Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Bebeluş născut prematur a murit la Spitalul Judeţean din Târgovişte

Publicat

pe

Părinții unui bebeluș născut în decembrie 2018 au sesizat Politia cu privire la decesul copilului lor, pe care îl consideră suspect. Băieţelul, născut se pare prematur și cu mai multe complicații medicale, se afla internat, de când a venit pe lume, în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Tatăl acuză personalul de la Secţia Neonatologie că l-au lăsat pe micuţ nesupravegheat. Pentru a elimina toate speculaţiile care se fac în spaţiul public cu privire la acest caz, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte va organiza, mâine – 10 ianuarie 2019, o conferinţă de presă.

ACTUALITATE

A murit fostul primar al comunei Gura Foii

Publicat

pe

de

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Marian Iosif, primar al comunei Gura Foii, județul Dâmbovița, în perioada 2008-2016, a încetat din viață la vârsta de 56 de ani, cel mai probabil în urma unui infarct. Trupul neînsuflețit a fost găsit de familie, ieri – 18 noiembrie 2019. Dumnezeu să-l odihnească!

Citește în continuare

ACTUALITATE

3 morţi şi 17 persoane în spital, după o acţiune de deratizare în blocul de garsoniere!

Publicat

pe

Sursa foto: Adevărul

Tragedie într-un bloc de locuinţe din Timişoara! Un copil de nouă zile, unul de trei ani şi mama acestuia, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar locatarii suspectează că de vină este acţiunea de deratizare şi dezinsecţie efectuată săptămâna trecută.

Potrivit ISU Timiş, în acest moment, sunt internaţi în spital nouă copii şi opt adulţi. Autorităţile au decis evacuarea întregului imobil, respectiv 200 de garsoniere, şi evaluarea medicală a tuturor persoanelor – scrie Adevărul. Ancheta este în plină desfăşurare.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web