Conectați-vă cu noi

SPORT

Fraţii Marin, declaraţi cei mai buni sportivi din Dâmboviţa la „neolimpice”

Publicat

pe

Podiumul „Galei spotului dâmboviţean” la secţiunea neolimpice  (Arte Marţiale) a fost ocupat anul acesta de fraţii Marin, din Târgovişte: George Mihai – locul I, Alexandru Gabriel – locul II şi David Ovidiu – locul III. Pentru cei trei băieţi, ca de altfel şi pentru tatăl lor – Marius Mihai Marin, artele marţiale reprezintă un stil de viaţă, iar rezultatele obţinute confirmă acest lucru.

FRAŢII MARIN – REZULTATE 2018
• Marin George Mihai – campion european Wushu Kung Fu, campion naţional Wushu Kung Fu, campion naţional k1, locul 3 la Campionatul Mondial Unificat, locul 1 K1 la Cupa Mondiala Judgement Day, locul 1 Kickboxing la Cupa Mondiala Judgement Day.

• Marin Alexandru Gabriel – campion european Wushu Kung Fu, campion național Wushu Kung Fu, campion national k1, dublu campion mondial MMA Light şi Kickboxing, locul 3 k1 Unificat, locul 1 K1 la Cupa Mondială Judgement Day şi locul 1 Kickboxing Cupa Mondială Judgement Day.

• Marin Ovidiu David – locul 3 la Campionatul European Wushu Kung Fu, campion naţional k1, dublu vicecampion mondial MMA Light şi MMA Full, locul 1 k1 Light la Cupa Mondiala Judgement Day şi locul 1 Kickboxing Light la Cupa Mondiala Judgement Day.

SPORT

Organizare excelentă şi concurenţi pe măsură la ediţia a IV-a Endurocross Moreni

Publicat

pe

Duminică – 23 iunie, pe dealul Sângeriş din apropierea municipiului Moreni, judeţul Dâmboviţa, s-a desfăşurat cea de-a IV-a ediţie a Campionatului Naţional de Endurocross. Evenimentul sportiv, care a căpătat notorietate la nivelul întregii ţări, a fost organizat în condiţii excelente de Primăria Moreni şi Clubul Sportiv Municipal Flacăra.

Timpul favorabil a permis derularea în bune condiţii a acestei competiţii, la care au concurat sportivi de la clasele PRO, VET, EXPERT, HOBBY, QUAD PRO, QUAD HOBBY, ATV PRO, ATV HOBBY. La această ediţie a Endurocross Moreni, traseul de pe dealul Sângeriş a fost parcurs în sens invers. Toţi concurenţii au evoluat excelent şi au dat dovadă de curaj şi stăpânire de sine.

La clasa PRO, s-a impus Varga Zsolt Jr. de la Go Racing Bucureşti, la VET – Gagyi Peter de la Master Bike Cluj, iar Ilyes Zakord Szilveszter, de la Master Bike Cluj Napoca, a fost cel mai bun EXPERT al concursului de la Moreni.

La HOBBY, locul 1 a fost adjudecat de Cosmin Minculescu de la ACS Odobeşti, unde se va organiza cea de-a VI-a etapă a competiţiei de Endurocross.

Sebastian Bodea, de la Quad Club Timişoara, s-a dovedit a fi cel mai bun la clasa QUAD PRO, Laurenţiu Emil Creţan, de la Quad Club Timişoara, şi-a adjudecat locul I la QUAD HOBBY, Mihai Radu Lungu, de la ATH Racing Floreşti, a câştigat la ATV PRO şi Bogdan Alexandru Boran, de la Moto Extrem Lugoj, s-a clasat pe primul loc la ATV HOBBY.

Următoarea etapă din cadrul competiţiei naţionale de Endurocross va fi organizată pe 21 septembrie la Beliş, în judeţul Cluj.

Foto: Luminiţa Gemes

Citește în continuare

Dâmboviţa

Plutonierul major Ionuţ Timofte, de la IJJ Dâmboviţa, locul III la “DHL Carpathian Marathon”

Publicat

pe

de

Jandarmul dâmboviţean Ionuţ Timofte Subofițerul s-a clasat pe locul al III-lea la semimaratonul “DHL Carpathian Marathon” – ediția a X-a, cursă de alergare montană desfășurată, în acest week-end, în Cheile Grădiștei Fundata.

Pasionat de sport, plutonierul major Ionuţ Timofte a intrat în competiție la categoria masculin, 30-39 ani, 21 km, cu o diferență de nivel de 1.000 m.

Subofițerul va participa, în data de 12 iulie, la “Marathon 7500”, una dintre cele mai intense curse de alergare montană, care va consta în parcurgerea unui traseu de 90 km, având ca particularitate o diferență pozitivă de nivel de 7.500 m.

Ionuţ Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!