Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!

Publicat

pe

Ziua Naţională a României şi Centenarul Marii Unirii înfăptuite la Alba Iulia acum 100 de ani au fost cinstite cum se cuvine şi în vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti.

În ciuda vremii deosebit de reci, termometrele arătând spre minius 10 grade Celsius, peste 2.000 de târgovişteni s-au adunat în inima municipiului pentru a participa la manifestările organizate cu acest prilej.

Ca de fiecare dată, IPS Nifon, arhiepiscop şi mitroplolit al Târgoviştei, a avut un discurs curat, lucid, moralizator, îndemnând la unitate, la depăşirea barierelor instalate între semeni de ură şi diferenţele de opinie socială sau politică.

Au mai luat cuvântul ministrul Fondurilor Europene – Rovana Plumb, preşedinta interimară a PSD Dâmboviţa, care a transmis celor prezenţi mesajul premierului Viorica Dăncilă, Daniel Comănescu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte.

Au fost prezenţi la eveniment parlamentarii PSD Oana Vlăducă, Claudia Gilia, Carmen Holban, Corneliu Ştefan, senatorul independent Adrian Ţuţuianu, deputatul USR Dumitru Lupescu, Ionel Petre – vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Arii Protejate, numeroşi şefi ai instituţiilor publice şi reprezentanţii partidelor politice şi ai unor asociaţii.

A urmat depunerea de coroane de flori şi, cel mai aşteptat moment, în special de către cei mici, defilarea militarilor din cadrul Garnizoanei Târgovişte, a trupelor de jandarmi, poliţişti, angajaţi ISU, luptători de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni şi voluntari ai Crucii Roşii Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

25 de ani de puşcărie pentru militarul care şi-a omorît fosta iubită într-un coafor din Titu!

Publicat

pe

Foto: libertatea.ro

Ani grei de închisoare şi daune de milioane de lei pentru subofiţerul din Armata Română care, pe fondul geloziei, şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit. Tragedia s-a petrecut, în luna ianuarie a acestui an, într-un coafor din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa.

Alexandra se afla acolo pentru a-şi aranja părul, când militarul a năvălit în interior şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit fostei consoarte, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Cazul a fost comentat larg în presa naţională, deoarece familia victimei a acuzat Poliţia că nu a luat nicio măsură împotriva subofiţerului extrem de gelos, deşi femeia sunase de mai multe ori la 112, solicitând sprijin oamenilor legii pentru a-l îndepărta din preajma ei.

Florin Oprea a fost condamnat la 25 de ani de închisoare şi trebuie să plătească familiei tinerei pe care a omorît-o cu sânge rece daune morale de 3.000.000 de lei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert Compact, în deschiderea Retro Club Târgovişte!

Publicat

pe

Sâmbătă – 15 decembrie 2018, se deschide Retro Club Târgovişte, pe Centrul Vechi, în locaţia fostului restaurant Don Quijote. Surpriza serii – COMPACT, împreună cu care veţi putea fredona superbele melodii „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine”, „Mi-e tare dor de tine” sau cel mai recent hit al trupei – „Doare al naibii de tare”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Show-ul exploziv de la ora 22:00, colecţia impresionantă de suveniruri muzicale care îți reamintesc de legenda COMPACT și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live!

Retro Club Târgovişte înseamnă şi o misiune umanitară, profitul urmând să fie redirecţionat, în procent de 100%, către „Wonderland”, adăpostul pentru animale fără stăpân înfiinţat de Cristina Păun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!