Conectați-vă cu noi

SOCIAL

O femeie a decedat într-un accident de circulaţie la Peretu

Publicat

pe

Foto: IPJ Teleorman

Grav accident de circulaţie, astăzi, pe DN 6, la ieşirea din localitatea Peretu, spre Alexandria! Echipajul de descarcerare sosit la faţa locului a scos dintre fiarele contorsionate ale unei dubiţe răsturnate trupul aproape fără viaţă al unei femei de 47 de ani.

Din păcate, victima a decedat la scurt timp, organismul nerăspunzând manevrelor de resuscitare. Tragedia s-a produs pe fondul taponării violente cu un TIR.

SOCIAL

Muncitori luați ostatici și omorâți într-un apartament din Onești

Publicat

pe

Sursa foto: DC News

Doi muncitori care renovau un apartament, în Onești, județul Bacău, au fost luați ostatici și apoi omorâți, în această seară, de fostul proprietar – scrie DC News. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, era supărat pentru că fusese executat silit.

Poliţiştii au intrat peste individ după ce negocierile pentru eliberare au eșuat iar bărbatul apucase să rănească cu cuţitul unul dintre ostatici. Muncitorul în vârstă de 36 de ani a murit la spital. Ulterior, echipajul de la ambulanţă a confirmat şi decesul celui de-al doilea muncitor. Agresorul se află în spital, fiind împușcat de polițiști.

Citește în continuare

Prahova

Trei urși la marginea drumului, în zona Cota 1400 – Sinaia. VIDEO

Publicat

pe

Trei urși au ieșit la marginea drumului, în zona Cota 1400 – Sinaia. Un turist a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o patrulă de jandarmi. Militarii au reușit să îndepărteze urșii în pădure, cu ajutorul mijloacelor acustice și luminoase din dotarea mașinii.

Recomandări:
– nu vă apropiați pentru a face fotografii sau pentru a-i hrăni;
– păstrați-vă calmul și încercați să vă îndepărtați de zona respectivă;
– faceți zgomot, acesta îi sperie;
– solicitați sprijin prin apel la numărul de urgență 112.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!