Conectați-vă cu noi

SPORT

Chindia Târgovişte, locul 5 la finalul primei părţi a sezonului Ligii 2

Publicat

pe

Foto: Cristain COSMA / fb Universitatea Cluj

Chindia Târgovişte a încheiat sub podium prima parte a sezonului Ligii 2, după ce a stat pe primul loc timp de şapte etape. După eşecul de vineri, 1-3 cu Universitatea Cluj, elevii lui Viorel Moldovan au fost depăşiţi de Sportul Snagov – locul I, Academica Clinceni, Petrolul Ploieşti şi U. Cluj.

„Nu ne cade bine această înfrângere, dar trebuie să o luăm de la capăt şi să ne întoarcem mai puternici din vacanţă. Sezonul este lung şi am mari speranţe că la final vom fi în Liga 1, împreună cu Universitatea Cluj, de ce nu?”, a comentat Viorel Moldovan – citat de liga2.prosport.ro, la finalul disputei cu ardelenii.

„Am avut o serie extraordinară, cu vreo 14 etape fără înfrângere. Suntem mulţumiţi cu ceea ce am realizat până acum. După calculul meu, ne mai trebuie 13 victorii, poate mai puţine, poate mai multe. Cu 82-83 de puncte îţi asiguri locul de promovare.

Vom vedea ce va fi după vacanţă. Trebuie să ne regrupăm şi să ne întărim. Suferim de la meciul cu Metaloglobus, pentru că jucătorul nostru esenţial de la mijlocul terenului, Liviu Mihai, este accidentat. În plus, s-au acumulat multe suspendări. Încerc să obţin rezultate cu ce am la îndemână”, a explicat antrenorul târgoviştenilor.

Campionatul Ligii 2 se va relua pe 23 februarie. Chindia Târgovişte va primi atunci vizita echipei Aerostar Bacău. meciul va conta pentru etapa cu numărul 22.

SPORT

Naţionala de baschet masculin a României joacă la Ploieşti. Acces gratuit la meci!

Publicat

pe

de

Joi, 21 februarie 2019, de la ora 18:00, naţionala de baschet masculin a României va susţine la Ploieşti, în Sala Sporturilor Olimpia, meciul împotriva Macedoniei, contând pentru Grupa B din cadrul FIBA EUROBASKET 2021 PRE-QUALIFIERS. „Vulturii” revin astfel după aproape un deceniu la Ploieşti. Macedonia este liderul Grupei B.

Înaintea acestui joc, România se află pe locul secund, având la activ o victorie î n faţa selecţionatei Dosovo (scor 88-83) şi o înfrângere, în deplasare, în Macedonia (76-90). De cealalată parte, Macedonia este neînvinsă după prim ele trei partide.

Ţinând cont de sistemul competiţional anunţat de FIBA, naţionala României are nevoie de victorie în meciul cu Macedonia pentru a-şi putea con tinua drumul spre turneul final continental 2021.

Accesul va acest meci extrem de important este gratuit, în baza unor tichete de intrare cu valoare 0 lei.

Citește în continuare

SPORT

Sportivi de top, prezenţi la Campionatele Europene de Winter Triathlon de la Cheile Grădiştei

Publicat

pe

Campionatele Europene de Winter Triathlon, ce vor avea loc, în premieră, la Cheile Grădiștei, în 22-24 februarie, aliniază la start un grup select de multipli campioni mondiali şi europeni – informează Federația Română de Triatlon.

Îi numim pe:
• Pavel Andreev, Rusia, de șase ori campion mondial si european la Winter Triathlon,
• Pavel Iakimov, Rusia, vicecampion mondial la Winter Triathlon
• Giuseppe Lamastra, Italia, locul 5 în clasamentul mondial
• Daniel Antonioli, Italia, locul 6 în clasamentul mondial
• Viorel Palici, România, locul 13 în clasamentul mondial
• Yulia Surikova, Rusia, multiplă campioană mondială și europeană, lider în clasamentul mondial
• Nadezda Belkina, Rusia, campionă mondială U23
• Daria Rogozina, Rusia, campionă europeană la cross dutahlon și campioană mondială Mixt Relay
• Edit Vakaria, România, locul 8 în clasamentul mondial.

În cadrul unui concurs de Winter Triatlon, unul dintre cele mai noi evenimente din calendarul internațional, sportivii aleargă 8 kilometri pe zăpadă, parcurg 14 kilometri de Mountain Bike tot pe zăpadă și fac și 12 kilometri de schi fond. Informații complete despre eveniment sunt disponibile pe pagina www.wintertriathlon.ro.

România va fi reprezentată, în cadrul competiției, de un lot de peste 10 sportivi ce vor concura la categoriile Elite și Juniori, cărora li se vor alătura și 50 de sportivi amatori. Lotul național țintește peste 3 medalii în cadrul competiției, iar categoriile creditate cu cele mai mari șanse sunt: Feminin U23, Ștafetă Mixtă Elite, Juniori și Paratriatlon.

România va organiza anul acesta, într-o nouă premieră pentru sportul românesc, și Campionatele Europene de Triatlon Multisport, la Tîrgu Mureș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!