Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Senatorul Ţuţuianu spune că moţiunea de cenzură este doar un joc de imagine! VIDEO

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, acum senator independent, chiar dacă a fost eliminat din partid de Liviu Dragnea într-un mod aproape fanariot, nu este de acord cu moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, care va fi votată mâine în plenul reunit al Parlamentului.

Moţiunea de cenzură vehiculată de opziţie nu vine cu soluţii concrete, cu un program de guvernare, cu oamenii pregătiţi să-şi asume responsabilitatea guvernării ţării. Totul are doar iz de joc de imagine – spune Ţuţuianu.

„Am criticat dur mandatul dat în alb lui Liviu Dragnea, privind desemnarea primului candidat la funcţia de prim-ministru. Nu pot da un mandat în alb lui Ludovic Orban. Nu am auzit în spaţiul public care îi este proiectul de după eventuala dărâmare a Guvernului. Cine va fi prim-ministru, care vor fi miniştrii, care este programul de guvernare, care este majoritatea parlamentară ce ar susţine un guvern”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

 

Senatorul a mai spus că a avut în ultimul timp nenumărate discuţii cu alegătorii săi din Dâmboviţa. Oamenii i-au expus, sincer, o serie de nemulţumiri la adresa guvernării PSD-ALDE, justificate, cum ar fi modul în care funcţionează guvernarea, calităţile personale ale membrilor Executivului, managementul politic dezastruos practicat de Liviu Dragnea şi acoliţii săi din cercul restrâns al puterii şi, cu toate acestea, cetăţenii resping ideea unui Guvern PNL-USR-PMP, la care să se adauge şi alţii.

„În opinia mea, semnatarii moţiunii de cenzură nu îşi doresc ca aceasta să treacă. Ei fac doar un exerciţiu de imagine, neconvingător. Nici preşedintele României, Klaus Iohannis, nu îşi doreşte în anul 2019 un guvern PNL-USR. Experienţa Guvernului Cioloş s-a dovedit dezastruoasă pentru competiţia de la alegerile parlamentare din 2016. Eu cred că, în 2019, domnul Iohannis are nevoie de adversari facili. De un Liviu Dragnea vulnerabilizat şi urât de marea majoritate a populaţiei, un candidat necredibil din partea PSD la funcţia de preşedinte al României şi de un guvern lipsit de personalităţi marcante, credibile, care să poată ridica scorul PSD”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Fostul vicepreşedinte al Senatului României este ferm convins că nu vor fi strânse mai mult de 180 de voturi pentru moţiune, în condiţiile în care este nevoie de 233 de voturi pentru ca Guvernul Viorica Dăncilă să pice.

ACTUALITATE

670 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

AJOFM Dâmboviţa are înregistrate, astăzi – 18 martie, 670 de locuri de muncă vacante, din care 32 pentru absolvenţii de studii superioare, 532 pentru meseriaşi şi 106 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm:
– agent turism;
– inginer rețele și sisteme hidraulice;
– inginer de sistem în informatică;
– consilier instituții publice;
– consilier orientare profesională;
– formator;
– referent specialitate financiar – contabil;
– agent vânzări;
– agent securitate;
– operator introducere validare date;
– barman;
– bucătar;
– vânzător;
– electrician în construcții;
– strungar unuversal;
– frezor universal;
– lăcătuș mecanic;
– mecanic auto;
– mașinist pod rulant;
– şofer;
– sudor;
– confecționer articole textile;
– instalator;
– manipulant mărfuri;
– muncitor necalificat în industria metalurgică;
– muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița, din Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1 A.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Pasarela de la Găeşti trebuie consolidată urgent! Cezar Preda, deputat PNL

Publicat

pe

Pasarela de pe DN 61, de pe teritoriul oraşului Găeşti, pune în pericol siguranţa circulaţiei! Este tema pe care deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda i-a adus-o la cunoştinţă ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în speranţa că lucrările pentru reabilitarea şi consolidarea acestui obiectiv vor fi incluse în lista urgenţelor de care ar trebui să se ocupe Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Având în vedere situația existentă care poate determina consecințe grave, vă rog, domnule ministru, să îmi comunicați următoarele:
– Care este motivul real pentru care de mai bine de șapte ani nu a fost acordată atenția cuvenită acestui obiectiv de investiții?
– Cum este posibil ca o pasarelă intens circulată și în absența căreia ar fi paralizată întreaga zonă să beneficieze de totala nepăsare a adminstratorului?
– Ce măsuri veți dispune pentru ca în viitorul imediat să aibă loc reabilitarea pasarelei Găești?”, se arată în textul documentului pe care l-a transmis deputatul Cezar Preda ministrului Răzvan Cuc.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!