Connect with us

Dâmboviţa

Senatorul Ţuţuianu spune că moţiunea de cenzură este doar un joc de imagine! VIDEO

Publicat

pe

Adrian Ţuţuianu, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, acum senator independent, chiar dacă a fost eliminat din partid de Liviu Dragnea într-un mod aproape fanariot, nu este de acord cu moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, care va fi votată mâine în plenul reunit al Parlamentului.

Moţiunea de cenzură vehiculată de opziţie nu vine cu soluţii concrete, cu un program de guvernare, cu oamenii pregătiţi să-şi asume responsabilitatea guvernării ţării. Totul are doar iz de joc de imagine – spune Ţuţuianu.

„Am criticat dur mandatul dat în alb lui Liviu Dragnea, privind desemnarea primului candidat la funcţia de prim-ministru. Nu pot da un mandat în alb lui Ludovic Orban. Nu am auzit în spaţiul public care îi este proiectul de după eventuala dărâmare a Guvernului. Cine va fi prim-ministru, care vor fi miniştrii, care este programul de guvernare, care este majoritatea parlamentară ce ar susţine un guvern”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

 

Senatorul a mai spus că a avut în ultimul timp nenumărate discuţii cu alegătorii săi din Dâmboviţa. Oamenii i-au expus, sincer, o serie de nemulţumiri la adresa guvernării PSD-ALDE, justificate, cum ar fi modul în care funcţionează guvernarea, calităţile personale ale membrilor Executivului, managementul politic dezastruos practicat de Liviu Dragnea şi acoliţii săi din cercul restrâns al puterii şi, cu toate acestea, cetăţenii resping ideea unui Guvern PNL-USR-PMP, la care să se adauge şi alţii.

„În opinia mea, semnatarii moţiunii de cenzură nu îşi doresc ca aceasta să treacă. Ei fac doar un exerciţiu de imagine, neconvingător. Nici preşedintele României, Klaus Iohannis, nu îşi doreşte în anul 2019 un guvern PNL-USR. Experienţa Guvernului Cioloş s-a dovedit dezastruoasă pentru competiţia de la alegerile parlamentare din 2016. Eu cred că, în 2019, domnul Iohannis are nevoie de adversari facili. De un Liviu Dragnea vulnerabilizat şi urât de marea majoritate a populaţiei, un candidat necredibil din partea PSD la funcţia de preşedinte al României şi de un guvern lipsit de personalităţi marcante, credibile, care să poată ridica scorul PSD”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Fostul vicepreşedinte al Senatului României este ferm convins că nu vor fi strânse mai mult de 180 de voturi pentru moţiune, în condiţiile în care este nevoie de 233 de voturi pentru ca Guvernul Viorica Dăncilă să pice.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT