Connect with us

ACTUALITATE

Primarul de la Vârfuri a tăiat o vacă şi sărbătoreşte Centenarul cu consătenii săi

Publicat

pe

Foto: mditv.ro

Fiecare edil din județul Dâmbovița, din țară, s-a pregătit aşa cum a știut mai bine pentru a celebra Centenarul Marii Uniri. Unii au pregătit spectacole, jocuri de lumini, au arborat steaguri tricolore în toată comunitatea, alții pregătesc fasolică cu ciolan ori mititei, cozonaci sau… indiferență.

Un primar din Dâmbovița a vrut însă să fie mai dihai, drept pentru care Petre Iuga, edilul de la Vârfuri, a hotărât să-și servească consătenii, de Ziua Națională, cu o friptură de vită. Prin urmare, șeful administrației publice locale s-a îmbrăcat în haine de măcelar, iar ograda Primăriei a transformat-o în abator. Iuga a tăiat ditamai vaca în curtea unității administrativ-teritoriale, spre groaza multor cetățeni care au trecut prin zonă şi au rămas blocați din cauza imaginilor sângeroase.

Rămâne de văzut dacă primarul Petre Iuga va fi sancționat de oamenii legii pentru faptul că a sacrificat o bovină în spaţii improprii, nu în abator specializat. Nu mai vorbim de faptul că are intenția să împartă carnea de vită, transformată în fripturi, cetățenilor din sat.

Iuga s-a mai făcut cunoscut în presă printr-o adresă halucinantă trimisă Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița, în care o acuza pe contabila Primăriei că nu își face datoria, cu exprimări de genul „dacă nu vor neuronii-lindicului respectivei, nu se fac plăti”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Au început „Zilele Municipiului Giurgiu”. Concerte seară de seară până pe 23 aprilie

Publicat

pe

Astăzi – 19 aprilie 2024, au debutat „Zilele Municipiul Giurgiu” – cinci la număr, adică până la Sf. Gheorghe – patronul spiritual al orașului. Activitățile pregătite de autoritățile includ evenimente cultural-artistice și de recreere, precum și concerte în aer liber, susținute de artiști consacrați începând cu ora 19:30. Locul de desfășurare: Parcul Tineretului, adiacent Steaua Dunării.

  • În această seară, vor urca pe scenă soliștii de muzică populară Constantin Bahrin, Elena Mândrescu și Ștefan Enășel.
  • Sâmbătă – 20 aprilie 2024, va fi un concert susținut de Adriana Gavrilă, Emilian și Bibi.
  • Duminică – 21 aprilie 2024, urmează Cristina Ene, Cabron și Lora.
  • Luni – 22 aprilie 2024: Dan Cernăvodeanu, Iuliana Zlatov, Shondy și Jean de la Craiova.
  • Marți – 23 aprilie 2024, concertul va fi susținut de Daniel Sima, Selena Mărgean, Iulian Urlea, Mihaela Băbaru, Ioana Lărgeanu, Reta Baltag, Georgeta Vasile Măsură, Mariana Simion, Adelina Găujdeanu, Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

Pentru desfășurarea acestor evenimente în condiții de siguranță, jandarmii le recomandă participanților să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să nu se implice în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, să evite consumul de alcool, iar în situații care presupun intervenția forțelor de ordine să solicite sprijin în mod direct sau prin 112.

De asemenea, este strict interzisă folosirea aeronavelor fără pilot la bord (drone) deasupra zonelor dens populate sau a adunărilor de oameni organizate în aer liber la o înălțime mai mică de 300 de metri față de orice obstacol fix situat pe o rază de 600 de metri de la aeronavă, sancțiunea fiind cuprinsă între 25.000 și 50.000 lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Atenție! Casele de marcat devin obligatorii și la automatele comerciale

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri sau prestări de servicii prin intermediul automatelor comerciale care funcționează pe bază de plăți cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede au obligația de a le dota cu aparate de marcat electronice fiscale – informează ANAF.

Toți cei care nu se conformează, vor fi sancționați cu amendă de la 8.000 la 10.000 de lei, începând cu data de 1 octombrie 2024. De asemenea, se va dispune confiscarea sumelor nejustificate și suspendarea activității operatorului economic la unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, până la dotarea cu aparate de marcat electronice fiscale și prezentarea dovezii de plată a amenzii sau a jumătate din cuantumul acesteia, după caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite