Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Omule, fii bun! Ajută această familie lovită crunt de soartă!

Publicat

pe

Stela şi Daniel Burcea, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, au învăţat să trăiască fericiţi, dincolo de greutăţile vieţii. Şi nu au fost deloc puţine, mai ales că singurul lor copil, Gabriel, suferă de autism!

Din păcate, luna trecută, un incendiu devastator a distrus în proporţie de 60% casa acestei familii cu care soarta nu a fost deloc blândă, iar iarna i-a prins într-o situaţie dramatică, întrucât veniturile nu au permis refacerea locuinţei.

Şi pentru că efectiv nu ştiu cum să depăşească acest moment dificil, soţii Burcea fac apel la solidaritatea semenilor. Un ajutor, indiferent cât de mic, poate însemna colacul lor de salvare!

Persoanele care pot şi vor să-i sprijine au la dispoziţie două conturi pentru donaţii:
– RO78RZBR0000060014808367, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Burcea Cătălina Stela. Cod SWIFT RZBRROBU
– RO15RNCB0788152934020001, deschis la BCR pe numele Burcea Gabriel Cosmin Cătălin. Cod SWIFT RNCBROBU

Pentru detalii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon 0799.421.402.

Giurgiu

Patru cetăţeni turci au încercat să intre în România cu documente de identitate false

Publicat

pe

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu au depistat, aseară, patru cetăţeni turci care au încercat să intre în România, folosindu-se de cărţi de identitate bulgăreşti false, pe care le-ar fi cumpărat contra sumei de 1.000 de euro fiecare.

Cei patru bărbaţi erau pasageri în două autoturisme. În bagaje, aveau paşapoarte emise de autorităţile din Turcia. Le-au declarat oamenilor legii că doreau să ajungă în Germania şi au achiziţionat cărţile de identitate bulgăreşti fiindcă cu aveau documente de călătorie.

„Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cetăţenii turci şi şoferii bulgari au fost preluaţi de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Citește în continuare

Giurgiu

Parfumuri de 890 de milioane de lei vechi, confiscate în Vama Giurgiu!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://jurnalgiurgiuvean.ro)

Un român în vârstă de 39 de ani a vrut să introducă în ţară, azi-noapte, prin punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, 596 de flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute. Marfa era depozitată în portbagajul autoturismului. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că transporta bunurile respective pentru un prieten, că nu deţine documente de provenienţă şi nu are cunoştinţă că nu sunt originale.

Dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, parfumurile s-ar ridica la valoarea de 89.400 lei (894 de milioane de lei vechi). Poliţiştii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!