Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Tudorică Răducanu, Moş Crăciun pentru 1.000 de copii din Târgovişte! FOTO-VIDEO

Publicat

pe

Activitatea la Partida Romilor Pro Europa, filiala Târgovişte, s-a revigorat de când conducerea a fost preluată de Tudorică Răducanu şi echipa sa. Liderul organizaţiei, aşa cum a fost dintotdeauna, este devotat comunităţii şi decis să rezolve toate problemele cu care se confruntă romii, pornind de la cele de natură socială şi până la cele de cultură şi educaţie.

De trei ani, de Crăciun, asociaţia nu a mai organizat nicio manifestare dedicată acestor sărbători. La uşile Partidei Romilor Pro România, nu au mai venit colindătorii şi nici Moş Crăciun. Tudorică Răducanu a reuşit să reînvie tradiţia şi să aducă o undă de bucurie în ochii şi sufletele copiilor din Târgovişte.

La eveniment, lângă Tudorică Răducanu, s-au aflat şi Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte şi Cosmin Bozieru – consilier al edilului. După ce Moşul a intrat sala plină ochi cu copii, în acorduri de colind, a salutat întreaga asistenţă apoi s-a urcat pe scenă, lângă bradul împodobit, şi a trecut la împărţit cadouri.

Moş Crăciun le-a dat sfaturi copiilor, i-a rugat să-i cânte şi să-i recite poezii. După ce au primit darurile, cei prezenţi au putut urmări un spectacol muzical artistic în cinstea lui Moş Crăciun.

„Sunt bucuros că am putut să vă aduc, din nou, cu ajutorul lui Dumnezeu, al Primăriei Târgovişte şi al domnului primar Cristian Daniel Stan, o rază de speranţă de mai bine. Am reuşit să pregătim 1.000 de pachete. O parte dintre ele le vom împărţi aici, cu sprijinul lui Moş Crăciun, iar cu celelalte daruri vom merge în comunitate, din casă în casă, să aducem bucurii şi mulţumire tuturor.

Mulţumesc părinţilor şi colegilor mei din Asociaţia Partida Romilor Pro Europa Târgovişte, pentru că au fost alături de mine şi m-au sprijinit în toate acţiunile demarate. Vreau să ţinem aproape, să fim uniţi, aşa cum v-am învăţat întotdeauna. Numai prin unitate putem să ajutăm comunitatea noastră, să ne ajutăm copiii, să-i educăm, să-i pregătim pentru viitor”, a spus celor de faţă Tudorică Răducanu – preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Târgovişte.

Urări de bine şi un călduros la mulţi ani au primit membrii comunităţii rome din Târgovişte şi din partea primarului Cristian Daniel Stan. „Poate că la mulţi dintre aceşti copii n-ar fi ajuns Moş Crăciun dacă nu era nea Tudorică să se gândească la asta”, a spus edilul municipiului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Cinematograful Independența din Târgoviște va fi gata în februarie 2021

Publicat

pe

În aceste zile, se montează ecranul de proiecție la Cinematograful Independența din Târgoviște – anunță primarul Daniel Cristian Stan. De asemenea, racordarea la utilități a fost executată și se lucrează acum la finisaje.

„De luna viitoare, orașul nostru va avea, după mult timp, o sală multifuncțională modernă, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri și cu multiple posibilități de întrebuințare”, spune edilul municipiului Târgoviște.

Proiectul, în valoare de aproximativ două milioane de euro, a fost finanțat din fonduri guvernamentale, obținute prin Compania Națională de Investiții.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Casă cuprinsă de flăcări de la coșul de fum necurățat

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din cartierul Priseaca al municipiului Târgoviște.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea pompierilor, incendiul cuprinsese acoperișul locuinței. Intervenția promptă a acestora a salvat din calea flăcărilor restul imobilului și o anexă învecinată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, fiind afectat acoperișul casei pe o suprafață de cca. 300 mp. Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul a pornit de la un coș de fum necurățat corespunzător.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!