Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Jandarmeria Argeş şi-a schimbat radical parcul auto!

Publicat

pe

Foto: IJJ Argeş

Parcul auto al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş a fost completat cu cinci autospeciale Dacia Duster, din care una este echipată pentru misiunile de asigurare şi restabilire a ordinii publice, trei pentru cele de menţinere a ordinii publice şi una pentru munca operativă.

De asemenea, au fost achiziţionate: o autospecială Dacia Dokker pentru transportarea câinilor de serviciu, o autospecială VW Transporter T6 care va funcţiona ca centru de comunicaţii mobil, două autospeciale Peugeot pentru acţiuni speciale şi antiteroriste şi o autospecială Opel Movano pentru transportul gardurilor la locurile de desfăşurare a misiunilor specifice.

Pentru jandarmii montani au fost cumpărate două snowmobile marca Polaris, două UTV marca CF Moto, precum şi echipamente de schi individuale.

Foto: IJJ Argeş

„Pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a activităţilor curente, la cele două sedii ale Jandarmeriei Argeş din municipiul Piteşti, au fost achiziţionate, montate şi date în folosinţă două generatoare de curent electric, de mare capacitate.

Centrul de monitorizare a misiunilor şi evenimentelor a fost dotat cu noi ecrane de rezoluţie foarte mare, pe care se vizionează de către jandarmi imagini în timp real din municipiile şi oraşele argeşene.

Pentru sediul detaşamentului din municipiul Curtea de Argeş a fost achiziţionată şi montată o centrală termică modernă pentru asigurarea condiţiilor normale de muncă a efectivelor”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Argeş.

Foto: IJJ Argeş

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT