Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Senatorul Ţuţuianu spune că moţiunea de cenzură este doar un joc de imagine! VIDEO

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, acum senator independent, chiar dacă a fost eliminat din partid de Liviu Dragnea într-un mod aproape fanariot, nu este de acord cu moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, care va fi votată mâine în plenul reunit al Parlamentului.

Moţiunea de cenzură vehiculată de opziţie nu vine cu soluţii concrete, cu un program de guvernare, cu oamenii pregătiţi să-şi asume responsabilitatea guvernării ţării. Totul are doar iz de joc de imagine – spune Ţuţuianu.

„Am criticat dur mandatul dat în alb lui Liviu Dragnea, privind desemnarea primului candidat la funcţia de prim-ministru. Nu pot da un mandat în alb lui Ludovic Orban. Nu am auzit în spaţiul public care îi este proiectul de după eventuala dărâmare a Guvernului. Cine va fi prim-ministru, care vor fi miniştrii, care este programul de guvernare, care este majoritatea parlamentară ce ar susţine un guvern”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

 

Senatorul a mai spus că a avut în ultimul timp nenumărate discuţii cu alegătorii săi din Dâmboviţa. Oamenii i-au expus, sincer, o serie de nemulţumiri la adresa guvernării PSD-ALDE, justificate, cum ar fi modul în care funcţionează guvernarea, calităţile personale ale membrilor Executivului, managementul politic dezastruos practicat de Liviu Dragnea şi acoliţii săi din cercul restrâns al puterii şi, cu toate acestea, cetăţenii resping ideea unui Guvern PNL-USR-PMP, la care să se adauge şi alţii.

„În opinia mea, semnatarii moţiunii de cenzură nu îşi doresc ca aceasta să treacă. Ei fac doar un exerciţiu de imagine, neconvingător. Nici preşedintele României, Klaus Iohannis, nu îşi doreşte în anul 2019 un guvern PNL-USR. Experienţa Guvernului Cioloş s-a dovedit dezastruoasă pentru competiţia de la alegerile parlamentare din 2016. Eu cred că, în 2019, domnul Iohannis are nevoie de adversari facili. De un Liviu Dragnea vulnerabilizat şi urât de marea majoritate a populaţiei, un candidat necredibil din partea PSD la funcţia de preşedinte al României şi de un guvern lipsit de personalităţi marcante, credibile, care să poată ridica scorul PSD”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Fostul vicepreşedinte al Senatului României este ferm convins că nu vor fi strânse mai mult de 180 de voturi pentru moţiune, în condiţiile în care este nevoie de 233 de voturi pentru ca Guvernul Viorica Dăncilă să pice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate, săptămâna aceasta, 232 de posturi vacante.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, instalator încălzire centrală termică și gaze, bucătar, mecanic auto, agent curățenie, cameristă hotel, confecționer articole textile, electrician constructor montator cabluri de medie și joasă tensiune, mașinist la mașini pentru terasamente, tehnician pentru sisteme de detecție, șofer, lucrător gestionar, agent securitate, încărcător – descărcător, vânzător, lucrător comercial, tâmplar universal, muncitor necalificat în metalurgie, dispecer centru alarmă, contabil, asistent de profilaxie stomatologică, tehnician energetician, economist, inginer autovehicule rutiere, ofițer operațiuni bancare, specialist în domeniul calității, inginer electrician, inginer mașini hidraulice, inginer sisteme securitate, agent vânzări, operator introducere validare date, secretară, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul instituției – www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea locuri de muncă vacante.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Gata! Municipiul Târgovişte a renunțat la rablele din transportul public local

Publicat

pe

Moment de referință, astăzi – 13 aprilie 2021, pentru municipiul Târgovişte. Au fost puse în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid cumpărate de Primărie, cu fonduri europene nerambursabile. Este, practic, prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local. Ieri, a fost semnat contractul de achiziție pentru alte 12 autobuze moderne, câștigător al licitației fiind tot Mercedes-Benz. De asemenea, săptămâna aceasta, vor începe lucrările și pe ceea ce înseamnă reabilitare străzi, construire depou și modernizare stații – a precizat primarul Daniel Cristian Stan

„Mă refer la bulevardul Mircea cel Bătrân, La bulevardul Regele Carol, la strada Gării, la strada Lt. Stancu Ion, la pasajul de lângă Pavcom, dar și la modernizarea tuturor stațiilor de transport din Târgoviște, la implementarea unui sistem de e-tiketing și tot ceea ce este necesar pentru a avea un sistem public de transport local cu adevărat performant.

Este un moment important pentru municipiul Târgovişte. Nu știu când târgoviștenii s-au mai putut bucura de asemenea mijloace de transport model. Este vorba de autobuze Mercedes-Benz, autobuzul anului în lume, anul trecut, pe ceea ce înseamnă transportul public local.

Am convingerea că se va remarca o schimbare foarte-foarte importantă, cu precizarea că întreg sistemul va fi funcțional în aproximativ 24 de luni. Pe parcurs va fi implementat sistemul de e-tiketing. De asemenea, se va lucra la depou și la stații, astfel încât, în aproximativ 24 de luni, să avem funcțional un sistem de transport public local de natură să răspundă și celor mai înalte pretenții de calitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea cumulată a proiectului depășește 170 de milioane de lei. A fost prezent la momentul punerii în circulație a primelor 28 de autobuze Mercedes-Benz din Târgoviște și preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT