– RO78RZBR0000060014808367, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Burcea Cătălina Stela. Cod SWIFT RZBRROBU
– RO15RNCB0788152934020001, deschis la BCR pe numele Burcea Gabriel Cosmin Cătălin. Cod SWIFT RNCBROBU

Pentru detalii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon 0799.421.402.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Tragedie pe DN5, Bucureşti-Giurgiu. Un copil de 15 ani a murit

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziaruldeiasi.ro)

Un grav accident de circulaţie a avut loc, cu puţină vreme în urmă, pe DN5, Bucureşti-Giurgiu, pe teritoriul localităţii Plopşoru. Şase persoane din cele nouă aflate în microbuzul care s-a răsturnat, între care doi copii, au fost transportate cu diferite leziuni la spital. Un adoles cent de 15 ani, rămas încarcerat, a decedat. Toţi ocupanţii sunt cetăţeni bulgari.

Autovehiculul, înmatriculat în Marea Britanie, se deplasa dinspre Bucureşti spre Punctul de Trecere a Frontierei de la Giurgiu. La faţa locului, au intervenit pompierii de la Detaşamentul din Giurgiu şi mai multe ambulanţe de la Serviciul specializat din judeţ.

Citește în continuare

Giurgiu

Atelier de tâmplărie, incendiat de persoane rămase necunoscute

Publicat

pe

Foto: ISU Giurgiu

Un atelier de tâmplărie din localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, a fost mistuit de flăcări, ieri după-amiază. Pentru stingerea focului, a fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje de pompieri alocate de la patru subunităţi, respectiv: Mihăileşti, Bolintin Deal, Călugăreni şi Giurgiu.

Miliarii au reuşit, prin eforturi deosebite, să oprească extinderea flăcărilor la alte trei hale din apropierea celei distruse. Din primele date, se pare că focul a fost pus intenţionat. Rămâne ca poliţiştii să efectueze cercetări şi să stabilească cine este piromanul care se face vinovat de producerea acestui incendiu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!