Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Dosar de evaziune fiscală cu întindere în trei judeţe şi municipiul Bucureşti

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziuaconstanta.ro)

Poliţiştii din Braşov efectuează, în această dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureştişi în judeţele Braşov, Prahova şi Galaţi, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu ce depăşeşte 1 milion de lei. Şase persoane vor fi duse la audieri, potrivit news.ro.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Carambol pe DN 71, la Brăteşti!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Nepăstrarea distanţei de mers între autovehiculele aflate în trafic, la care s-au mai adăugat condiţiile de mediu neprielnice, a dus la un carambol pe DN 71 Târgovişte-Bâldana.

Evenimentul rutier s-a petrecut în zona satului Brăteşti, comuna Văcăreşti. În accident au fost implicate trei autovehicule, un cimentruc, o dubiţă şi un autoturism.

Două persoane au suferit răni în urma impactului şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Citește în continuare

SOCIAL

Spărgătorii prinşi la Brăteşti forţaseră trei filtre de poliţie din două judeţe!

Publicat

pe

Foto: IPJ Dâmboviţa

Urmărirea ca-n filme încheiată aseară pe un câmp de lângă satul Brăteşti, în apropierea DN 71, a început în judeţul Argeş. Poliţiştii au solicitat conducătorului unui autoturism Porsche Panamera să oprească. Şoferul, în loc să se conformeze indicaţiilor oamenilor legii, a accelerat, dispărând în noapte.

În zona Podul Viilor din Piteşti, la intrarea pe autostrada spre Bucureşti, un alt echipaj de la Poliţia Rutieră a încercat să-i oprească pe fugari. S-a făcut chiar uz de armă. Degeaba. Suspecţii şi-au continuat fuga, lovind două maşini, şi au intrat pe autostradă, rulând cu viteză spre Capitală.

Poliţia a concentrat forţe din judeţele Argeş şi Dâmboviţa pentru prinderea răufăcătorilor. Aceştia au părăsit autostrada, pornind spre Găeşti, unde autoturismul suspect a trecut de un alt filtru al poliţiştilor.

CITEŞTE ŞI: Spărgători de case din argeş, prinşi cu focuri de armă în Dâmboviţa!

Abia pe DN 71 Târgovişte-Bâldana, în apropierea satului Brăteşti, comuna Văcăreşti, suspecţii de comiterea mai multor spargeri de locuinţe, au fost prinşi. Poate că urmărirea ar mai fi continuat o vreme, dacă şoferul bolidului, care s-a dovedit că nu deţinea permis de conducere, nu ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, acroşând un alt autoturism şi rănind o târgovişteancă de 50 de ani.

Doi dintre suspecţi au ieşit din maşina de lux făcută praf într-un şanţ şi au luat-o la fugă pe câmp, dar nu pentru mult timp, fiind prinşi şi încătuşaţi de oamenii legii. Cei trei protagonişti ai urmăririi consumate parcă după un scenariu de film american sunt Marius D. (37 de ani), Valentin B. (34 ani) şi Alexandra Flofteia D. (20 de ani). Asupra lor s-au găsit importante sume de bani.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!