Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Bătrână din Teleorman şi-a pierdut viaţa în incendiul care i-a cuprins casa

Publicat

pe

Foto: ISU Teleorman

O femeie de 87 de ani, din localitatea Drăcşenei, județul Teleorman, a decedat din cauza flăcărilor care i-au cuprins locuința. Când pompierii de la Detașamentul din Roșiorii de Vede au ajuns la fața locului, focul se generalizase, existând pericolul să se extindă și la alte gospodarii.

Al doilea incendiu, căruia i-a căzut victimă o femeie de 64 de ani, s-a produs în satul Valea Cireşului. Victima a fost scoasă din locuință de vecini. Prezenta arsuri pe 90% din suprafața corpului şi a fost transportată în stare gravă la Spitalul din Alexandria, șansele de supraviețuire fiind minime. Casa a fost distrusă în totalitate de focul dezlănțuit.

Foto: ISU Teleorman

Argeș

Incendii de vegetaţie în 20 de localităţi din Argeş. Două persoane au ajuns la spital!

Publicat

pe

Zi grea pentru pompierii din Argeş, care au fost nevoiţi să intervină pentru localizarea şi stingerea a 25 de in cendii de vegetaţie, izbucnite în 20 de localităţi din judeţ! Toate generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere!

În total, au fost afectate 45 de ha de vegetație uscată și 7,5 ha de litieră de pădure, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital: un bărbat de 88 de ani din Mălureni, care suferise arsuri la nivelul feței, și o femeie de 53 de ani din Valea Iașului, care prezenta atac de panică.

Citește în continuare

Giurgiu

Accident grav pe DN 6, în Giurgiu! Şoferul unui Matiz a fost rănit grav

Publicat

pe

Foto: ISU Giurgiu

Un grav accident de circulaţie a avut loc cu puţină vreme în urmă pe DN 6, Bucureşti-Alexandria, în satul Gorneni, judeţul Giurgiu. Două autoturisme, un VW Passat şi un Matiz, s-au tamponat. În urma impactului deosebit de puternic, Matizul, la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani, s-a răsturnat.

La faţa locului, au acţionat o echipă de descarcerare de la Grupul de Intervenţie din Mihăileşti şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă. Întrucât starea şoferului de pe Matiz era gravă, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru transportul rapid al victimei la spital.

Foto: ISU Giurgiu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!