Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

S-a deschis aplicaţia Start-Up Nation 2018

Publicat

pe

Astăzi, 27 decembrie 2018, s-a deschis aplicaţia online privind înscrierea solicitărilor în programul Start-Up Nation 2018. Cei care au idei de afaceri şi vor să primească fonduri nerambursabile pentru finanţarea unui proiect nu mai trebuie să meargă cu vraful de hârtii pe la ghişeele diferitelor instituţii pentru obţinerea şi depunera documentelor, o pot face, simplu, din faţa calculatorului, timp de 30 de zile lucrătoare. Cel puţin aşa au promis mai marii Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat!

După introducerea datelor în sistemul online, aplicaţia de pe site-ul ministerului calculează punctajul în conformitate cu grila de evaluare. Pentu demararea unei afaceri se pot obţine până la 200.000 de lei.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT